• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sınavınız nasıl geçti kızlar???

aynı problem bende de var ben daha 2 hafta önce girebiliodum bütün taksitlerimi ödedim borcunuz yoktur yazıodu zaten sınava giriş belgeme bakmıştım ordan.ama şimdi giremiorum hata diyor.sadece sınav sonuçları kısmna tc mi yazıorum tek orası acılıyor arayacaktım büroyu ama vaktm olmadı :19:

hangi siteden giriyorsunuz cnm?

Kesinlikle murat yayınları.çoğu soru aynısı hemen hemen...ve nokta vuruş testinide atvsiye edrim mutlaka faydasını görüceksin..

ben bu yıl ilkumut kitaplarıyla çalıstım sınavlarım çok güzel geçti
bende muratın konu anlatımlı cdleride vardı
birde aöfnin sitesinden girip alıstırma soruları çıkmıs sorular vs... çözdüm
gayet iyi geçti sınavlarım:64:

Cevaplar yayınlandı baktınız mı kızlarr. Benim iyi çalıştıklarım kötü, pek üzerinde duramadıklarım ya da tekrar edemediklerim daha iyi gelmiş şaşırdım doğrusu iki dersim çok kötü ama kurtarılmayacak dersler değil. İnşallah resmi sonuçlarda biraz değişir çünkü tam hatırlamıyorum özellikle cumartesş çok silip değiştirdiklerim oldu.

Maliye politikası: 43
yerel yönetimler: 43
uluslararası mali ilişkiler : 57
Türkiye ekonomisi:67
Finansal ekonomi: 63
Vergi hukuku:63
Türk dili: 75

Cevaplar yayınlandı baktınız mı kızlarr. Benim iyi çalıştıklarım kötü, pek üzerinde duramadıklarım ya da tekrar edemediklerim daha iyi gelmiş şaşırdım doğrusu iki dersim çok kötü ama kurtarılmayacak dersler değil. İnşallah resmi sonuçlarda biraz değişir çünkü tam hatırlamıyorum özellikle cumartesş çok silip değiştirdiklerim oldu.

Maliye politikası: 43
yerel yönetimler: 43
uluslararası mali ilişkiler : 57
Türkiye ekonomisi:67
Finansal ekonomi: 63
Vergi hukuku:63
Türk dili: 75

aynen canım benimde öyle oldu.üstünde durduklarım kötü geldi.durmadıklarım 60 70 küsür geldi.benimde hatırlamadıklarım var.inşallah sonuç değişir..

aynen canım benimde öyle oldu.üstünde durduklarım kötü geldi.durmadıklarım 60 70 küsür geldi.benimde hatırlamadıklarım var.inşallah sonuç değişir..

ya ben hatamı biliyorum ilk çalıştığım derslerin sonradan tekrarını yapmadım ha bugün ha yarın derken konulara çalışayım derken tekrarlar kaldı son ana hep öyle de olunca tabi karıştı hep panikte bir yandan. Böyle oldu işte. Türkiye ekonomisi mesela sadece 3 konu çalıştım diğerlerini okudum geçtim ünte sonundan çalıştım son akşam ve 67 gelecek. Vergi hukuku da tam tersi çok güzel çalıştım soru bamkasını hatim ettim denemelerim hep 70-75 ti ama 63 ancak geliyor. Neyse finalde aynı hataya düşmeyeceğim kurtarılmayacak notlar değil hepimiz kurtarırız inşallah. Çok ters köşe sorulardı ama yaa..

Bir de ben ne yaptım biliyor musunuz kalbime iniyordu resmenn.. Cevaplara bakıyorum Türkiye ekonomisine geldim çıktı mı sadece 7 doğru :53: anam diyon nasıl olur yaaa. Çok iyi doğru olduğunu bildiğim bir sürü sorum var benim dedim ama elim ayağım boşaldı yani. Meğer cumartesi günkü grubumdan devam ediyormuşum bakmaya ama pazar günüydü Türkiye ekonomomisi tabi onun grubu farklıydı ben hala c ye devam ediyormuşum. Dedim noluyozz yaww neyse 19 doğru çıktı da rahat bir nefes aldım :9:

ya ben hatamı biliyorum ilk çalıştığım derslerin sonradan tekrarını yapmadım ha bugün ha yarın derken konulara çalışayım derken tekrarlar kaldı son ana hep öyle de olunca tabi karıştı hep panikte bir yandan. Böyle oldu işte. Türkiye ekonomisi mesela sadece 3 konu çalıştım diğerlerini okudum geçtim ünte sonundan çalıştım son akşam ve 67 gelecek. Vergi hukuku da tam tersi çok güzel çalıştım soru bamkasını hatim ettim denemelerim hep 70-75 ti ama 63 ancak geliyor. Neyse finalde aynı hataya düşmeyeceğim kurtarılmayacak notlar değil hepimiz kurtarırız inşallah. Çok ters köşe sorulardı ama yaa..

