• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınava 1 ay kala neler yapılabilir?

Huuuhhuuuu
Ben geldim :3:
Ağzıma biber sürdüler 2 günlüğüne :37::1:

:54::54:
hoş geldin canım :16::16:
çok üzüldüm seni göremeyince buralarda :14::14:

Hoşbulduk
Bu 2 gün kendime daha çok zaman ayırdım,iyi oldu aslında :1:
Çalışma dolabım pazar yeri gibiydi,misler gibi yaptım
Bol bol kitap okudum
Üyeliğimi tamamiyle iptal ettirsem mi diye düşünmeye bile başladım :31:

sakın sakın sakın :20:

canım çok zor ve iş imkanı az olan bölümmüş.
birde ben ekonometri okuyup sene uzatmayanını duymadım.

anladım canım :26:
ben de biraz araştırdım
açıklamalardan matematik ağırlıklı bir bölüm olduğunu anladım
ama size de sorayım dedim,duymuşsunuzdur muhakkak
sen de tavsiye etmiyorsun.
sınava bir yıl daha hazırlanmayı göze alıyorum ama okuduğum bölümü 1 yıl uzatmak üzücü olur.
o zaman benim tercihlerim çalışma ekonomisi,iktisat ve işletmeden ibaret olacak.
puanıma yakın maliye olursa onu da yazacağım.
sen yaptın mı tercihlerini canım ?

Canımmmmm
Nerelerdesin,tatil güzel geldi hiç kesmek istemedin galiba
Sonuçlar nasıl,istediğin yerler oluyo mu
Enerji sis. müh. geliyo mu ?
Bizi merakta bıraktın :19:

Cnmm yaa ewt tatilim güzeldi diyebilirim.Sonucum da idare eder diyeyim.Enerji sist. değilde nükleer enerji ya da genetik düşünüyordum.Ama hocaların yönlendirmesiyle tercih listeme dahil bile etmedim Türkiyede iş bulması en zor müh. dallarıymış.Sayısalım ama lys3 sınavına girmiştim psikoloji yazdım cnm tercih listem çokkk karışık oldu psikoloji-pdr-itüde birkaç mühendislik-sınıf öğretmenlği şeklinde sıraladımmm ama bugün kafam çok karıştı müh. bana uygun bir meslek değil itü ve sınıf öğr. yerini değiştirmeyi düşünüyorum sizede sormak istemiştim görüşleriniz bnm için çokk önemlii..:16:

Canımm bende sizleri çok merak ettim sizler neler yaptınız ,istediğiniz bölümler geliyor mu?

anladım canım :26:
ben de biraz araştırdım
açıklamalardan matematik ağırlıklı bir bölüm olduğunu anladım
ama size de sorayım dedim,duymuşsunuzdur muhakkak
sen de tavsiye etmiyorsun.
sınava bir yıl daha hazırlanmayı göze alıyorum ama okuduğum bölümü 1 yıl uzatmak üzücü olur.
o zaman benim tercihlerim çalışma ekonomisi,iktisat ve işletmeden ibaret olacak.
puanıma yakın maliye olursa onu da yazacağım.
sen yaptın mı tercihlerini canım ?
evet canım matematik ağırlıklı bir bölüm.
sıkıcı olur bence ekonometri :19:
ben kararsızım acaba işletme mi olsa iktisat mı diye.
birde kocaeli mi yazsam sakarya mı diye.
sence n'psam?

kızlarrr ben tercihlerimi yaptım bugün valla üsütümden bi yük kalktı gibi çok stres yapmıştım inş. kazanırım artık hakkımda hayırlısıı..:31:
hadi bakalım hayırlı olsun. :16:

Cnmm yaa ewt tatilim güzeldi diyebilirim.Sonucum da idare eder diyeyim.Enerji sist. değilde nükleer enerji ya da genetik düşünüyordum.Ama hocaların yönlendirmesiyle tercih listeme dahil bile etmedim Türkiyede iş bulması en zor müh. dallarıymış.Sayısalım ama lys3 sınavına girmiştim psikoloji yazdım cnm tercih listem çokkk karışık oldu psikoloji-pdr-itüde birkaç mühendislik-sınıf öğretmenlği şeklinde sıraladımmm ama bugün kafam çok karıştı müh. bana uygun bir meslek değil itü ve sınıf öğr. yerini değiştirmeyi düşünüyorum sizede sormak istemiştim görüşleriniz bnm için çokk önemlii..:16:

Canımm bende sizleri çok merak ettim sizler neler yaptınız ,istediğiniz bölümler geliyor mu?

Kendine uygun olduğunu düşünmüyosan yerlerini değiştir canım
O bölümlerde çok iyi,belki mühendislikten bile
Benim beklediğimden daha düşük geldi sonuçlar,müh. yazmayacağım bende :14:
Saçma yerlerde,saçma bölümler okumak istemiyorum çünkü

Kendine uygun olduğunu düşünmüyosan yerlerini değiştir canım
O bölümlerde çok iyi,belki mühendislikten bile
Benim beklediğimden daha düşük geldi sonuçlar,müh. yazmayacağım bende :14:
Saçma yerlerde,saçma bölümler okumak istemiyorum çünkü

Cnm zaten konuştuğum çoğu hoca müh. yazma dedi kpss atanma puanı çok yüksek ve çok çok az kişi atanıyormuş.özellerde durum çok daha vahim zaten.Yarın okula gidip değiştircem bende .Hepimiz için en iyisi olur umarım:16: Cnm sen ne yazdın müh. yerine ?

Canlar bu arada itüde müh. denilince yanlış anlaşılmasın mf puanım çok yüksek bir puan değil itünün alakasız müh. geliyordu :14:

Back