• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınava 1 ay kala neler yapılabilir?

Kızlar sakın ha sakın pes etmeyin ygs hiçbirşey!!
Benim geçen sene ygs puanım 273 lys puanım 440 'tı.Arkadaşlarımdan birinin ygs puanı 340 lysde 501 yapmıştı,bir arkadaşımda ygs den 370 lysden 524 yapmıştı.Kızlar sıkın dişinizi hayatınızdan 1 ayı silin.Gerekirse kendinizi odanıza kiltleyin ama en azında 3-4 saat hiç kafanızı kaldırmadan çalışın.Lys 'nin standart sapması o kadar yüksekki!!Hoca geçen senenin verilerini açıkladı(yani kaynağı ösym) lys de tüm soruları full yapana +40 puan standart sapmadan gelmiş.Lys de bilgi sınavaı olduğuna göre çalışırsak soruların hepsinii biz neden doğru yapmayalım ki?

Canım süpersin,gaza geldim (:
Bende katılıyorum sana 1 ay kala kendimizi odamıza kapasak çok şey katarız kendimize
Önemli olan lys zaten,geçen yıla göre ygs'nin önemide düşmüşken değerlendirmek lazım

2010da girdim ben
ygsde en iyi puanım 400ü bulmazken lysde 515 yaptım
demem o ki, her an her şey olabilir. asla umudunuzu kaybetmeyin, kendinize güvenin kızlar :)

Canım süpersin,gaza geldim (:
Bende katılıyorum sana 1 ay kala kendimizi odamıza kapasak çok şey katarız kendimize
Önemli olan lys zaten,geçen yıla göre ygs'nin önemide düşmüşken değerlendirmek lazım

Canım senin alanın ne? Ben sayısalım verdiğim örneklerde sayısal ama eşit ağırlık ve dil bölümündekiler bizden çok daha fazla yükseliyor.Ea yada dilsen puanın kaç olursa olsun derece bile yapabilirsin yeter ki çalış.Dil bölümünden bir arkadaşım ygs de 180 binlerdeydi lys'de 82. oldu.Kesinlkler değerlendirelim 1 ay sonra hedefleğimiz netlere hepimiz ulaşırız inş :)

Canım senin alanın ne? Ben sayısalım verdiğim örneklerde sayısal ama eşit ağırlık ve dil bölümündekiler bizden çok daha fazla yükseliyor.Ea yada dilsen puanın kaç olursa olsun derece bile yapabilirsin yeter ki çalış.Dil bölümünden bir arkadaşım ygs de 180 binlerdeydi lys'de 82. oldu.Kesinlkler değerlendirelim 1 ay sonra hedefleğimiz netlere hepimiz ulaşırız inş :)

ınsallah yıne bu sayfaya yerlestıgımız bolumlerı mutlulukla ıcımız ala ala yazarız...

evet bencede bırakmayın kızlar insan sonra çalışmadığı için çok pişman oluyo yani ygs de senden düşük alanlar lys de iyi yapıp seni geçiyo yerleşiyo sen kalıyosun öyle 1 ay çalışıcaksınız kazandıktan sonraki mutluluğunuzu düşünün aileniz mutluluğunu böyle motive dedin kendinizi çalışmaya karar verdiğiniz zaman her şey için geç olabilir o anki pişmanlık bitiriyo insanı

bir arkadaşımdan duymuştum dersane hocası söylemiş küçük kağıtlara yazın eserleri arkalarınada sanatcıyı yazın buzdolabı poşetine koyun karıştırın çekin içinden bilmediğiniz zaman arkasını çevirin öyle ezberlersiniz demiş bilmiyorum denemedim ben ama aklıma geldi söyliim dedim :) :)

bir arkadaşımdan duymuştum dersane hocası söylemiş küçük kağıtlara yazın eserleri arkalarınada sanatcıyı yazın buzdolabı poşetine koyun karıştırın çekin içinden bilmediğiniz zaman arkasını çevirin öyle ezberlersiniz demiş bilmiyorum denemedim ben ama aklıma geldi söyliim dedim :) :)
ygs de kımya bılesıklerının adını ezberlerken bunu denemıstım baya ıse yaradı..

benim bir suru konu eksigim var, ya da bana oyle geliyor ama hic calisma sevkim falan kalmadi. bana kalirsa su andan itibaren yapilcak tek sey cikmis sorulari cozmek. cok zor soru cozmenin manasi yok cunku cozulen sey lys de cikacaklara benzemiyorsa bir ise yaramaz. eger cikmislari cozmediyseniz ilk onlari bitirmenizi oneririm.

bu arada bu da edebiyatta ezber sorunu olanlara gelsin: kanat yildiz mi yildiz kanat mi ikisinden birinin sifreliyorum isimli bir edebiyat kitabi var - uzerine tanimam. ondan bir calisin hic ezber derdi kalmiyor her sey super akilda kaliyor :)

bu arada bu da edebiyatta ezber sorunu olanlara gelsin: kanat yildiz mi yildiz kanat mi ikisinden birinin sifreliyorum isimli bir edebiyat kitabi var - uzerine tanimam. ondan bir calisin hic ezber derdi kalmiyor her sey super akilda kaliyor :)

normalde konulari sifreleyerek calismayan birine cok sacma geliyor icindekiler, ama bunu taktik haline getirenlerin cok isine yarar diye dusunuyorum. ben hic bir yerde bulamamistim sonra siparis uzerine anca 5 tane getirtebildik onlar da hemen tukendi. bu saatten sonra o kitabin tamami 1 kez bile okunsa en az 5-6 edebiyat neti getirir diyorum.

kızlar bunuda ablam ıcın soruyorum kendısı ygs den 1 ve 2 den barajı gecememıs fakat 3456 dan 170 cıvarı aldı.sızce tercıh sansı varmı nerelerı yazabılır..yardım edermısınız

Back