• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sincan yenikent nasıl bir yer?

Batikent cok pahali ev yonunden evlerde yeni bina diil ayricada market carsi vs uzak ama yenikent in evleri hep yeni bina ve uygun fiyatlari carşısı pazarıda daha yakın sincanada cok yakın zaten ha ankaranın merkezi kızılay ha sincan ikiside aynı artik hakkinizda hayirlisi neyse o olsun arkadaşım

BATIKENTTE ÇOK KİRALIK EV BAKTIK AMA KİRALAR ALMIŞ BAŞINI GİDİYO SATILIK EVLER ÇOK PAHALI 20 30 YILLIK EVLERİN İÇLERİDE PEK İÇ AÇICI DEĞİLDİ ASLINDA ÇOK GÜZEL ORASI

doğru, ben 500le basladım kiraya (evlendikten 3 ay sonra alinca evi tasinmadik) şimdi 575. ama yeni tutacaklar için 700-750 civarı soyluyorlar ve evet içleri pek iç açıcı değil maalesef. yaptırılınca güzel oluyor ama yapılı evi de kiraya vermiyorlar maalesef.
biz eylül sonunda çıkacağız evden, bir komşularımı özlerim bir de balkonumu herhalde..

Nasil bir yerden geleceginizi bilmiyorum ama bazi standartlara alistiysaniz zor da gelebilir. Sehre uzak bir yer. Sosyal beklentiletiniz ve ihtiyaclariniz icin de bölge disina cikmak arac dahi olsa zor olabilir. Bir arkadasim calisiyor tai de kazanda sanirim isyeri. Servisleri var gidip geliyor sehir merkezinde oturuyor. Ama ev almak niyetindeyseniz fiyat acisindan makulmüs. Ankara'da ucmus durumda cünkü satiliklar. Gecen yil temelden 250 bine ancak aldik 1.5 yildir da oturmayi bekliyoruz:/

bursadan geliyorum bursayada evlendiğimde gelmiştim 2 sene oldu tam alıştım derken şimdi ankara :) ankarada ablam ve kardeşim var ama biri keçiörende biri gölbaşında. evet iş yeri kazanda ev fiyatlarıda uygun evlerde çok güzel napalım ilerde bigün arabamızda olur inşallah arabada yok bizde napalım :))

Batikent cok pahali ev yonunden evlerde yeni bina diil ayricada market carsi vs uzak ama yenikent in evleri hep yeni bina ve uygun fiyatlari carşısı pazarıda daha yakın sincanada cok yakın zaten ha ankaranın merkezi kızılay ha sincan ikiside aynı artik hakkinizda hayirlisi neyse o olsun arkadaşım

aynen bize ankarada merkez arama ankarada heryer merkez demişlerdi doğru heralde hem kızılaya falanda çok gitmek istemem zaten oraya yakın oturmam şart değil

doğru, ben 500le basladım kiraya (evlendikten 3 ay sonra alinca evi tasinmadik) şimdi 575. ama yeni tutacaklar için 700-750 civarı soyluyorlar ve evet içleri pek iç açıcı değil maalesef. yaptırılınca güzel oluyor ama yapılı evi de kiraya vermiyorlar maalesef.
biz eylül sonunda çıkacağız evden, bir komşularımı özlerim bir de balkonumu herhalde..

evet biz bir hafta önce baya gezdik yok yani doğru düzgün ev 700e bile
anca 1000 1500 ü gözden çıkarıcanda onu ödeyeceğinede evini ödesin millet
siz aldığınız evi yaptırıyosunuz yanlış anlamadıysam hayırlısı olsun şmdiden
bende oturduğum eve evlenirken taşındım ve site içi güvenlikli kiram 575 gerçi şu an tutanlar 750ye tutuyoda bende taşındığımda komşularımı ve balkonumu özlicem aynı siz gibi :))

bursadan geliyorum bursayada evlendiğimde gelmiştim 2 sene oldu tam alıştım derken şimdi ankara :) ankarada ablam ve kardeşim var ama biri keçiörende biri gölbaşında. evet iş yeri kazanda ev fiyatlarıda uygun evlerde çok güzel napalım ilerde bigün arabamızda olur inşallah arabada yok bizde napalım :))

