• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınava 1 ay kala neler yapılabilir?

Dün dershaneye gittiğimde 50.000 yukardan yazın falan dediler
Çok saçma değil mi kızlar,gelir mi ki ?

50.000 mi ??? :53::53:
kızlar ben sıralamamdan 20.000 önde yazmaya korkuyorum 50.000 mümkün değil yaa:23:
taş çatlasın 25.000 önden yazarım tercihlerimin boşa gitmesine izin vermem :20:
ama sıralamamdan çok geride olanları rahatlıkla yazarım. atıyorum ben 200bindeyim 250bin olan yeri korkmadan yazarım ama öbür türlüsünü yapmam.

aynen :18: tercih listem en az 5-6 kez değişmiştir. bugün de dershaneye gidicez.
doğum günüm bana uğur getirsin. :16:

Canım doğum günün kutlu olsun :16:
Hayırlı yaşlar :54::54:

çanakkale kütahya falan yazcam ama ilk sıraya malatya yazarım esmam

anladım canım :)
İnşallah istediğin yer olur :)
benim de tercihlerimde olacak sanırım 1 tane Çanakkale,2 tane de Kütahya :)
tabii sıralamamdan biraz önde oralar ama:31:
canım 25 bin önümden olanları da koyacağım tercihlerime.
geride olan yerleri zaten rahatça yazabiliyorum.
sence 25 bin iyi mi ?

anladım canım :)
İnşallah istediğin yer olur :)
benim de tercihlerimde olacak sanırım 1 tane Çanakkale,2 tane de Kütahya :)
tabii sıralamamdan biraz önde oralar ama:31:
canım 25 bin önümden olanları da koyacağım tercihlerime.
geride olan yerleri zaten rahatça yazabiliyorum.
sence 25 bin iyi mi ?

ya ben o kadar oynıycağını düşünmüyorum ama hoca banada öyle dedi bakalım canım benim istediğim malatya oda rahat gelir dedi hoca o yüzden pek önemli değil benim için yazcam yinede ama malatyadan sonra yazcam bilmiyorum ya hayırlısı tatlım ben çıkıyorum şimdi annem mutfakta çağırıyo gel arada konuşalım tatlımm :16::16:

ya ben o kadar oynıycağını düşünmüyorum ama hoca banada öyle dedi bakalım canım benim istediğim malatya oda rahat gelir dedi hoca o yüzden pek önemli değil benim için yazcam yinede ama malatyadan sonra yazcam bilmiyorum ya hayırlısı tatlım ben çıkıyorum şimdi annem mutfakta çağırıyo gel arada konuşalım tatlımm :16::16:

ben de o kadar oynayacağını sanmıyorum canım ama YağmurunElleri demiş dershane hocası 50 bin aşağıdan yazmaya başlayabilirsiniz diye söylemiş
bana o çok fazla geldi.
20 bin önümden başlarım diyordum,onu okuyunca dedim bari 25 bin önümden yazmaya başlayayım diye.
ama öyle 10 tane falan yazmayacağım canım 3-4 tane olur sıralamamdan önde olan tercihim.
o da pek olmaz gibi geliyor ama içimde kalmasın diye yazacağım işte:1:
çok fazla yazmam çünkü kendimi riske atmak istemiyorum :23:
çoğunluğum sıralamamı içine alan yerler olacak :)
tamam canım kolay gelsin sana :)
gelirim merak etme :34:
kendine iyi bak canım :)
öpüyorum :54::54:
görüşürüz :16::16:

Back