Bir de ben ne yaptım biliyor musunuz kalbime iniyordu resmenn.. Cevaplara bakıyorum Türkiye ekonomisine geldim çıktı mı sadece 7 doğru :53: anam diyon nasıl olur yaaa. Çok iyi doğru olduğunu bildiğim bir sürü sorum var benim dedim ama elim ayağım boşaldı yani. Meğer cumartesi günkü grubumdan devam ediyormuşum bakmaya ama pazar günüydü Türkiye ekonomomisi tabi onun grubu farklıydı ben hala c ye devam ediyormuşum. Dedim noluyozz yaww neyse 19 doğru çıktı da rahat bir nefes aldım :9:

canım bende aynı yanlışı yaptım:D
ingilizce a cevap anahtarına bakacakken b'ye bakmışım.9 doğru çıktı.ağlayacaktım.neyse ki farkettim 24 doğrum çıktı allahtan.bu aöf bigün kalbimize indircekte ne zaman :1:

canım bende aynı yanlışı yaptım:D
ingilizce a cevap anahtarına bakacakken b'ye bakmışım.9 doğru çıktı.ağlayacaktım.neyse ki farkettim 24 doğrum çıktı allahtan.bu aöf bigün kalbimize indircekte ne zaman :1:

ben dün çok üzüldüm iki dersim 43 gelince. Hadi maliye politikasından bekliyordum 50-55 anca alırım diyordum sınavdan çıkınca ama 43 te alacağımı düşünmemiştim en çok şaşırtan da yerel yönetimler oldu o da 43. Ama finalde almam gereken notlar çok fazla değil 43 olanlardan 53 almam yetiyor. diğerleri 44-42 arası değişiyor almam gereken notlar herhalde finalde mezun olurum ama yine de ortalamamı yükseltmeye çalışacağım..

ben dün çok üzüldüm iki dersim 43 gelince. Hadi maliye politikasından bekliyordum 50-55 anca alırım diyordum sınavdan çıkınca ama 43 te alacağımı düşünmemiştim en çok şaşırtan da yerel yönetimler oldu o da 43. Ama finalde almam gereken notlar çok fazla değil 43 olanlardan 53 almam yetiyor. diğerleri 44-42 arası değişiyor almam gereken notlar herhalde finalde mezun olurum ama yine de ortalamamı yükseltmeye çalışacağım..

inşalla canım notlarımızı yükseltiriz =)

bende bugün baktım sorulara tam hatırlayamadklarım var ama tek bir dersten kalmısım
maliyet muhasebesi :77
finansal yönt:77
pazarlama:77
iş ve sosyal :56
türk vergi :50
yönetim bilgi :40

zaten sınavda yönetim bilgi sis. sorularını görünce dedim kaldım die neyse hayırlısı bakalım umarım finalde kaldığımdan gecerim diğerlerinide biraz daha yükseltirim..

Yaa kızlar bu hafta zaten doğru düzgün başlamadık 7 haftada nasıl yetiştireceğiz de tekrarlara zaman kalacak. Ben program yaptım kısa konuları bir günde iki konu çaışcam ama uzun konularda ancak bir tane çalışılır yoksa verimli olmaz. Programıma göre ancak sınav haftasının perşembe günü bitecek bir gün kalacak ancak ne yapcam o bir günde. Pazarları bile yazdım yazabildiğim kadar 2 konu yazdım. Ama 10 syf olan bir konudan sonra öbür sayfaya çalışmakta zor yanii. Önemli olan bitirmek ama hasta felan da olmayayım diye dua etcem yanii bir günün bile affı yok. Türk dilim yüksek gelecek çalışmayayım sorulardan tekrar edeyim dicem ama rahatta edemem ki öyle. Bir yandan konu çalışıp bir yandna biten dersleri tekrar yapıcaz yoksa hepsi bitince tekrara zaman yok kızlar.

AÖF sınav sonuçları açıklanmış,
Allaha şükür en düşük notum 50 :21:
finallere de az kalmış ya:37:

evet finalleriniz nasıl geçti? bnmki arasınavdan daha kötü:43: tarihten yine çok zorlandım:( hukuk daha iyiydi.neyse hayırlısı olsun.umarım sizinkiler iyi geçmiştir:70:

offff...çok stresliyim:50:.. benim sınavım saat 14,30 da...tek dersim kaldı:37:verebilirsem mezun olacam inşallah..inşallah hepimizin emekleri boşa gitmez ve sınıflarımızı geçeriz

Back