- 12 Şubat 2012
- 2.959
- 3.465
- Konu Sahibi nebilimben
okul yakın o problem degıl de ne baba derslerı cumartesıye koymuslarOkul nasıl yakın mi evine.
2015 guz donem ara sınav dıye cıkmıs sorulara baktım onlara calısıcam faydası olur mu kı ?
bulca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okul yakın o problem degıl de ne baba derslerı cumartesıye koymuslarOkul nasıl yakın mi evine.
Olur niye olmasın ama eskisi kadar çıkmış soru çıkmıyor pek.okul yakın o problem degıl de ne baba derslerı cumartesıye koymuslar
2015 guz donem ara sınav dıye cıkmıs sorulara baktım onlara calısıcam faydası olur mu kı ?
bulca
Resmi olarak 20 is günü ama 15 günü bulur genelde. Bazen 11.12.günde açıklandığı belli olur bazen 16 yada 17 günde eğer bugün yada yarın 5 kadar aciklanmazsa önümüzdeki haftaya kalır. Genel de 3.hafta açıklandığı olmuştur. Sadece geçen sene bahar dönemi vize sınavı erken açıklanmıştı final sınavıyla arasi çok yakın olduğu için.bulca merhaba sınav sonucları ne zaman acıklanır acaba bır bılgınız var mı ?
gercı hıc ıyı gecmedı de ne yapacagım bılmıyorum
gecmıs yıllardakı sorulara calısacagım ya kıtapta asına oldugum cok soru vardı
tabı sadece onlara calısmakla olacak ıs degıl
ben hafıfe aldım gelıba ne bıleyım cevremde hep duyuyorum yata yata gecılıyormus falan dıye
Yok ben çalışmaktan gocunmam severim ders çalışmayı ama ne bileyim biraz hayal kırıklığı yaşadım dersler hoşuma gitmedi yanı zevkli gelmediResmi olarak 20 is günü ama 15 günü bulur genelde. Bazen 11.12.günde açıklandığı belli olur bazen 16 yada 17 günde eğer bugün yada yarın 5 kadar aciklanmazsa önümüzdeki haftaya kalır. Genel de 3.hafta açıklandığı olmuştur. Sadece geçen sene bahar dönemi vize sınavı erken açıklanmıştı final sınavıyla arasi çok yakın olduğu için.
Yata yata geçme diye birşey yok calismadan olmuyor maalesef.
22 şubatta kayıt yenileme basliyacak. Parayi yatirinca yani harcı yine büro dan alacaksın.bulca benım yıne bır sorum var hanı sımdı ılk yarı bıttı ya daha ssınav sonucları da acıklanmadı bakalım ne olacak
ıkıncı donemın kıtaplarını da gene gıdıp aof merkezınden mı alacagız ?
Nasıl di sonuçlar.bulca benım yıne bır sorum var hanı sımdı ılk yarı bıttı ya daha ssınav sonucları da acıklanmadı bakalım ne olacak
ıkıncı donemın kıtaplarını da gene gıdıp aof merkezınden mı alacagız ?
geçmişim :)korktugum gıbı olmadıNasıl di sonuçlar.
FF yok o zaman yada koşullu var mı. Harf notun iyi mi.geçmişim :)korktugum gıbı olmadı
koşullu oldugunu nerden anlayacagım ?FF yok o zaman yada koşullu var mı. Harf notun iyi mi.
koşullu oldugunu nerden anlayacagım ?
asagıda basarılı yazıyordu bende gectım dıye dusundum
kalsam yazmaz mı
iki tane ff var şimdi baktım ama asagıda durum basarılı yazıyor ole kosullu falan hiçbişe yazmıyorFF yok o zaman yada koşullu var mı. Harf notun iyi mi.
Iki tane ff den kalmissin seneye güz dönemi tekrar alacaksın. CC altı not varmı dd gibi.iki tane ff var şimdi baktım ama asagıda durum basarılı yazıyor ole kosullu falan hiçbişe yazmıyor
kaldın dıye yazmıyor ben nerden bılecegım ?
tamam şimdi baktım diğerlerinde donemlık sıstemde gectı gorunuyor matematık ve muhasebe kalmısımIki tane ff den kalmissin seneye güz dönemi tekrar alacaksın. CC altı not varmı dd gibi.
Evet seneye alttan alacaksın seneye güz dönemi. Sabah 1.sınıfların sınavına ogleden sonra 2.sınıfların dersine gireceksin ff leri vermeden mezun olamazsın.tamam şimdi baktım diğerlerinde donemlık sıstemde gectı gorunuyor matematık ve muhasebe kalmısım
kırmızı ısaretlı
off ne yapacagım şimdi ben yanı alttan kaldı bunlar dımı ?
matematıgı ölsem veremem heralde hiç bilmiyorum anlamıyorum da
napsam ki bıraksam mı bu işi
sizin var mı ffEvet seneye alttan alacaksın seneye güz dönemi. Sabah 1.sınıfların sınavına ogleden sonra 2.sınıfların dersine gireceksin ff leri vermeden mezun olamazsın.
Var hepsi :) ben final sınavına giremedim sağlık problemimden ötürü sınav öncesi çık kötü hasta oldum yerimden kalkamiyordum sınava giremedim haliyle 0 düştü.sizin var mı ff
geçmiş olsunVar hepsi :) ben final sınavına giremedim sağlık problemimden ötürü sınav öncesi çık kötü hasta oldum yerimden kalkamiyordum sınava giremedim haliyle 0 düştü.
Sen de kurtarirsin canım.geçmiş olsun
siz kurtarırsınız olsun napalım