Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tek bir ders nasıl 1 yılına mal oluyor öğrenebilir miyim acaba:26: ben daha 1.sınıftayım,uygarlık tarihim berbat.kesin büte kalcam,mesela bütten de geçmezsem,2.sınıfa geçebiliyor muyum,seneye alttan alma imkanım var mı? kaç tane ders alttan alınabiliyor? beni bilgilendirebilir misiniz? mesela seneye de veremezem tarihi ama diğer 2.sınıf derslerimi versem,o zaman nolur? cevabınızı bekliyorum mezun olan arkadaşlar,tebrikler bu arada
kaldığınız dersleri bütünlemede geçebiliyorsunuz eğer ondan da kalırsanız 2 ders olmak şartıyla kaldığınız derslerden sorumlu olarak 2 sınıfa geçiyorsunuz ama eğer üç dersten başarısız olursanız sınıf tekrarı yapıyorsunuz
eğer birinci sınıfta kaldığınız dersi 2. sınftada kalırsanız üçüncü sınıfa geçemezsiniz ve 2. sınıfı tekrar etmek zorunda kalırsınız umarım böyle bir şey hiçbir öğrencinin başına gelmez ve kimse sınıf tekrarı yapmak zorunda kalmaz...