Saç Uzatma Yöntemleri Sinamekiye devam :)

Kalmazsın kalmazsın. Hem ne zamandan beri saçlarımızı uzatmak istemek suç olmuş canım Şaka bir yana ben de okudum hem uzatıyormuş, hem de yumuşak oluyormuş

Ayy suç değil de annem de bunaldı yazık burdan okuyup okuyup anne ısırganotu var mı anne karanfil var mı anne menekşe yağı var mı anne gliserin var mı diye yanına gidiyorum
Çay artıyo ay dur dökme bi bakıyım ben iyi bi işe yarıyosa saçıma sürcem diyorum o da en son kel kalcaksın dedi
Ben son gaz devam tabi
Evet canım benm saçlar uzasın da yumuşatmasa da olur yumuşatmaya da ayrı bişey deneriz

Son düzenleme:

Ben anneme daha sormadım korktum açıkçası. Çünkü muhtemelen 'Saçlarını kendin isteyerek kestirdin ne demeye uzatcan şimdi' dicek

Son düzenleme:
Ben anneme daha sormadım korktum açıkçası. Çünkü muhtemelen 'Saçlarını kendin isteyerek kestirdin ne demeye uzatcan şimdi' dicek

Diyebilir valla Yavaştan yavaştan sor. Ama saçlarını yeni kestirdiysen deme ihtimali yüksek
Benim kestireli bi sene olcak 2 ay sonra ondan bişey demedi o konuda gerçi ağustosun sonu tekrar kestirdim
Hakketen ya benim annem nden böyle bişey demedi acaba

Bu arada resimdeki sen misin? Özellikle de şunu sormak istiyorum o senin saçın mı?

Son düzenleme:
Bu arada resimdeki sen misin? Özellikle de şunu sormak istiyorum o senin saçın mı?

Yok kııız ben değilim Ama saçlarım uzayınca böyle yaptırcam saçlarımı Kısayken boyatmak istemiyorum uzadıkça yenilemek zorunda kalcam filan iyice yıprancak. Uzasın da bi aynı bu şekil gökkuşağı olucak saçlarımm

Son düzenleme:
annem derki saçtır kadını gösteren ..
önce kestir şimdide uzatmaya çalışşş delisin sen

Ama insana bazen bi buhran geliyo o buhranla gidip kestiriyo emek emek uzattığı saçları.
Hem uzun ama bakımsız olması da kötü bi görüntü bencee.
Artık böyle teselli ediyorum kendimi

aynen canım yaaa gzl görünüyordu ama bencee hiö değildiii..uçlara doğruuu inceliyorr tuhaf oluyordu..
kızzdım kestirdimmm saçlarımı..
şimdide uzatmak için uğraşıyorum
çok uzatmayı düşünmüyorum (şimdiki aklım yarın ne derim bilemem ) ama omuzlarda olsa iii en azından
umarım tez vakitteee isteğime kavuşurum vede kavuşuruz

Ay madem omuzlarında istiyosun niye dert ettin kendine bu kadarr :)

Yazdıklarını görünce ben de belinde filan olsun istiyosun sandımm:)

2 3 olmadı 4 ayda omuzdan aşağı inmeye başlar

Zaten sinameki de var 2 ay yapıp 2 hafta ara verildiği zaman baya fark atar yani bencee

İsteyen uğraşan herkesin saçları uzasın hemencecik inşallah

NE BİLEYİM YA ÇOK KISA YA SAÇLARIM O AÇIDAN canım sıkılıyordu
inş canım çok saol moral verdin bana :13:

buarada bu şaç rengi çok hoşuma gittiiii bilen varmıııı ne renk :26:

Ne demek rica ederimm Moralsiz motivasyonsuz hiçbir şey olmaz:13:

Valla saç renklerinden hiç mi hiç anlamam yardımcı olamayacağımmm :26:

Ben bunu Taylor Swift'in doğal saç rengi diye biliyorum ama yinede yanlış bilgi vermek istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…