Ne kadara aldılar kaç odaBenim kuzenim orda yasiyor cok guzel bir ev aldi o da.ama sehre baya uzak istediler mi hemen gidelim diyemiyorlar.guzel sakin bir semt
Tayininiz hayırlı olsun .Yenikent son beş on yıldır çok gelişti çok göç aldı.Yeni yeni binalarla doldu her yer kiralarda dediğiniz gibi diğer semtlere göre uygun sanırım 400-500 civarı daha bile ucuz evler vardır.Bir tanıdığımız orada inşaat yapıyor ordan biliyorum ben de.
Yanlış anlamışım mesajınızı kiralık değil satılık ev bakıyormuşsunuz pardon evler emin olmamakla beraber 140-150 civarı ama bu fiyattan da ucuz evler vardır.
Şehre çok çok uzak. Ama evler hoş, bahçesi de varsa tadından yenmez.
Takıpteyım bende Oray'a Gelecem Allah nasip ederse hayırlısyla inşAllah
Benim kuzenim orda yasiyor cok guzel bir ev aldi o da.ama sehre baya uzak istediler mi hemen gidelim diyemiyorlar.guzel sakin bir semt
Ne kadara aldılar kaç oda
Yalan olmasin 160000 mi neydi.3 oda bir salon.cok guzel bir ev
ablam yenikenti her yere uzak diye hiç beğenmiyor ordan ev bakmamı istemiyo bile kendisi keçiörende oturuyor ama şu an gelişmekte ve bi 5 6 sene sonra böyle kalmıcak diye umuyorum ee ev fiyatlarıda çıkıcak o zaman şimdi almadığıma pişman olcam bende zor ikna ediyorum ama dediğiniz gibi evlerin eski olduğu yerde bi dünya para istiyolar neden merkezi bi yer olduğu içinnyeni yerleşim yerlerinden ucuza ev almak çok mantıklı geliyor bana bende ankradayım dikmendeym 30 yıllık eve 200 bin istiyolar neymiş dikmen miş orası! mecbur olmasam valla ankaranın çıkışından ev alcam
Yenikent çok güzeldir. Ctesi pazarı olur, köylüler satış yaparlar. Ordan taze taze alırsınız. Merkeze çok da yakın olmanıza gerek yok çünkü işiniz ordaymış. Sincan'a gidersiniz alışverişe Ya da gezmeye. Yenikentin içinde de her şeyi bulursunuz. Evi ne taraftan düşünüyorsunuz? Hangi mahalle yani?
Canım sana tavsiyem kesinlikle Yenikent veya sincan tarafından ev almalisin çünkü buralar bayağı bir degerlenecek sonra pişman olma Yenikent 5 yıl öncesine kadar köydü ama şimdiki haline bak bide eğer bütçen varsa al
Arkadaşım orda oturuyo biraz merkeze uzak bi yer ama gelişiyo.yeni binalar çok pahalıymış ayrıca.kızlar daha önce konu açmıştım eşim taide işe başlıcak diye başladı çok şükür lojman olmadı çok sıra varmış bizde ev bakıyoruz sincana bağlı yenikette yeni yapılan evler var ankarada kiralar çok pahalı kira ödeyeceğimize kendi evimizi ödeyelim diyoruz ama yenikentide hiç bilmiyoruz nasıl bi yerdir fikri olan varmı? her açıdan soruyorum yenikentte yaşayan yada fikir sahibi olanınız varmı aranızda??
ev fiyatları diğer semtlere nazaran daha uygun evlerde çok güzel
Arkadaşım orda oturuyo biraz merkeze uzak bi yer ama gelişiyo.yeni binalar çok pahalıymış ayrıca.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İNŞALLAH NASİP OLURDA ALIRIZZZ :))İşinize yakın olması çok önemli evinizin. Yenikentte evler gerçekten çok güzel. Sincanın içinden çok çok daha iyi yenikent. Bencede evinizi ordan alın.
evet bizde 150ye ev beğendik 3 oda 1 salon cok güzel inşallah bakalım kredi çıkarsa istiyoruz :) inşallah alışırım bursadan gidicem orayada
evet uzak baya ama eşimin işine yakın napalım evlerde uygun güzel şehirde napalm :) :/
sizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallah :) tanışırız belkim
sağlık olsun napalım bizde çok gitmeyiz o zaman şehire
ablam yenikenti her yere uzak diye hiç beğenmiyor ordan ev bakmamı istemiyo bile kendisi keçiörende oturuyor ama şu an gelişmekte ve bi 5 6 sene sonra böyle kalmıcak diye umuyorum ee ev fiyatlarıda çıkıcak o zaman şimdi almadığıma pişman olcam bende zor ikna ediyorum ama dediğiniz gibi evlerin eski olduğu yerde bi dünya para istiyolar neden merkezi bi yer olduğu içinn(
BATIKENTTE ÇOK KİRALIK EV BAKTIK AMA KİRALAR ALMIŞ BAŞINI GİDİYO SATILIK EVLER ÇOK PAHALI 20 30 YILLIK EVLERİN İÇLERİDE PEK İÇ AÇICI DEĞİLDİ ASLINDA ÇOK GÜZEL ORASI3 senedir ankaradayım ama yenikent nasıl bir yer bilmiyorum. insallah alabilirsiniz evi, şimdi ucuz olabilir ama zamanla degerlenecegini dusunuyorum.
biz batıkentte 25-30 yıllık 2+1 evi yaklaşık 3 sene once 107 bine aldık şimdi aynı evin satış değeri 160 bin civarı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?