Sınava 1 ay kala neler yapılabilir?

KIZLAR BENDE bugun gıttım dershaneye ve 15 bın alt ust yazın dedıler 50 bın cok fazla degıl mı?ben bıraz suprız beklıyorum acıkcası bu sene sıralamalarda

Dün dershaneye gittiğimde 50.000 yukardan yazın falan dediler
Çok saçma değil mi kızlar,gelir mi ki ?

50.000 mi ???
kızlar ben sıralamamdan 20.000 önde yazmaya korkuyorum 50.000 mümkün değil yaa
taş çatlasın 25.000 önden yazarım tercihlerimin boşa gitmesine izin vermem
ama sıralamamdan çok geride olanları rahatlıkla yazarım. atıyorum ben 200bindeyim 250bin olan yeri korkmadan yazarım ama öbür türlüsünü yapmam.

aynen :18: tercih listem en az 5-6 kez değişmiştir. bugün de dershaneye gidicez.
doğum günüm bana uğur getirsin.

Canım doğum günün kutlu olsun
Hayırlı yaşlar

çanakkale kütahya falan yazcam ama ilk sıraya malatya yazarım esmam

anladım canım :)
İnşallah istediğin yer olur :)
benim de tercihlerimde olacak sanırım 1 tane Çanakkale,2 tane de Kütahya :)
tabii sıralamamdan biraz önde oralar ama
canım 25 bin önümden olanları da koyacağım tercihlerime.
geride olan yerleri zaten rahatça yazabiliyorum.
sence 25 bin iyi mi ?

ya ben o kadar oynıycağını düşünmüyorum ama hoca banada öyle dedi bakalım canım benim istediğim malatya oda rahat gelir dedi hoca o yüzden pek önemli değil benim için yazcam yinede ama malatyadan sonra yazcam bilmiyorum ya hayırlısı tatlım ben çıkıyorum şimdi annem mutfakta çağırıyo gel arada konuşalım tatlımm

ben de o kadar oynayacağını sanmıyorum canım ama YağmurunElleri demiş dershane hocası 50 bin aşağıdan yazmaya başlayabilirsiniz diye söylemiş
bana o çok fazla geldi.
20 bin önümden başlarım diyordum,onu okuyunca dedim bari 25 bin önümden yazmaya başlayayım diye.
ama öyle 10 tane falan yazmayacağım canım 3-4 tane olur sıralamamdan önde olan tercihim.
o da pek olmaz gibi geliyor ama içimde kalmasın diye yazacağım işte
çok fazla yazmam çünkü kendimi riske atmak istemiyorum
çoğunluğum sıralamamı içine alan yerler olacak :)
tamam canım kolay gelsin sana :)
gelirim merak etme
kendine iyi bak canım :)
öpüyorum
görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…