- 28 Ocak 2009
- 33.614
- 54.383
-
- Konu Sahibi nebilimben
Sınava girmesine gerek yok.
2.universite üniversite mezunları ve üniversite öğrencileri için geçerli.
Arkadaş üniversite mezunu ve 2.universite kapsamında sınavsız olarak okuma hakkına sahip.
Birçok kişide okuyor böyle.
Kayıt yaptirin mi anadolu universitesi 29 eylüle kadar uzatılmıs 2.universite. bayram tatili nedeni ile .merhabalar
ben yabancı dıl bolumu okudum mutercım tercumanlık fakat okudugum dılde bır ıs bulamadım
mezun oldum evlendım yıllarca mutsuz oldum
şimdi allahtan ingilizce biliyorum da o yönde bi işe girdim ama işimden de memnun değilim
29 yaşındayım
bana yeni bir meslek kazandıracak iş mezun olunca iş bulmam kolay olacak bir bölüm seçmek isitoyrum
yanı zevkımden okumayacagım yaralı olmasını istiyorumm
birde ilahiyat aslında kendı kendıme bıraz dusunuyorum ama 4 yıllık yok galıba pekı ıkı yıllık okusam ne gıbı bır faydası olur bana ?yada daha sonra 4 yıllıga gecıs oluyor mu ?nasıl gecebılırım?
yada baska bolum de olabılır
tavsıyelere ıhtıyacım var
ozellıkle benım gıbı okudugu bolume pısman olup yıllar sonra okuyan ve bunun karsılıgını gorenler varsa yazarlarsa cok sevınırım
Kayıt yaptirin mi anadolu universitesi 29 eylüle kadar uzatılmıs 2.universite. bayram tatili nedeni ile .
Hayırlı olsun. sınavlar cumartesi ve pazar oluyor. Birgün de 3 ders birgün de 4 ders toplam 7 ders.bulca ilginize teşekkür ederim. Ayrıca valla kalp kalbe karşıymış ben de size yazmak için acmıştım :) yine yardımınızı istiyorum sorularımıza sizi sıkmıyorum inşallah
Evet bugun gözümü karartıp başvuru yaptım ve kitaplarımı aldım
Fakat şimdi ne yapacağımı bilmiyorum
Ben derslere nasıl çalışacağım ?
Sınav zamanını nereden öğreneceğim ?
Mesela sınav olacak ben bütün kitaptan mı sorumlu olacağım ? Mesela bir dersin hangi konularından kitapta nerden nereye kadar sorumluyum bunu nasıl bileeceğim ? ?
Birde sınav zamanı bugun için de gidip bütün derslerden mi sınav oluyoruz ?
Sınavlar hafta sonu mu ?
Ya bu sorularımı da yanıtlarsanız çok sevinirim ben biraz heyecanlı bi insanım da :)
Dış ticaret Ön lisan kayıt oldum hayırlısı
Teşekkürler siz bunları nerden öğreniyorsunuzHayırlı olsun. sınavlar cumartesi ve pazar oluyor. Birgün de 3 ders birgün de 4 ders toplam 7 ders.
Ilk sınav vize 12.13 aralık diye okudum final de ocak ta olur.
Vize 1.4 ünite final tum kitap.8 ünite olmasi gerek kitaplarinizda. Eğer 10 ünite var ise vize 1.5 olur.
Sınavlar test oluyor süresi her ders için 30 dk her desr 20 sorudan oluşuyor.
3 dersinin olduğu gün 90 dk.
4 dersinin olduğu gün 120 dk olur.
Ben de anadolu universitesi okuyorum ayrıca anadolu universitesi web sitesinden ve facebook da acikogretim sayfalarını takip ediyorum.Teşekkürler siz bunları nerden öğreniyorsunuz
Insallah hayırlısı olur
Sizde çok sagolun Bilgi verdiğiniz için
Siz hangi bölüm okuyorsunuz?Ben de anadolu universitesi okuyorum ayrıca anadolu universitesi web sitesinden ve facebook da acikogretim sayfalarını takip ediyorum.
