• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınava 1 ay kala neler yapılabilir?

Kızlar şimdi size rezilligimi acıklıyorum
$rr.png
üstüne tıklayın büyür :17::17:
Okul öncesi kapısından bile almıyor beniiiiiii :52::52::52:

Eki Görüntüle 419933

canım okul oncesının puanı kackı bakamadım suanda, ama puanın guzel dıger guzel bolumlerden gelır bence, neden umutsuzluga kapıldınkı ygs denmı tercıh yapıcan lys mı lys ne durumda

Eki Görüntüle 419933

canım okul oncesının puanı kackı bakamadım suanda, ama puanın guzel dıger guzel bolumlerden gelır bence, neden umutsuzluga kapıldınkı ygs denmı tercıh yapıcan lys mı lys ne durumda

Canım en düşük okul öncesi 420 falan.benimde okul puanıyla 390 falan oluyor..
Ygsde cok secenek yok zaten o yüzden lys den yapmak zorndaym.
Hoş ona da hiç çalışmıyorum ama :50:

aynı fıkırdeyım en cok sınırımı bozansa dıyelımkı; ben ygs den tercıh edıcem, bosu bosuna lys ye gırenlerı, onların sonuçlarını beklıcem, 3 ay bır bekleme zamanı luzumsuz bence, keske tek basamak olsaydı, bune boyle corba gıbı nasıl bır sıstem anlamadım. ben 2005te gırdım sınava, ozaman guzeld,ı tek basamaktı herkesın derdı bır kerede bıtıyordu ,bu cok sacma ozaman hem lys konularıda yoktu, sadece ygs konıularından sorumluyduk..

aynı fıkırdeyım en cok sınırımı bozansa dıyelımkı; ben ygs den tercıh edıcem, bosu bosuna lys ye gırenlerı, onların sonuçlarını beklıcem, 3 ay bır bekleme zamanı luzumsuz bence, keske tek basamak olsaydı, bune boyle corba gıbı nasıl bır sıstem anlamadım. ben 2005te gırdım sınava, ozaman guzeld,ı tek basamaktı herkesın derdı bır kerede bıtıyordu ,bu cok sacma ozaman hem lys konularıda yoktu, sadece ygs konıularından sorumluyduk..

Ve kazanmak daha kkolaydı suan eziyet bu cektigimiz evet beklemekten de nefret ediyorum aylarca :47:

Kızlar sakın ha sakın pes etmeyin ygs hiçbirşey!!
Benim geçen sene ygs puanım 273 lys puanım 440 'tı.Arkadaşlarımdan birinin ygs puanı 340 lysde 501 yapmıştı,bir arkadaşımda ygs den 370 lysden 524 yapmıştı.Kızlar sıkın dişinizi hayatınızdan 1 ayı silin.Gerekirse kendinizi odanıza kiltleyin ama en azında 3-4 saat hiç kafanızı kaldırmadan çalışın.Lys 'nin standart sapması o kadar yüksekki!!Hoca geçen senenin verilerini açıkladı(yani kaynağı ösym) lys de tüm soruları full yapana +40 puan standart sapmadan gelmiş.Lys de bilgi sınavaı olduğuna göre çalışırsak soruların hepsinii biz neden doğru yapmayalım ki?

Back