Aşk her şeyi affeder mi????

evet yine yalancı bir erkek vakası. tatlım seni çok iyi anlıyorum, sana bir daha yalan söylemesin, herşey iyi gitsin istiyorsun. seviyorsun, emek vermişsin, mutluluğu da hak eden bir insansın eminim ama yalancı bir erkek can yakmaktan başka bir işe yaramaz. sana söylediği yalanlar da durduk yerde değil, bir sebebi vardır. ya komplekslidir , ya da hastadır kafadan. Ki bu kompleksleri de para yok edemiyor. ileride statü farklılığını dert edebilir başınıza.

aşk.. aşk fedakarlık ettirir, aşk cefa çektirir.
ama yalancı bir erkek hep acıtır, hep kanatır.
bazen aşk yetmiyor.
erkeklere vicdan lazım

Benden çekinmiş.. Bana eğer ben açıköğretim okuyorum derse ben onunla başlamazmışım... Beni kaybetmek istemediği için bu yola başvurmuş ne kadar mantıklı değil mi arkadaşlar:sm_confused::sm_confused:benneyaptımki​

istediğini yani seni elde etmek için yalana baş vurmuş yani, yarın öbür gün de seni idare etmek için yalana başvurur, aslında sen buraya niye yazıyorsun ki, beklediğin nedir, sana olur böyle şeyler,napsın çok seviyormuş mu yazalım,buraya akıl almak için yazman bile senin bu ilişkiden vazgeçemediğinden ama bir yandanda her şeyin farkındasın,canım bir değil ki kaç kere atmış yalan hemde hep önemli meselelerde ömrünün böyle mi geçmesini istiyorsun,şimdiden ona güvenmiyorsan bu kişinin elinden tutup aynı yolda nasıl yüreyeceksin, bir an önce bırakta bari yeni şanslarına engel olma

Sevgicim, evet seven kadının vazgeçmesi zor. Benim çok sevdiğim insan da bana yalanlar söyledi. yalanları yüzünden bütün bir hayatım değişti. o duygusallıkla biri bana sevgilin sana yalan söylemiş, seni kandırmış ama belki de düzelir dese bunları söyleyene inanmayı tercih ederdim. ama iyi ki de bu forumda herkes açıkça dürüstçe gerçekleri yazdı bana. ben de farkındaydım gerçeğin ama bu gerçekten kaçmak bana o zaman kolay geliyordu.
dost acı söyler derler. az önceki arkadaşımız da acı söylemiş ama doğru söylemiş.
bir an önce kendini toparla ve yeni şanslarına engel olma
seni seven, seni hak eden, dürüst bir insan çıksın karşına

Sevgicim, evet seven kadının vazgeçmesi zor. Benim çok sevdiğim insan da bana yalanlar söyledi. yalanları yüzünden bütün bir hayatım değişti. o duygusallıkla biri bana sevgilin sana yalan söylemiş, seni kandırmış ama belki de düzelir dese bunları söyleyene inanmayı tercih ederdim. ama iyi ki de bu forumda herkes açıkça dürüstçe gerçekleri yazdı bana. ben de farkındaydım gerçeğin ama bu gerçekten kaçmak bana o zaman kolay geliyordu.
dost acı söyler derler. az önceki arkadaşımız da acı söylemiş ama doğru söylemiş.
bir an önce kendini toparla ve yeni şanslarına engel olma
seni seven, seni hak eden, dürüst bir insan çıksın karşına

İşte tam olarak yaşadığım bu sanırım.... Her şey bir gün düzelir umuduyla beklemek, beni seviyor diye kendimi avutmak....benneyaptımkibenneyaptımki

aynını ben de yaptım Sevgicim. bir iki ufak yalanını yakalamıştım. inanmak istemedim. bana eften püften bahaneler sundu. normalde asla inanmayacağım halde aşkımdan gözüm resmen kördü. inanmaya devam ettim

ve sonunda o kadar büyük yalanlarla devam etti ki.. ben bunlara da inandım. aylarca ağlamama, intiharın eşiğine gelmeme , krizler geçirmeme, psikolojik tedavi görmeme sebep oldu bu yalanlar.

yalanı çıkış kapısı yapan bir insan vazgeçemiyor canım bundan.

çok seven bir insan için vazgeçmek zorr. çok iyi biliyorum.
ama sonrasında daha da büyük acılar çekiyor insan.
senin o çok sevdiğin erkek, gözünü kırpmadan canını yakıyo ve arkasını dönüp giidiyor. yani güven şart. dürüstlük şart. bunlar olmayınca aşk, tek başına getirmiyor huzuru..

sakin kafayla düşün. kendi sesini dinle. al bir kağıt önüne yaz.
gönlünü dinlerken aklını, mantığını da ihmal etme; onlara da kulak ver.

hangi sevgisine güveniyorsunuz ki onun, içinde güvene rastlanmayan sevginin hiçbir anlamı olmuyor, ben olsam güvene dayalı olmayan bu sağlıksız ilişkiyi sürdüremem katiyen.

hayatının geri kalan bölümlerinde herşeyden şüphe eder hale geleceksin.dedikleri doğru çıksa bile doğruluğunu ispatlayana kadar kendini yiyeceksin.ya da bir şey doğru mu değil mi diye hep araştıracaksın onun da tepesi atacak..............

söylediği beyaz basit yalanlar değil ki.örgün eğitim nireeee açıköğretim nire.askerlik konusu da yenilir yutulur değil....

