sincan yenikent nasıl bir yer?

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
398
kızlar daha önce konu açmıştım eşim taide işe başlıcak diye başladı çok şükür lojman olmadı çok sıra varmış bizde ev bakıyoruz sincana bağlı yenikette yeni yapılan evler var ankarada kiralar çok pahalı kira ödeyeceğimize kendi evimizi ödeyelim diyoruz ama yenikentide hiç bilmiyoruz nasıl bi yerdir fikri olan varmı? her açıdan soruyorum yenikentte yaşayan yada fikir sahibi olanınız varmı aranızda??
ev fiyatları diğer semtlere nazaran daha uygun evlerde çok güzel

Tayininiz hayırlı olsun .Yenikent son beş on yıldır çok gelişti çok göç aldı.Yeni yeni binalarla doldu her yer kiralarda dediğiniz gibi diğer semtlere göre uygun sanırım 400-500 civarı daha bile ucuz evler vardır.Bir tanıdığımız orada inşaat yapıyor ordan biliyorum ben de.

Yanlış anlamışım mesajınızı kiralık değil satılık ev bakıyormuşsunuz pardon evler emin olmamakla beraber 140-150 civarı ama bu fiyattan da ucuz evler vardır.

Takıpteyım bende Oray'a Gelecem Allah nasip ederse hayırlısyla inşAllah

yeni yerleşim yerlerinden ucuza ev almak çok mantıklı geliyor bana bende ankradayım dikmendeym 30 yıllık eve 200 bin istiyolar neymiş dikmen miş orası! mecbur olmasam valla ankaranın çıkışından ev alcam

Yanlış anlamışım mesajınızı kiralık değil satılık ev bakıyormuşsunuz pardon evler emin olmamakla beraber 140-150 civarı ama bu fiyattan da ucuz evler vardır.

evet bizde 150ye ev beğendik 3 oda 1 salon cok güzel inşallah bakalım kredi çıkarsa istiyoruz :) inşallah alışırım bursadan gidicem orayada

Şehre çok çok uzak. Ama evler hoş, bahçesi de varsa tadından yenmez.

evet uzak baya ama eşimin işine yakın napalım evlerde uygun güzel şehirde napalm :) :/

Takıpteyım bende Oray'a Gelecem Allah nasip ederse hayırlısyla inşAllah

sizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallah :) tanışırız belkim

Benim kuzenim orda yasiyor cok guzel bir ev aldi o da.ama sehre baya uzak istediler mi hemen gidelim diyemiyorlar.guzel sakin bir semt

sağlık olsun napalım bizde çok gitmeyiz o zaman şehire

Ne kadara aldılar kaç oda

Yalan olmasin 160000 mi neydi.3 oda bir salon.cok guzel bir ev

yeni yerleşim yerlerinden ucuza ev almak çok mantıklı geliyor bana bende ankradayım dikmendeym 30 yıllık eve 200 bin istiyolar neymiş dikmen miş orası! mecbur olmasam valla ankaranın çıkışından ev alcam
ablam yenikenti her yere uzak diye hiç beğenmiyor ordan ev bakmamı istemiyo bile kendisi keçiörende oturuyor ama şu an gelişmekte ve bi 5 6 sene sonra böyle kalmıcak diye umuyorum ee ev fiyatlarıda çıkıcak o zaman şimdi almadığıma pişman olcam bende zor ikna ediyorum ama dediğiniz gibi evlerin eski olduğu yerde bi dünya para istiyolar neden merkezi bi yer olduğu içinn (

Yenikent çok güzeldir. Ctesi pazarı olur, köylüler satış yaparlar. Ordan taze taze alırsınız. Merkeze çok da yakın olmanıza gerek yok çünkü işiniz ordaymış. Sincan'a gidersiniz alışverişe Ya da gezmeye. Yenikentin içinde de her şeyi bulursunuz. Evi ne taraftan düşünüyorsunuz? Hangi mahalle yani?

Canım sana tavsiyem kesinlikle Yenikent veya sincan tarafından ev almalisin çünkü buralar bayağı bir degerlenecek sonra pişman olma Yenikent 5 yıl öncesine kadar köydü ama şimdiki haline bak bide eğer bütçen varsa al

evet cumartesi günü eşimle ev bakmaya gitmiştik cumartsi pazarı vardı :) biz pazarın olduğu yerden değilde diğer taraftan düşünüyoruz yani beğendik evi bide emlakçı o tarafı tavsiye etmedi bize oturmak için eskiden gecekonduların en çok olduğu yermiş bide şu andada evleri varmış dairelerde yani güzel anlatmadılar bize. bizim baktığımız 29 ekim mahallesiydi galiba yada menderes o taraftada çarşamba pazarı varmış eve yürüme mesafesinde a101 var yürüme mesafesinde.

ay inşallah çok istiyorum bende almayı tamamına kredi çekicez ondan bekliyoruz haftaya belli olucak istediğimiz ev cadde üzeri bi ev 4 katlı altı dükkan ama şu an boş tabiki yanımızdaki evlerin altıda boş dükkan hepsi cadde olacakmış ama şu an hiç bişey yok orda tabiki

Arkadaşım orda oturuyo biraz merkeze uzak bi yer ama gelişiyo.yeni binalar çok pahalıymış ayrıca.

İşinize yakın olması çok önemli evinizin. Yenikentte evler gerçekten çok güzel. Sincanın içinden çok çok daha iyi yenikent. Bencede evinizi ordan alın.

3 senedir ankaradayım ama yenikent nasıl bir yer bilmiyorum. insallah alabilirsiniz evi, şimdi ucuz olabilir ama zamanla degerlenecegini dusunuyorum.
biz batıkentte 25-30 yıllık 2+1 evi yaklaşık 3 sene once 107 bine aldık şimdi aynı evin satış değeri 160 bin civarı..

BATIKENTTE ÇOK KİRALIK EV BAKTIK AMA KİRALAR ALMIŞ BAŞINI GİDİYO SATILIK EVLER ÇOK PAHALI 20 30 YILLIK EVLERİN İÇLERİDE PEK İÇ AÇICI DEĞİLDİ ASLINDA ÇOK GÜZEL ORASI

Nasil bir yerden geleceginizi bilmiyorum ama bazi standartlara alistiysaniz zor da gelebilir. Sehre uzak bir yer. Sosyal beklentiletiniz ve ihtiyaclariniz icin de bölge disina cikmak arac dahi olsa zor olabilir. Bir arkadasim calisiyor tai de kazanda sanirim isyeri. Servisleri var gidip geliyor sehir merkezinde oturuyor. Ama ev almak niyetindeyseniz fiyat acisindan makulmüs. Ankara'da ucmus durumda cünkü satiliklar. Gecen yil temelden 250 bine ancak aldik 1.5 yildir da oturmayi bekliyoruz:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…