Yardımcı kitap aldım okulun verdiği kitapta sadece konu özetlerine baktım ve testlere.Siz hangi bölüm okuyorsunuz?
Ayrıca sadece verdikleri kitapları alıp kendi kendinize mi çalışıyorsunuz yoksa yararlandığınız başka kaynaklar var mı ?
Ben öğrenemek istiyorum öyle sadece eline diploma almak istemiyorum çıkmış sınavlardan çalışıyorlar mıs dîye duymuştum siz de öyle mi yapıyorsunuz
Sınavlar zor oluyor mu ? Valla kitapları verdiler eve geldim birden bi gözüm korktu
Yardımcı kitap alın daha güzel olur murat yayınları olabilir lider olabilir egem olabilir ben lider yayınları almıştım gecen sene tüm dersler gibi bütün dersler vardı. Ve daha basitti. Uzun uzun değildi.bulca merhaba ben calısmaya basladım ama bıraz gozum korktu sınavlara az zaman kaldı ama ben daha hıc bıse bılmıyorum
matematık sıfır muhasebe ıktısat derslerıne baktım zorlandım
o yuzden hukukun kavramları dıye bır ders var sımdılık ondan basladım kpss ye çalısırken anayasa vardı ordan bıldıklerımı hatırladım bu fena degıl 4 unıte bıtırp dıger derslere gecıcem ama bu uc derste bı kere zorlanacagım bellı
pekı ben ınternette butun derslerın ozetlerını nereden bulabılırım oyle bır yr var mı sızın de calıstıgınız ?
sınavlardan once netten nerelerden calısabılıım ?
yardımcı olur musunuz yıne(
Sınavlar cumartesi ve pazar olur. Sınava 1 hafta kala öğrenci sayfanda sınav giriş belgesi yayınlanır o zaman ogrenirsin hangi gün hangi ders olduğunu.bulca sinavlar yaklastikca heyecan basti beni
12 13 aralikta peki hangi derslerden hanig gun sinav olacagimiza nerden bakiyoruz mesela 12 aralik ta ben hangi derslerden sinav olacagim buna bakabilir miyim nereden ogrenebilirim
bugun gittim ogrenci kartimi aldim
ya hic bise bilmiyorum ole ders calisyorum sadece su ilk sinavlari bi atlatsam
sorularimi yanitlarsaniz sevinirim
tesekkurlerSınavlar cumartesi ve pazar olur. Sınava 1 hafta kala öğrenci sayfanda sınav giriş belgesi yayınlanır o zaman ogrenirsin hangi gün hangi ders olduğunu.
Hangi unitlerden sorumlu olduğunu üniversite sitesinden ogrenirsin yayınlandı onlar kaç uniteden sorumlu olduğun.
Sınav giriş yerleri açıklanmadan bilemezsin hangi gün hangi ders olduğunu. Bu sene geç kaldılar bugün açıklanması bekleniyor ama en gec carsambayi bulur. Ehliyet ve AÖF yazılı sınavları aynı güne denk gelmiş acaba bu yüzden mi geç kalindi diye düşünüyorum.bulca merhaba haftaya sınav var
ben aof burosundan kart aldım
sınava ne zaman nerde gırecegımız ne zaman acıklanır acaba suan sısteme gırıs yapıyorum ama yok
bırde hanı cumartesı ve pazar ya hangı derslerden hangı gun olacagımız ne zaman acıklanır acaba ?
cok heyecanlıyım
mesela cumartesı hangı derslerden sınav olacagım bunu ne zaman bılebılırım
suan sankı hıc bıse bılmıyo gıbıyım
sagolun takıp edıyorum ben de heopSınav giriş yerleri açıklanmadan bilemezsin hangi gün hangi ders olduğunu. Bu sene geç kaldılar bugün açıklanması bekleniyor ama en gec carsambayi bulur. Ehliyet ve AÖF yazılı sınavları aynı güne denk gelmiş acaba bu yüzden mi geç kalindi diye düşünüyorum.
N nebilimben giriş yeri açıklandi.
Okul nasıl yakın mi evine.