sinbo mini fritöz kullananlar mennun mu?

ozzee

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2009
220
8
318
Diğer
arkadaşlar mini fritöz 17.5 a düşmüş şok ta alsammı diye düşünüyorum..yağ temizliğinden bıktım ..ne dersiniz memnunmusunz fritözden?yoksa yurdum tenceresi mi?

canım ben profilo mini fritöz aldım fondülü. ama 25 gün sonra düğünüm var ancak 1 ay sonra kullanabilirim. sinbo normalde ii değildir ama fritözünü kullanan çok ve memnunlar bence al kaçırma

Bende almıştım sinbonun fritözünü ama bana çok kullanışlı gelmedi çok yağ harcıyor birincisi ikincisi temizliği çok zor oluyor her yerinden yağ çıkıyor içindeki tencere cıksa bile yinede yağ altına sızıyor ve yapış yapış bir fritöz oluyor ben attım en sonunda:)
ama tefalinkini denemek istiyorum hem tasarruflu hemde kullanışlı oldugunu düşünüyorum bakalım kısmet biraz tecrübe edenlere sormak lazımbilmiyorumkismile

kesinlikle bildiğin kızartma tenceresi içine 1 tane patates zor sığıyor haznesi çok küçük.

arkadaşlar mini fritöz 17.5 a düşmüş şok ta alsammı diye düşünüyorum..yağ temizliğinden bıktım ..ne dersiniz memnunmusunz fritözden?yoksa yurdum tenceresi mi?

kesinlikle alma. bana alışveriş yaptığım bi siteden hediye göndermişlerdi 20 lira gibi bişeydi o zaman. nerdeyse evimde yangın çıkartıyordu sebepsiz yere alev aldı zor söndürdük küçücük şey mutfağımı isten kapkara yaptı.ne olursa olsun ucuz etin yahnisi yenmez die boşuna dememişler sanırım..

Peki kızlar Sinbonun mutfak robotunu kullanan varmı...hem görüntüsü hem özellikleri hoşuma gitti sanki..Ne dersiniz?

Bencede alma.Temizliği çok zor yapış yapış oluyo bi de bnmkinin içide çıkmıyo bende attım kullanmıyorum.Daha güzel bişi alabilirsin ya da kızartma tenceresi çok kullanışlı oluyor komşum aldı 20tlye süper

Aynen.. anneme almıştım küçük pratik olur diye, hakkaten yapış yapış oldu..iğrenç..
tefalin mini boylarını tavsiye ederim ben kullanmadım ama kullananlar var..

bizde de var. küçük ewet bir orta boy patates anca sıgıyor ben onun yerıne tavada 5 dakkada yapıyorum ama kardesıme almıstık ogrencı evıne o kullanıyıor memnun :)

Neredeyse 1 yıl olacak eşim alıp getirmişti hiç denemedim..Düşünmedim denemeyi küçücük bişey ne kadar patates kızartırki onu beklemekten fenalık gelir bana..
Kızartma tencerem yetiyor bana...

valla bende alıcaktım bu yorumları görünce almaktan vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…