• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınava 1 ay kala neler yapılabilir?

Yaz tabi,memnun oluruz
Liseden beri yurtta olduğun için daha kolay alışmışsındır sanırım
Mesela bende İstanbul'a çok yakın bi yerde anadolu lisesi kazandım,asla cesaret edip gidemedim,babamda göndermek istemedi
Şimdi keşke gitseydim diyorum
Umarım dediğin gibi olur ve alışıırım,yoksa çoook zor olacak benim için :14:

evet lisede yurtta olduğum için üniversitede hiç sıkıntı çekmedim.. ama düşün daha o zaman, resmen çocuk yaştayken dayanabiliyorsa insan, üniversitede alışmak daha kolay.. arkadaş çevresi en önemlisi.. kafa dengi 1-2 arkadaşın olsun, iyi ki buradayım dersin.. evi bile özlemezsin bir süre sonra ;)

evet lisede yurtta olduğum için üniversitede hiç sıkıntı çekmedim.. ama düşün daha o zaman, resmen çocuk yaştayken dayanabiliyorsa insan, üniversitede alışmak daha kolay.. arkadaş çevresi en önemlisi.. kafa dengi 1-2 arkadaşın olsun, iyi ki buradayım dersin.. evi bile özlemezsin bir süre sonra ;)

Hayırlısı bakalım inşallah dediğin gibi olur
Gerçi ben bu sene gittiğim yerde 1 yıl kalmayı planlıyorum

kızlar ablam ımam hatıp mezunu ve ılahıyat onlısans acıkogretım okumak ıstıyo nasıl olcak ygs ye basvururken sınavsız gecısı mı ısaretlemesı gerekırdı nasıl olucak bu iş?

Back