• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınava 1 ay kala neler yapılabilir?

doğum günün kutlu olsun canım nice senelereee :)

50.000 mi ??? :53::53:
kızlar ben sıralamamdan 20.000 önde yazmaya korkuyorum 50.000 mümkün değil yaa:23:
taş çatlasın 25.000 önden yazarım tercihlerimin boşa gitmesine izin vermem :20:
ama sıralamamdan çok geride olanları rahatlıkla yazarım. atıyorum ben 200bindeyim 250bin olan yeri korkmadan yazarım ama öbür türlüsünü yapmam.

Canım doğum günün kutlu olsun :16:
Hayırlı yaşlar :54::54:

teşekkür ederim kızlaaar :16: :16:

kızlar bende tercıhlerımı verdım hadı hayırlısı aama koorkuyorum bı aksılık olurda onaylanmaz falan dıye korkuyorum cıktıda aldım fakat pimpirikliyim galıba

kızlar bu arada ben tercihlerimi perşembe yollayacağım kısmetse..
çeko ve maliyenin de puanlarını yazayım ona göre başlayacağım tercih işlerine..
felsefede kararsızım,yazsam mı sizce ?
ne olur fikir verin :31:

esma cnm maliye iyi. felsefe yazma bence formasyon da yok artk riske Atma bence. ya artk karar vermem gerek ama sağlık Yönetimi nde kararsizim hl bAna fikir ne oluuuur

canım bence felsefe yazma, formayon da kalktı artık sadece bölüm okumuş olursun.
esma cnm maliye iyi. felsefe yazma bence formasyon da yok artk riske Atma bence. ya artk karar vermem gerek ama sağlık Yönetimi nde kararsizim hl bAna fikir ne oluuuur

benim sıralamam yetse 1 dk durmam yazarım sağlık yönetimini.
sağlık sektörü hiç ölmüyor.

tamam canım madem hepiniz öyle diyorsunuz puanlarını falan da yazmayacağım. Defterime istediğim bölümlerin puanlarını ve sıralamalarını yazıyordum ama felsefeyi yazmayacağım. Maliye,iktisat,çeko ve işletme yazacağım :)

Sen de sağlık yönetimine eğer puanın yetiyorsa yaz kesinlikle canım :) Hiç düşünmeden yaz hem de :34:

canım bence felsefe yazma, formayon da kalktı artık sadece bölüm okumuş olursun.

benim sıralamam yetse 1 dk durmam yazarım sağlık yönetimini.
sağlık sektörü hiç ölmüyor.

tamam canım :) doğru söylüyorsunuz. Zaten önceden de zordu iş bulmak şimdi formasyon kalktı daha da zorlaştı

neden ceza almış :(

ah bilmiyorum ki canım. Bir girdim,baktım hesap geçici olarak pasiftir yazıyordu :14:

Son düzenleme:
Back