bende olsam güvenmezdim
baştan dürüst olsa belki yine önemsemezs severdin
ayrıca maddiyatçılıkla alakası yok seçici olmak zorundasın...

bence o yalanlarının sebbini sor?

neden üniversite yalanı söylemiş... hiç hoş birşey değil gerçek kimliğinden rahatsız mı olmuş lise mezunu olmak yada açıköğretim okumk ayıp möıymış?
nasıl ne hislerle böyle davranmış öğrenmelisin.. sonra diğer msn adresleri b. herşeyini a'dan Z'ye araştır onunla ilgili bildiğin herşeyi sıfırla ve yeniden öğrenmeye çalış. sonra öğrendiklerin ve değişen doğrular karşısında zaten mantığın doğru kararı verir.

birde sadece üni. mezunları çok maaşlı işlerde çalışmıyor bunu da unutma.

Dogru mu anladim? Sana okuyorum dedigini degil baska bir sey okuyor ve askerligi bittigi halde hala askerigin devam ettigini söylüyor?
Eger dogru anladiysam o zaman hemen ayril. Bosuna zamani böyle bir insanla harcama. Askerdeyim dedigi zaman kim bilir kiminle nerede yapmistir kötükedihüso

Dogru mu anladim? Sana okuyorum dedigini degil baska bir sey okuyor ve askerligi bittigi halde hala askerigin devam ettigini söylüyor?
Eger dogru anladiysam o zaman hemen ayril. Bosuna zamani böyle bir insanla harcama. Askerdeyim dedigi zaman kim bilir kiminle nerede yapmistir kötükedihüso

tam olarak şöyle durum.. 4 yıllık örgün öğretim okuduğunu sandığım insan meğer 2 yıllık açıköğretim okuyormuş ve askerliğini de mecburen 12 ay değilde 15 ay yapacakken bana 12 ay demiş olması...

ne dieyim bilmiyorum ki offf offff:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bence o yalanlarının sebbini sor?

neden üniversite yalanı söylemiş... hiç hoş birşey değil gerçek kimliğinden rahatsız mı olmuş lise mezunu olmak yada açıköğretim okumk ayıp möıymış?
nasıl ne hislerle böyle davranmış öğrenmelisin.. sonra diğer msn adresleri b. herşeyini a'dan Z'ye araştır onunla ilgili bildiğin herşeyi sıfırla ve yeniden öğrenmeye çalış. sonra öğrendiklerin ve değişen doğrular karşısında zaten mantığın doğru kararı verir.

birde sadece üni. mezunları çok maaşlı işlerde çalışmıyor bunu da unutma.

Sordum tabiki.. Açıköğretim derse ben onu istemezmişim sonra olaylar öyle gelişip gidince bu sefer askerlikle karşılaşınca yine cesaret edememiş ben kızarmışım ayrılırmışım ondan.. Msninde falan bir gariplik yok benle başladıktan sonra... Bilmiyorum inanın aklım karmakarışık tabiki üniversite mezunu olması iyi bir iş yapması için tek koşul değil ama ya ilerde bunu sorun edersek? ben 4 yıllık bir üniversite mezunu yükseklisans yapmış biri olacağım ya o ya ben bunu tam olarak şimdi bilemiyorum ama ya sorun olursa aramızda bu konu??:uhm:

allahım daha ne çeşitler görücez yareppiiim diyerekten başlamak istiyorum..
arkadaşım bu nedir allah aşkına? kaçıncı yalanının ortaya çıkmasını bekliyosun? sen adını yıllardır hasan sanıyoken mahmut çıkıyomuş filan.. bu mudur yani yeter diyeceğin nokta?

aşk herşeyi affetmez canım..
ayrıca evlilik için sadece sevmek yetmez bence...
adam sana yıllardır yalan söylüyor,neymiş gerçeği söylerse sen onu bırakırmışsın...
halbuki söylemiş olsa sen bu şartları kabul etmiyorsan ayrılırdın en baştan, herkes kendi yoluna giderdi bu süre içinde başka başka hayatlar kurardınız...ya da belki de ayrılmazdın aşık olduğun için ama ailene çevrene durumu gerçek haliyle anlatırdın...
adam sana yalan söylemiş ve vaktini, hayatını çalmış...
daha fazla düşünmeye gerek yok bence...

Son düzenleme:
Bir ilişkide tahammül edemiyeceğim şeylerin başında geliyor yalan...Şahsen ben güvenemezdim bundan sonra ve benim için güven yoksa olmazz...İlişkiler zaten sevgi,saygı,güven üzerine kurulmaz mı şimdiden güven i yok etmiş erkek arkadaşınız...Tabiki sizin kararınız ama ben açıkçası sevgisine bile güvenemzdim böyle bir insanın...

canım senı cok ıyı anlıyorum ınsan neye ınanacagını sasırıyo yıkılıyo resmen belkı buyutulucek seyler deıl ama sen bır an once unutmaya bak yarın daha buyuk yalanlar soylemeyecegı ne malummmm:uhm:

hepiniz haklısınız ne diyeceğimi bilmiyorum ama bununla birlikte ne yapacağımı da bilemiyorum.... arkadaşlar o kadar doğru şeyler yazmışsınız ki adam benim vaktimi hayatımı çalmış ben burda hala ama seviyorum diye sızlanıyorum.. böyle olmamalı...

Back