sınava giriş belgesi hakkında..

didnil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
96
0
86
İzmir
arkadaşlar benim konumun yeri burası değil biliyorum ama gerçekten çok telaşlandım burası dolu olduğundan acil cevaplara ihtiyacım var buraya yazdım bende. açıköğretim öğrencisiyim sınava giriş belgemi kaybettim hani şu eve gelenlerden gerçekten sinirlerim alt üst oldu sizce bürolardan çıkıyormu bu belge nolur içimi rahatlatın şimdiden teşekkürler

evet buroya gidip kaybettigini soylersen onunla es bir belge verirler telaslancak birsey yok bunda halledilir

yok birsey olmas sen gidip belgemi kaybettim yenisini alabilirmiyim dersin onlarda sana ona benser bir belge verirler cunku bazılarının sınava giris belgesi bile gelmiyor bazen onun icin gidip sınava girebilcekleri belge alıyorlar..sınavdan bir hafta oncesi almaya git

Benim bildiğim internetten bile çıkartabiliyorsun. Önce netten bi araştır aöf sitesine gir bi bak. Olmadı büroya gidersin.

ah ah ilk sınavımdı ve heyecanlanıp tam okula girerken belgemi kaybetmiştim ve sınava giremedim o günkü derslere de inek gibi çalışmştım.sonra bürodan belge alıp ertesi gün hiç yüzüne bile bakmadığım derslerden sınava girmiştim...kısacası alınıyor tecrübeyle sabittir :çok üzgünüm:

öğretmenim açık öğretim sınavlarında gözetmen/başkan vs oluyoruz. internetten çıktı alıp onunlada girebilirsiniz kabul ediliyor, problem yaşamazsınız.

ben gözetmendim. sınav giriş belgesi yoksa bir tutanak tutuluyor ve sınav geçerli sayılıyor. kimlik yoksa da pasaport veya ehliyet kabul ediliyor yani sadece kimlikle girilse bile sorun çıkmaz. sınavlar bitti ama yine de bu seneki durum böyle idi bilgilendireyim dedim. sınavları boşu boşuna kaçırmışsın.bende de 3 kişi öyle sınava girdi. kuralları dikkatli okursan anlardın. ama belgeler konusunda ömür boyu hassas ol....

internetten çıktısını alabilsin
benimde sınav giriş belgem gelmedi gelmezse netten çıktısını alıcam öyle giricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…