aynen bize ankarada merkez arama ankarada heryer merkez demişlerdi doğru heralde hem kızılaya falanda çok gitmek istemem zaten oraya yakın oturmam şart değil

evet biz bir hafta önce baya gezdik yok yani doğru düzgün ev 700e bile
anca 1000 1500 ü gözden çıkarıcanda onu ödeyeceğinede evini ödesin millet
siz aldığınız evi yaptırıyosunuz yanlış anlamadıysam hayırlısı olsun şmdiden
bende oturduğum eve evlenirken taşındım ve site içi güvenlikli kiram 575 gerçi şu an tutanlar 750ye tutuyoda bende taşındığımda komşularımı ve balkonumu özlicem aynı siz gibi :))

biz de evlenirken öyle düşünmüştük 1000 kiraya verene kadar krediye veririz diye, şükür krediye gerek kalmadan aldık o zaman evi aynı siteden.. .

yok benim ev öyle duruyor kirada hala, ben erzurum'un bir ilçesine gidiyorum eşimin tayini dolayısıyla. lojmanım fotoğraflarını gördüm de o yüzden dedim daha kötü bir yere gidiyorum diye..

ankara güzeldir alışınca, evlenince istanbul'dan ankara'ya gittim ilk zamanlar baya zordu sevemedim ama şmdi tam tersi

ben sincanda oturuyorum hobi bahçem yenikente ikiside benim için güzel bence evin içini görmeden karar verme derim

Aslinda ne aradiginiza bagli evde.
Merkeze cok uzak ve genel anlamda sincan halkina Ankaralilar onyargilidir. Acikcasi ben oturmak istemem sincanda. Esinizle soyle bir aksam yuruyusu yapip kahve iceceginiz guzellikte bir ortami yoktu ben calisirken oralarin.
Yeni ama merkeze uzak bir evde cok da anlasamayacagim insanlarla yasamak yerine Cankaya veya Batikent taraflarinda oturmayi yeglerim ben.
O kadar uzaga gidecekseniz Cankaya'nin da merkeze uzak daha uygun fiyatli yerleri var ovecler veya keklikpinari gibi.
Sincani hic sevmem ben acikcasi hayatta da oturmak istemem. 150 binde az degil o parayi verdikten sonra 200bine asagi ayrancinin gobeginde eski de olsa bi ev alirim nezih nezih otururum acikcasi.

evet cumartesi günü eşimle ev bakmaya gitmiştik cumartsi pazarı vardı :) biz pazarın olduğu yerden değilde diğer taraftan düşünüyoruz yani beğendik evi bide emlakçı o tarafı tavsiye etmedi bize oturmak için eskiden gecekonduların en çok olduğu yermiş bide şu andada evleri varmış dairelerde yani güzel anlatmadılar bize. bizim baktığımız 29 ekim mahallesiydi galiba yada menderes o taraftada çarşamba pazarı varmış eve yürüme mesafesinde a101 var yürüme mesafesinde.

ay inşallah çok istiyorum bende almayı tamamına kredi çekicez ondan bekliyoruz haftaya belli olucak istediğimiz ev cadde üzeri bi ev 4 katlı altı dükkan ama şu an boş tabiki yanımızdaki evlerin altıda boş dükkan hepsi cadde olacakmış ama şu an hiç bişey yok orda tabiki

inş istediğin bi yer olur ev çarşı pazar kadar hastaneyede yakın olsun derim

Çok uzak ama gelişmekte olan bir ilçe evler güzel ve daha ucuz merkezde 500 bin olup küçücuk sıkışık ev almaktansa daha mantıklı bence hem metro da gelebilir ilerde torekentte evimiz vardı zamanında o zaman metro falan yoktu çok ucuza sattık şimdi metro geldi babam çok salaklık yaptım diyor düşün 10 yıl önce 45 50 bine sattik şimdi 300 falanmis o ev bahçeli dubleksti ama çevre boştu 5 10 yıl sonra daha da gelişir ki zaten yeni bir yerleşim yeri değil 10 15 yıl önce oralar gelişmeye başlamıştı şu an daha iyidir bence alın yatırım sonuçta olmadı ilerde satar degistirirsiniz

