Saç Uzatma Yöntemleri Sinamekiye devam :)

gece 4 de kadar ayaktaydım ama maaleseff siteye girmedim
günaydın gızlarrrrr hadi yeni bir gün ve umutlar la başlayalım..
bu şaçlar ne zaman uzayacak yahuuu ..sabırsız gördüm kendimi

günaydınnnnnnnn yeni uyandım halen uykum varr sabır hayatım sabırr :)

Yeni bir gün = Yeni bir umut
Ben de sabırsızımm ne yalan söyleyim takmış durumdayım saçlarıma

kızlar naptım biliyor musunuz ? dalında kurumuz fesleğini kopardım onuda sinemakinin içine koyup kaynattım. şişenin içine sinemaki suyunu ve demlenmiş çayda koydum
haha kafayı yedim yararı yoksa zararıda yok

bizim seninle zamanımız ters heralde pekmezimmm baksana gene yoksun bugun benim sinemaki kürü yapma gunum eriniyorum ya zaten muhasebe yazılısı var ama yaparsam bugun yarın yıkarım

evet biraz ters bizim zamanlar
Ben de aldım bugün sinamekimiii
Ya bu kür illa temiz saça mı uygulanmalı? Şimdi hiç banyo yapamamm çok yorgunum ve başım çok ağrıyo ayrıca çok üşendim
İlla temiz saça uygulamak gerekiyosa cuma gününü bekliyim gerekmiyosa yarın yapıyım gitsin valla

Ayy ben de öyle oldum ya nerde ot çöp çay bulsam önce içmek değil saçıma yüzüme vs vs sürmek geliyo ilk aklıma

zavallı şaçlar bizim elimizden ne çekiyor yaaa..
dediğiniz gibi ne bulsammmm sürüyorum kafayaa..
ya bu saçlar uzayacak ya uzayacak yok başka yolu

bende kırıklarımı aldırdım, dün aktardan malzemelerimi de aldım bugün uygulamaya başlicamda, haftada 1 deniliyor tarifte, daha fazla uygulasak herhangi bir zararı olur mu ?

bende kırıklarımı aldırdım, dün aktardan malzemelerimi de aldım bugün uygulamaya başlicamda, haftada 1 deniliyor tarifte, daha fazla uygulasak herhangi bir zararı olur mu ?

Daha fazla uygularsanız saçlarınız saç deriniz alışabiliyomuş ve bir süre sonra hiç bi tepki vermiyolarmış yani uzamalarına bi etkisi olmuyomuş. Yormayın bence saç derinizi de saçlarınızı da. Tabi haftada 2 yapan da var ama ben 1 yapma taraftarıyım

Ayy benim kür haftaya kaldı yaaaa
Şehir dışına gidiyomuşuz haftasonu
Annem de havalar da soğudu yolculuk öncesi yaparsan hasta olursun sen dedi haklı da daha yapmadan hapşrmaya başladım bugünlerde :2::2:
Neyse bu kadar bekledim haftaya kadar daha bekleyebilirm heralde :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…