sınavsız ikinci üniversite??

kızlar sınavsız ikinci üniversite olarak girin nete bakın ordan bölümlere ama ben baktım
yok ikinci üniversite olarak okulöncesi öğretmneliği....
bende 2 yıllık çocuk gelişimi mezunuyum şimdide
4 yıllık ikinci üniversite işletme bölümünü okucam kısmetse...

kızlar bana yardımcı olun ne olur, belgelerimi anca toparlayabildim ve önümüzdeki salı kayıt için son gün fakat ben o günlerde şehir dışında olacağım, bulunduğum şehirdeki aöf bürosundan kayıt yaptırabilir miyim? netten yaptığım ön kaydımda büroyu ikamet ettiğim şehir olarak belirlemiştim büro seçimi ve kayıt yaptırılan büro farklı olursa bir sorun yaratır mı?

mazaretli kayıt tarihlerinde burdaysan o zaman da yaptırabilirsin canım.ben öyle yapmıştım.dilekçe yazıyorsun şehir dışındaydım diye,kabul ediyorlar.başka bürodan yaptırman sorun yaratırmı bilemiyorum ama yaratabilir bence.herhangi bir açıköğretim bürosunu arayıp sorabilirsin yardımcı oluyorlar

bayram tatiline denk geldiği için kapalı malesef tlefon etsem de açan yok. teşekkür ederim canım mazeretli kayıt yaptırıyayım o zaman

Merhaba, eğer iki yıllık örgün "çocuk gelişimi" ve benzeri bölümden mezunsanız lisans tamamlama programına başvurabilirsiniz. Başvuru yapmanız gereken yer "Okul Öncesi Öğretmenliği Lisans Tamamlama" kısmı.
Kayıt tarihi 23 Kasım'da son buluyor. Eğer bir mazeretiniz varsa mazeretli kayıt olarak başvurada bulunabilirsiniz. O da 26 Kasım mesai bitiminde sona ermekte. Tavsiye ederim ki kayıt için son güne kalmayınız.
Işıkla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…