• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınava 1 ay kala neler yapılabilir?

kızlarr ben sınav için sabah namazından sonra 100 tane hacet duası okuyorum isimleriniz yazın isterseniz sizin de adınız geçsin sizleri tanımıyorum ama Rabbim kim için ettiğimi bilir.
Yanlış anlaşılmasın dua ederken tüm sınava gireceklere ediyorum ama özel olarak isminizde geçireyim canlarım .
Allah gönlümüzdekini versin hepimize

ben msjla yolladım canım benı unutma..:32:

tamam canım unutmayacağım seni:31::31: kızlar nick söylemeyeyim diye isim sordum tanımasamda eminim dua yerini bulur.
Kızlar ben dün başlayacaktım ama malum günden dolayı başlayamadın umarım uzun sürmezde bi an önce başlarım :43::43:ahhh biz bayanların bu derdi:36::36:

kızlarr ben sınav için sabah namazından sonra 100 tane hacet duası okuyorum isimleriniz yazın isterseniz sizin de adınız geçsin sizleri tanımıyorum ama Rabbim kim için ettiğimi bilir.
Yanlış anlaşılmasın dua ederken tüm sınava gireceklere ediyorum ama özel olarak isminizde geçireyim canlarım .
Allah gönlümüzdekini versin hepimize

Canım dün sana özelden mesaj yolladım,gelmedi sanırım
Mesaj kutun doluydu sanırım
Bi konuda okudum hace duası okuduğunu onu soracaktım bende:26:

önemli değil canım sende sağol ,hem ne rahatsızlığı istediğin zaman istediğini sorabilirsin bende bildiğim ölçüdde açıklarım cnm:7::7:

Kızlar benim sizlere özelden yazdığım mesajlar gidiyomu gitmiyomu anlamadım canlarım .yazdığım mesajlara 1 saat girip baktığımda yazmamışım gibi görünüyodu sizde de mi böyle oluyor ya da gelen-gönderdiğim mesajları felan mı silmem gerekiyor anlamadım:17::17:

Kızlarrr bugün başalyabildim çok şükür malum durumdan dılayı başlayamamıştımdı Allahım kabul eder inş. özel mesajla ismini yazan herkesinkinide geçirdim..Sınavlara kadarda yapmayı planlıyorum her sabaahh inş kabul olur.

Kızlarrr bugün başalyabildim çok şükür malum durumdan dılayı başlayamamıştımdı Allahım kabul eder inş. özel mesajla ismini yazan herkesinkinide geçirdim..Sınavlara kadarda yapmayı planlıyorum her sabaahh inş kabul olur.

Allah razı olsun canım :16:

Ya benim lys1 ilkokulda umarım sıralar çok ufak değildir :47:
Zaten fıtığım var

benim iki sınavım da aynı okulda kızlar :) ama okul bize 1,5 saat uzak :/ erkenden yola çıkacağız.. bir de kızlar edebiyat sınavında abimle aynı sınıftayız :9:

aaaa ne güzel :D :D :1: benimde mutlaka bir tanıdık çıkıyo sınıfta pek heycan yapan biri değilim ama rahatlıyo insan tanıdık birilerini görünce :)

Back