• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sınavınız nasıl geçti kızlar???

egemn

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2011
2.579
229
363
İstanbul
ya bn niye bu kadar zorlandım anlamadım:( deneyim yayınlarından çalıştım,hemen hemen hiç soru tutturamadı:( acaba final için başka bir yayından mı çalışsam??? sizlerin nasıl geçti? özellikle uygarlık tarihinde çok zorlandım:( fikir verir ve de sınav hakkında düşündüklerinizi yazarsanız sevinirim:) ayrıca yarın için de herkese başarılar:)

Hangi sınıf hangi bölümsün bilmiyorum ama murat yayınlarına çalıştım birde e öğrenme den çıkmış sorular a çalışmıştım benzer sorular çıktı zorlanmadım ama bilmiyorum sonuçlar nasıl olur.

bende sınava gırdım ma çalışmadım çok fazla gebelık ve doğum dan dolayı ama çıkmış soruları kıtapçığnı almıştık benzer ve bırebır sorular bıle vardı çalışmadığıma uzuldum...

Hangi sınıf hangi bölümsün bilmiyorum ama murat yayınlarına çalıştım birde e öğrenme den çıkmış sorular a çalışmıştım benzer sorular çıktı zorlanmadım ama bilmiyorum sonuçlar nasıl olur.

büro yönetimi ve yönetici asistanlığı 1.sınıfım.herkes murat diyo,bn de murat alıyım bari,teşekkürler cevap için:71:

işletme 3 sınıfım yönetim bilgi sisteminde zorlandım diğer derslere ağırlıklı olarak çalıştığım için o ders zorladı diğer dersler geçmiş yıl ağırlıklıydı

ben de uygarlık tarihinde çok zorlandım ya,
konu anlatımlarım ve sunumlar yüzünden uygarlık tarihi ile iletişim dersine hiç çalışamamıştım.
iletişimden iyi geçti ama uygarlık tarihi berbattı...
daha önce hiç böyle saçma tarih soruları çözmedim ben yaa paso bilgi sorusu ama o tanrının adı ne bu tanrının şehri nere falan!
:19::19::19: :63:
hukuk en çok korkup en çok çalıştığım derslerdendi ve çok çok iyi geçti Allaha şükür.

büro yönetimi ve yönetici asistanlığı 1.sınıfım.herkes murat diyo,bn de murat alıyım bari,teşekkürler cevap için:71:

Rica ederin.Bende tavsiyeler üzerine aldım çok yalın bir anlatımı var örnek testleride çok güzel tavsiye ederim yararı olur :34:

ben sadece iktisada girşten sorumluydum.70-80 arası bekliorum güsel geçti :46:

arkadaşlar cuma gün öğrenci kartımı aldım ama verdikleri şifreyi tc kimlik numaramla beraber giriyorum geçersiz diyor bilsi olan varmı ?

Son düzenleme:
o kadar çalışmama rağmen çok zorlandım ben
2. sınıfım moralim çok bozuk bu kadarını beklemiyordum ya :59:

bende 1. sınıfım fakat ben sadece cıkmış soruları cozdum bır hafta kala çokk guzel gectı uygarlık tarıhı harış.ingilizce 9o ve uzerı beklıyorum aklınızda kalan sorularıda yazsak daha ıyı olmazmı

bende işletme 3cü sınıfım benimde yönetim bilgi sistemi zorladı gerisi rahattı:66: bakalım sonuçlar ne olcak inş iyi geçtiği gibi iyi notlar gelir:64:

bende işletme 3cü sınıfım benimde yönetim bilgi sistemi zorladı gerisi rahattı:66: bakalım sonuçlar ne olcak inş iyi geçtiği gibi iyi notlar gelir:64:
bende 3. sınıfım..benimde genel olarak iyi geçti..evet ya yönetim bilgi sistemi zordu bu sefer :)))

işletme 3. sınıflar maaşallah ya size ya. benim için cumartesi derslerinin hepsi çok zordu. murat yayınlarına çalıştım e öğrenmedeki sorulara baktım ama çok zorlandım. çok ümitli değilim.
son bi hafta çok çalışmıştım resmen çorba yapmışım. maaliyet muhasebesinde resmen kafam durdu

ınkılap tarihi hariç hepsi iyi geçti en azından geçer not alırım yani
ınkılap çok zordu ya uykum geldi,çıkmış sorulara baktım ama 3 tane falan çıktı
9 puan garanti:)))

işletme 3. sınıflar maaşallah ya size ya. benim için cumartesi derslerinin hepsi çok zordu. murat yayınlarına çalıştım e öğrenmedeki sorulara baktım ama çok zorlandım. çok ümitli değilim.
son bi hafta çok çalışmıştım resmen çorba yapmışım. maaliyet muhasebesinde resmen kafam durdu

canım ben 2 aya yayarak çalıştım çıkmış soruları her ders için her sene için 5 kere tekarar ettim sonra sayısal dersleri kitaptan araştırdım yada murat yayınlarının var bir tane soru bankası soroyu sormuş altına açıklamasını yapmış bir soru tipini bir kaç örnekle açıklamış çok işime yaradı kitabı eşim almıştı 3 sene önce iyiki atmamışım onlarıda bir kaç kez cözdüm o nedenle fazla zorlanmadım sende öyle bir kaynak al bence inş finalde düzeltirsin

arkadaşlar cuma gün öğrenci kartımı aldım ama verdikleri şifreyi tc kimlik numaramla beraber giriyorum geçersiz diyor bilsi olan varmı ?

aynı problem bende de var ben daha 2 hafta önce girebiliodum bütün taksitlerimi ödedim borcunuz yoktur yazıodu zaten sınava giriş belgeme bakmıştım ordan.ama şimdi giremiorum hata diyor.sadece sınav sonuçları kısmna tc mi yazıorum tek orası acılıyor arayacaktım büroyu ama vaktm olmadı :19:

Back