- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar şimdi size rezilligimi acıklıyorum
Eki Görüntüle 419933
üstüne tıklayın büyür
Okul öncesi kapısından bile almıyor beniiiiiii![]()
Kızlar şimdi size rezilligimi acıklıyorum
Eki Görüntüle 419933
üstüne tıklayın büyür
Okul öncesi kapısından bile almıyor beniiiiiii![]()
canım okul oncesının puanı kackı bakamadım suanda, ama puanın guzel dıger guzel bolumlerden gelır bence, neden umutsuzluga kapıldınkı ygs denmı tercıh yapıcan lys mı lys ne durumda
Canım en düşük okul öncesi 420 falan.benimde okul puanıyla 390 falan oluyor..
Ygsde cok secenek yok zaten o yüzden lys den yapmak zorndaym.
Hoş ona da hiç çalışmıyorum ama![]()
bende lys den hıc umudum yok bır turlu adapte olamadım neden bılmıyorum yahu
aynı fıkırdeyım en cok sınırımı bozansa dıyelımkı; ben ygs den tercıh edıcem, bosu bosuna lys ye gırenlerı, onların sonuçlarını beklıcem, 3 ay bır bekleme zamanı luzumsuz bence, keske tek basamak olsaydı, bune boyle corba gıbı nasıl bır sıstem anlamadım. ben 2005te gırdım sınava, ozaman guzeld,ı tek basamaktı herkesın derdı bır kerede bıtıyordu ,bu cok sacma ozaman hem lys konularıda yoktu, sadece ygs konıularından sorumluyduk..
Ve kazanmak daha kkolaydı suan eziyet bu cektigimiz evet beklemekten de nefret ediyorum aylarca![]()
kızlar yaa herkes pes etmiş durumdasonumuz vahim olmasın gene
malum genelimizin ikinci yılı geçen yıl ki gibi olmaktan korkuyorum
![]()
ne yazıkkı ben pes edenlerdenım sanırım cunku ygs den cıktım cıkalı kıtap basına oturamadaım 10 soru yoktur cozdugum cok umutsuzum cokkk
ilk yılın mı senin cnm ?
yok hayır ben 2005 te gırmıstım fakat bu yılda gırdım ama ıstedıgım bolum olmazsa seneye gerımeyı dusunmuyorum
gecmiş sınavlarda çıkan sorular üzerinden çalışmak da iyidir.bir ay kala çok yol kat edilebilir.don't panic =)
bayaa bir olmuş sen gireli canım :) ben geçen yıl da girdiydim işte bu yıl ikinci girişim... ne istiyorsun sen? nereyi istiyorsun?