• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sınavınız nasıl geçti kızlar???

çıkmış sorulara bakmama rağmen çok az soru isabet etti açıköğretimde çıkmış sorular soruluyor kanısı yanlış bence ama az çok konulara hakimdim sınıfı geçsem yeter bana

KIzlar KARACAN' ın nokta atış sorularını şiddetle tavsiye ediyorum. Birebir çıktı sorular. Sınav sonuçları açıklansın kk dan isteyen olursa kitaplarımın hepsini hediye edicem. :61:

hangi derslerden sınava girdiniz?
bende karacandan çalıştım. 2 ders. uygarlık ve iktisat. ama uygarlıktan hiç çıkmadı. iktisattanda belki 1-2 tane

Ben çalışma ekonomisi 4. sınıfım. Örgütsel davranış, insan kaynakları yönetimi, işçi sağlığı ve güvenliği, endüsrti ilişkileri. Birebir aynı sorulardan çıktı. Karacana teşekkürediyorum :69:

ben de uygarlık tarihinde çok zorlandım ya,
konu anlatımlarım ve sunumlar yüzünden uygarlık tarihi ile iletişim dersine hiç çalışamamıştım.
iletişimden iyi geçti ama uygarlık tarihi berbattı...
daha önce hiç böyle saçma tarih soruları çözmedim ben yaa paso bilgi sorusu ama o tanrının adı ne bu tanrının şehri nere falan!
:19::19::19: :63:
hukuk en çok korkup en çok çalıştığım derslerdendi ve çok çok iyi geçti Allaha şükür.

kızlar benimde uygarlık tarihim berbat geçti, halkla ilişkiler 2. sınıftayım allat uygarlık var ve 2 yıldır veremiyorum, finaldende hiç umudum yok ilk sınavım 60tı umarım bi 40 civarı alırsam geçicem.. diğer dersler çok kolaydı murat yayınlardan çalışıyorum bende.. umarım hepimiz geçeriz..

sınavlarım ne çok kötü ne de çok iyi geçti
orta halliydi yani
bende nokta atış ınkıalap tarihi kitapçığı aldım 7-8 tane anca çıktı en fazla 10 tanedir

Son düzenleme:
nokta atış sorularından çalıştım bende.
iktisat ve idare hukuku dışında yine birebir çıktı. şöyle ki zaten 2003 ten beri çıkmış soralara bakarsak hep aynı sorular geliyor.yoksa 4 saat çalışmayla 93 almam mümkün değil sanırım.
ama final vizeler kadar iyi geçmedi o ayrı

vizeler daha kolaydı sanki. finalde bayağı zorlamışlar.ben de ne iyi ne kötü diyorum; ama bakalım hayırlısıyla geçeriz inşallah hepimiz

İktisat Davranış Bilgi teknolojisi Tarih Hukuk kolaydı:8: Matematikte zorlandım Siyasetde zordu:23:

kızlar baktınız mı cevaplarınıza çok şükür benim sonuçlar iyi hepsini vermişim derslerin.mezunum artık.dilerim hepiniz en yüksek notları alırsınız

ohh beee sonunda mezun oldum,darısı hepinizin başına kızlar:21::64:

2. sınıf işletme sınıf tekrarı öğrencisiyim. toplam 5 dersim var 1 tanesi 1. sınıftan iktisada giriş.2. sınıf derslerinden kamu maliyesi,iktisat teorisi,istatistik birebir çıkmış sınav sorularındandı.ve hepsinden toplam 4 er 5 er yanlışım var.Ticaret hukuku zordu biraz,vizeye göre resmen ters köşe yapmışlar,10 taneye yakın örneksel soru vardı.iktisada giriş ise bana göre zordu.nokta atışları ezberlemiş ve son 2 3 yıl sorularına bakmış biri olarak çok zorlandım,15 doğruya ihtiyacım var geçmek için ve 15 doğrum var dilerim yanlış hatırlayıp 14 doğruya düşmem :9:

Son düzenleme:
bende mezunummmmmmmmmmm artık:66:tek ders 1 yılıma mal oldu ama neyse :64::64:darısı hepinizin başına:79:

Back