ya ben hatamı biliyorum ilk çalıştığım derslerin sonradan tekrarını yapmadım ha bugün ha yarın derken konulara çalışayım derken tekrarlar kaldı son ana hep öyle de olunca tabi karıştı hep panikte bir yandan. Böyle oldu işte. Türkiye ekonomisi mesela sadece 3 konu çalıştım diğerlerini okudum geçtim ünte sonundan çalıştım son akşam ve 67 gelecek. Vergi hukuku da tam tersi çok güzel çalıştım soru bamkasını hatim ettim denemelerim hep 70-75 ti ama 63 ancak geliyor. Neyse finalde aynı hataya düşmeyeceğim kurtarılmayacak notlar değil hepimiz kurtarırız inşallah. Çok ters köşe sorulardı ama yaa..
Bir de ben ne yaptım biliyor musunuz kalbime iniyordu resmenn.. Cevaplara bakıyorum Türkiye ekonomisine geldim çıktı mı sadece 7 doğru
anam diyon nasıl olur yaaa. Çok iyi doğru olduğunu bildiğim bir sürü sorum var benim dedim ama elim ayağım boşaldı yani. Meğer cumartesi günkü grubumdan devam ediyormuşum bakmaya ama pazar günüydü Türkiye ekonomomisi tabi onun grubu farklıydı ben hala c ye devam ediyormuşum. Dedim noluyozz yaww neyse 19 doğru çıktı da rahat bir nefes aldım