Çok uzak ama gelişmekte olan bir ilçe evler güzel ve daha ucuz merkezde 500 bin olup küçücuk sıkışık ev almaktansa daha mantıklı bence hem metro da gelebilir ilerde torekentte evimiz vardı zamanında o zaman metro falan yoktu çok ucuza sattık şimdi metro geldi babam çok salaklık yaptım diyor düşün 10 yıl önce 45 50 bine sattik şimdi 300 falanmis o ev bahçeli dubleksti ama çevre boştu 5 10 yıl sonra daha da gelişir ki zaten yeni bir yerleşim yeri değil 10 15 yıl önce oralar gelişmeye başlamıştı şu an daha iyidir bence alın yatırım sonuçta olmadı ilerde satar degistirirsiniz
aynen kesinlikle katılıyorum dediklerinize hayırlısı inşallah bekliyoruz bakalım :)

Biz Etimesgut Bağlıca dan 1.5 yıl önce 3 yıllık binadan 120000e ev aldık. İçine 5 kuruş harcamadik. Şimdi 180000den aşağı varmı bilmiyorum ama sincan da oturmayi istemezdim. Buralara da bakmanizi öneririm. Tai ye yakın Ümitköy cayyolu na da bitişik biyer

kızlar daha önce konu açmıştım eşim taide işe başlıcak diye başladı çok şükür lojman olmadı çok sıra varmış bizde ev bakıyoruz sincana bağlı yenikette yeni yapılan evler var ankarada kiralar çok pahalı kira ödeyeceğimize kendi evimizi ödeyelim diyoruz ama yenikentide hiç bilmiyoruz nasıl bi yerdir fikri olan varmı? her açıdan soruyorum yenikentte yaşayan yada fikir sahibi olanınız varmı aranızda??
ev fiyatları diğer semtlere nazaran daha uygun evlerde çok güzel

Aileme cook uzak ankaraya da uzak :) yakın olsa düşünmem alırım.. Ankara da yakınız yoksa semt farketmiyırsa alın derim. Bizim tayin de ankara oldu ama tekrar Başka Şehire çıkacağı içim bari ailemin yanı olsun istiyorum. Orası gerçekten çok uzak

evet cumartesi günü eşimle ev bakmaya gitmiştik cumartsi pazarı vardı :) biz pazarın olduğu yerden değilde diğer taraftan düşünüyoruz yani beğendik evi bide emlakçı o tarafı tavsiye etmedi bize oturmak için eskiden gecekonduların en çok olduğu yermiş bide şu andada evleri varmış dairelerde yani güzel anlatmadılar bize. bizim baktığımız 29 ekim mahallesiydi galiba yada menderes o taraftada çarşamba pazarı varmış eve yürüme mesafesinde a101 var yürüme mesafesinde.

ay inşallah çok istiyorum bende almayı tamamına kredi çekicez ondan bekliyoruz haftaya belli olucak istediğimiz ev cadde üzeri bi ev 4 katlı altı dükkan ama şu an boş tabiki yanımızdaki evlerin altıda boş dükkan hepsi cadde olacakmış ama şu an hiç bişey yok orda tabiki

. Tamamına kredi nasıl olacak.. Bizde istiyoruz ama tamamına bşraz zor değil mi

Biz Etimesgut Bağlıca dan 1.5 yıl önce 3 yıllık binadan 120000e ev aldık. İçine 5 kuruş harcamadik. Şimdi 180000den aşağı varmı bilmiyorum ama sincan da oturmayi istemezdim. Buralara da bakmanizi öneririm. Tai ye yakın Ümitköy cayyolu na da bitişik biyer

şu anda bağlıcada o fiyata ev göremedim ümitköy dediğiniz yerdede fiyatlar uçmuş durumda

Aileme cook uzak ankaraya da uzak :) yakın olsa düşünmem alırım.. Ankara da yakınız yoksa semt farketmiyırsa alın derim. Bizim tayin de ankara oldu ama tekrar Başka Şehire çıkacağı içim bari ailemin yanı olsun istiyorum. Orası gerçekten çok uzak
ablam keçiörende kardeşim gölbaşında uzak olcaz yine ama napalım

Şehre baya uzak gerçekten ama ille sincan tarafından bakıyorsanız
Yenikentten ziyade törekente bakın derim
Evler müstakil bahçeli oldukça güzel bür mahalle

Back
X