Sınavsız 2. Üniversite

Ben 2 yillik hemşirelik mezunuydum dgs ile 4 yillik i kazanip okudum şimdide 2. üniversiteyi okumayi düşünüyorum

bacılarım ben burada 2 senelik bir bölüm seçsem daha sonra 4 seneliğe geçme şansım var mı?

normalde 4 yıllık lisanstayım şu an ama mesleğimden memnun değilim. ilahiyat istiyorum. össye girmeye cesaretim yok sayısalım zaten. bu 2. üniversiteyle 2 senelik ilahiyata girsem sora 4 seneliğe geçiş olur mu? bilgisi olan bilgilendirirse çok sevinirim.

ben bu sene 2 yıllık kocaelınde unv muhasebeden mezun olacam olunca seneye hemen acıktan 3 baslayacam ısletme olarak 4 yıllık yapacam onun yanında artı 2 cıbolum okuma sansım olabılır mı

merhaba arkadaşlar ben şu an bir ünivstenin 3. sınıf ögrencisiyim aynı zamanda sınavsız ikinci ünivrsteye de başvurdum ve orda da 2. sınıf işletme ögrencisiyim,aklına bişy takılan olursa yardımcı olmaya çalışırım.

mrb ben 2 senelik okuyorum son senem,geçiş yapcam açık öğretim okumak istiyorum işletme 3. sınıftanmı başlıcam,başka bölüm seçiliyormu,onu okurken 2 yada 4 yıllıkta okuyabilirmiyim?

süpürgelicadı meraba ben istersen işletme 3den istersen ona yakın baska bir bölümden devam edebilirsin diye biliyorum..

bn de 2. üniversite okumak istiyorum ama bi sorum olucak kızlar bn suanda psikoloji okuyorum ve kamu yönetimi düsünüyorum 2. üni olarak.. sizce bu iki üninin sınav dönemleri çakısırmı bunu merak ediyorum çnkü derslerim yeterince ağır.. 2 üni okuyanlar yardım edebilirmisiniz lütfen :KK43:

merhaba bende duydum işletme bölümünü geçiş yapmak istiyorum benim bu sene son kayıtları galiba aralıktaymış öyle değilmi

X