Hangi sınıf hangi bölümsün bilmiyorum ama murat yayınlarına çalıştım birde e öğrenme den çıkmış sorular a çalışmıştım benzer sorular çıktı zorlanmadım ama bilmiyorum sonuçlar nasıl olur.
büro yönetimi ve yönetici asistanlığı 1.sınıfım.herkes murat diyo,bn de murat alıyım bari,teşekkürler cevap için
arkadaşlar cuma gün öğrenci kartımı aldım ama verdikleri şifreyi tc kimlik numaramla beraber giriyorum geçersiz diyor bilsi olan varmı ?
bende 3. sınıfım..benimde genel olarak iyi geçti..evet ya yönetim bilgi sistemi zordu bu sefer :)))bende işletme 3cü sınıfım benimde yönetim bilgi sistemi zorladı gerisi rahattıbakalım sonuçlar ne olcak inş iyi geçtiği gibi iyi notlar gelir
işletme 3. sınıflar maaşallah ya size ya. benim için cumartesi derslerinin hepsi çok zordu. murat yayınlarına çalıştım e öğrenmedeki sorulara baktım ama çok zorlandım. çok ümitli değilim.
son bi hafta çok çalışmıştım resmen çorba yapmışım. maaliyet muhasebesinde resmen kafam durdu
arkadaşlar cuma gün öğrenci kartımı aldım ama verdikleri şifreyi tc kimlik numaramla beraber giriyorum geçersiz diyor bilsi olan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?