aynı problem bende de var ben daha 2 hafta önce girebiliodum bütün taksitlerimi ödedim borcunuz yoktur yazıodu zaten sınava giriş belgeme bakmıştım ordan.ama şimdi giremiorum hata diyor.sadece sınav sonuçları kısmna tc mi yazıorum tek orası acılıyor arayacaktım büroyu ama vaktm olmadı
hangi siteden giriyorsunuz cnm?
Cevaplar yayınlandı baktınız mı kızlarr. Benim iyi çalıştıklarım kötü, pek üzerinde duramadıklarım ya da tekrar edemediklerim daha iyi gelmiş şaşırdım doğrusu iki dersim çok kötü ama kurtarılmayacak dersler değil. İnşallah resmi sonuçlarda biraz değişir çünkü tam hatırlamıyorum özellikle cumartesş çok silip değiştirdiklerim oldu.
Maliye politikası: 43
yerel yönetimler: 43
uluslararası mali ilişkiler : 57
Türkiye ekonomisi:67
Finansal ekonomi: 63
Vergi hukuku:63
Türk dili: 75
aynen canım benimde öyle oldu.üstünde durduklarım kötü geldi.durmadıklarım 60 70 küsür geldi.benimde hatırlamadıklarım var.inşallah sonuç değişir..
ya ben hatamı biliyorum ilk çalıştığım derslerin sonradan tekrarını yapmadım ha bugün ha yarın derken konulara çalışayım derken tekrarlar kaldı son ana hep öyle de olunca tabi karıştı hep panikte bir yandan. Böyle oldu işte. Türkiye ekonomisi mesela sadece 3 konu çalıştım diğerlerini okudum geçtim ünte sonundan çalıştım son akşam ve 67 gelecek. Vergi hukuku da tam tersi çok güzel çalıştım soru bamkasını hatim ettim denemelerim hep 70-75 ti ama 63 ancak geliyor. Neyse finalde aynı hataya düşmeyeceğim kurtarılmayacak notlar değil hepimiz kurtarırız inşallah. Çok ters köşe sorulardı ama yaa..
Bir de ben ne yaptım biliyor musunuz kalbime iniyordu resmenn.. Cevaplara bakıyorum Türkiye ekonomisine geldim çıktı mı sadece 7 doğruanam diyon nasıl olur yaaa. Çok iyi doğru olduğunu bildiğim bir sürü sorum var benim dedim ama elim ayağım boşaldı yani. Meğer cumartesi günkü grubumdan devam ediyormuşum bakmaya ama pazar günüydü Türkiye ekonomomisi tabi onun grubu farklıydı ben hala c ye devam ediyormuşum. Dedim noluyozz yaww neyse 19 doğru çıktı da rahat bir nefes aldım
canım bende aynı yanlışı yaptım
ingilizce a cevap anahtarına bakacakken b'ye bakmışım.9 doğru çıktı.ağlayacaktım.neyse ki farkettim 24 doğrum çıktı allahtan.bu aöf bigün kalbimize indircekte ne zaman
ben dün çok üzüldüm iki dersim 43 gelince. Hadi maliye politikasından bekliyordum 50-55 anca alırım diyordum sınavdan çıkınca ama 43 te alacağımı düşünmemiştim en çok şaşırtan da yerel yönetimler oldu o da 43. Ama finalde almam gereken notlar çok fazla değil 43 olanlardan 53 almam yetiyor. diğerleri 44-42 arası değişiyor almam gereken notlar herhalde finalde mezun olurum ama yine de ortalamamı yükseltmeye çalışacağım..
offff...çok stresliyim.. benim sınavım saat 14,30 da...tek dersim kaldı verebilirsem mezun olacam inşallah..inşallah hepimizin emekleri boşa gitmez ve sınıflarımızı geçeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?