Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben mi bulamıyorum yaa..e öğrenmeye girdim bulamadım soruları falan bu senenin??
e-öğrenmede oturum aç tıktann sonra faküllte kısmından sınav sorularını seç zaten onu seçince diğer seçeneklerin çıkıyor ekranda 2008-2009 büt sorularını seçiyorsun.......
bu arada çok mutluyum hatırladığımkadarıyla ki inşallah hata yapmamışımdır galiba mezun oluyoruuuuuuuuuuuuum:lepi:
galiba 4.sınıf oldum heyooooooooo:lepi:delikafadulden
bütünlemelerden kaç almak gerek geçmek için
ara sınavdn aldığın nota bağlı ara sınavdn aldığın notun %30 u ile bütün %70ini toplamı 50 yi geçmeli
ikinci sınıf oldum sanırım kızlar çok mutluyum inşallah herkez beklediği sonucu alır
ben mi bulamıyorum yaa..e öğrenmeye girdim bulamadım soruları falan bu senenin??
e-öğrenmede oturum aç tıktann sonra faküllte kısmından sınav sorularını seç zaten onu seçince diğer seçeneklerin çıkıyor ekranda 2008-2009 büt sorularını seçiyorsun.......
bu arada çok mutluyum hatırladığımkadarıyla ki inşallah hata yapmamışımdır galiba mezun oluyoruuuuuuuuuuuuum:lepi:
tebrik ederimm inşallah doğru hesaplamışsındırkaydirigubbakcemile5
buldum nihayet..sınav sorularına değil de bölümlere bakıyomuşum :)
7 dersten kalmıştım 5 ini vermem gerekiyodu 4 ünü vernişim kalan 1 derste 2 sorudan emin değilim ne işaretledime..biri doğruysa 3 e geçiyorum yanlışsa kalıyorum..hep böyle şeylerden korkardım başıma da geldi:1closedeyes:
ben bakmıcam ya zaten kaldım 4. sınıfta :gitme::gitme:
Ya neden kesin konuşuyorsun kaldın mı gerçekten?
Benim tek dersim vardı kızlar galiba mezunum( 2 yıllıktı) hayırlısı artık 3.ten devam durmak yok:sm_cool:
sınav sonucları ne zaman acıklanıyor kızlar.ben yanlışhatırlıyrum emın değilim yanı dua edın lütfen :S
aynen yaa mafoldumben 3 derse girdim..sadece 1 tanesi iyi geçti.. bari ondan geçeyim..yoksa sınıf tekrarı..ühüü
27 eylül saat 15 den sonra sonuçlar a.ıklanacakmış kızlaro güne kadr kim sabredicek bakalm :S.
sınav sonuçları cuma günleri açıklanmıyormuydu ne oldu geçen sınavda pazar açıklandı of sanki çok kısa zamanda açıklıyorlarmış gibi birde 2 gün daha attılar ileri![]()
![]()