Sınavsız ikinci üniversite

Okul öncesine kolay demek için farklı branştan olmak yetiyor :)
Yapmadığınız için böyle düşünüyorsunyz bence. Gerçi bitirdiğiniz sene alım fazla olursa okul öncesinden atanıp daha sonra alan değişikliği gelirse fiziğe de geçiş yapabilirsiniz. Siz okuyun yine aklınızda kalmasın :)
Evet ama seneye sınava gırıp yazılmam gerekıyor :KK43:

Atatüek üniversitesine yazılıcam.Sınava tekrar girmeme gerek kalmadı.Araştırdım onda oluyormus :)
Sınavsız geçiş için ne sınavı? Ben direk aöf bürosuna gidip gerekli belgelerle kayıt yapılıyor diye biliyorum. Yanlış da biliyor olabilirim

Atatüek üniversitesine yazılıcam.Sınava tekrar girmeme gerek kalmadı.Araştırdım onda oluyormus :)
Yani çünkü adı üzerinde sınavsız üniversite :) direk 4 yıllık bölümler de var diye biliyorum ama sen okul öncesi istiyorsun. Ben bir ara araştırmıştım felsefe okumayı düşündüm ama tembelim ben, hem işim çok yorucu hem ev hem çocuk derken erteledim. belki ilerde :)
Senin için şimdiden hayırlı olsun:)

Çok sagolun.Ben 3 ve 4 te örgüne geçince zorlanıcam.Bir yandan bir yerde çalışmak izorlanıcam.Sevindim ama en azından seneye sınav falan uğraşmıycam.İlk 2 sınıfta baya çalışıcam ki derslere dgs ile kolayca geçebileyim.Akraba anne baba kimseye söylemicem.Hala okuyon mu diycekler sonra bana :KK43:

X