- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
daha yerleştirme sonuçları belirlenmeden bişey denilemez tercih konusunda çünkü okul puanı da gelicek üstüne daha. ama 2 yıllıkları yazabilir diye tahmin ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha yerleştirme sonuçları belirlenmeden bişey denilemez tercih konusunda çünkü okul puanı da gelicek üstüne daha. ama 2 yıllıkları yazabilir diye tahmin ediyorum
şövalyem dün dershanede konuşuyorlardı mf-3 ile hemşirelik okuyanlara (ygs ile alan değil)yeni bir kanun gelmiş üzerinde 1 yıl daha okuyup doktor yerine konulacakmış aklıma ilk sen geldin hemşirelik istediğini yazmıştın sanırım bir konuda.Ben sağlık sektörü düşünmediğim için o anda hocalara soru soruyodum öyle bi kulak misafiri olmuştum.Sen iyice bir araştır istersen aslı astarı var mı öğren.Bir de mf 3 için biyoloji matematikten çok daha önemliymiş.kolay gelsin inş. sende ablanda kazanırsınız.
kızlarr puan sistemi değişmiş
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr :)
lys1 yani matematik konularından matrisler,determinant,logaritma,karmaşık sayılar,toplam-çarpım sembolü,fonksiyonlar,işlem,modüler aritmetikten toplamda kaç soru gelir sizce???
bırer tane kesın gelırde fazlasıda olabılır 15 cıvarı mat 1 dusunuyorumkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr :)
lys1 yani matematik konularından matrisler,determinant,logaritma,karmaşık sayılar,toplam-çarpım sembolü,fonksiyonlar,işlem,modüler aritmetikten toplamda kaç soru gelir sizce???
bırer tane kesın gelırde fazlasıda olabılır 15 cıvarı mat 1 dusunuyorum
bırer tane kesın gelırde fazlasıda olabılır 15 cıvarı mat 1 dusunuyorum
Dediğin gibi bende hep 15 duydum
15 çok değil mi ya ?
Nerdeyse sınavın 4'te 1'i mat-1 oluyo
ben de canım.. fonksiyonlar,mod. aritmetik,işlem,matris,determinant,toplam sembolü,çarpım sembolü,logaritma,karmaşık sayılar hepsinden toplamda 15 soru gelir diye tahmin ediyorum. fonksiyonlardan özellikle baya bi geliyor soru
canım ben de iyi yönden bakıyorum birazcık.. çünkü ben mat 2den limit,türev,integral,trigonometriyi vee permütasyonları tek başıma çalıştığım için anlayamıyorum.. aslında en önemli konular ama dershaneye gitmiyorum evde yapabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum.. sovalyemm'e yazdığım yorumdaki konular bunlara göre daha kolay bana göre.. 15 soru puanımıza çok etki eder bitanem
Evet canım yazdığın konular kurtarıcı
Mat-1'den korkuyorum,yapamam diye
Of aslında trigonomotri,limit,türev,integral yapabilsek sınavın büyük bölümü hallomuş olacak ama
ah canım ah keşkee ama sana yemin ederim çok ciddiyim bu konuda gerçekten yapamıyorum onları o yüzden diğerlerini halledelim. 2 hafta var daha.. korkmayalım ve çalışalım yaparız 15 net çok iyi bence... dediğin gibi onlar kurtarıcı konular çünküü
15 gün kaldı cidden şaka maka
Nasıl geçti hiç anlamıyorum,istediğim hiçbişey istediğim gibi gitmiyo
Bitsin kurtulalım artık
aynen canım benim için de hiçbir şey istediğim gibi gitmiyor malesef en çok istediğim yer büyük ihtimalle olmayacak gibibu yıl kazanayım hayırlısıyla canım bir yerleri de seneye bir daha girebilirim. ama bu yıl muhakkak kazanmak istiyorum ve üni.de okurken tekrar girmeyi düşünebilirim. yani tuhaf olmaz dimi? 3-4 defa hazırlanan bile çok var sonuçta
Mantığımız aynı canım
Bende bu sene neresi olursa bi yerleşeyim diyorum artık
Seneye mutlaka bi daha gireceğim,olmazsa bi dahaki sene bidaha hazırlanırım
2.sene pun kırılmıyor ya
Yerleştiğim yeri,bölümü sevemezsem bi ömür sevmediğim bi işi yapamam
aaa ewet canım doğruikinci sene kırılmıyor yaa bak ben şöyle düşünmüştüm; seneye sınava tekrardan girersem ki çok büyük ihtimalle gireceğim çünkü istediğim üniversite ve istediğim bölüm olmayacak bu yıl biliyorum puanım düşecek bu yüzden çok sıkı çalışırım diye düşünmüştüm ama bir sonra ki yıl düşmeyeceğini düşünememiştim :) inşallah bu yıl iyi kötü olur bir yerler canım,yerleşip okuruz ve seneye de çok sıkı çalışırsak iyi bir şeyler yaparız Allah'ın izniyle. Ve seneye sınava girdiğimizde kaybettiğimiz bir şey olmaz ki. Yaşımız zaten daha çok küçük. Abim diyor ki insanlar tıp kazanabilmek belki 3-4 yıl çalışıyorlar. Biz de seneye sistemli bir şekilde sıkı çalışarak tekrardan sınava gireriz ve iyi puan yaparsak okul puanımız kırılmış olsa bile sınavdan aldığımız puanlar iyi olursa ki İnşallah olur okul puanımızın kırılmış olması pek etki etmez. Ben de sevmediğim bir işi yapamam ömür boyu canım ya Bu yıl iyi kötü kazanalım bir yerleri de seneye inşallah çok sıkı çalışarak istediğimiz şehirleri ve bölümleri kazanırız Allah büyük Pes etmek yok