- Konu Sahibi bulutlarpembedir
-
Ben de 5 günde bir falan yapıyorum zaten canım 2 günün o kadar da etkileyeceğini düşünmedim :)
4. kürü uyguladım ben de dün. Sanki saçlarımda bir miktar uzama var dikkatli bakınca. Çok seviniyorum aynaya bakınca! :124:
bende geldim sinemakici olarak :) benm durumumda şöyle;çok yıprandı saçlarım.s saçlarımı boyatmaktan bıktıgım için kısacık kestirdim şuanda ensemde çok sinir bozucusinemakiyide daha önce kullanmıştım düzenli yapmadım ama uzattıgını farketmiştim. tekrar başladım busefer kararlıyım bugün 3.kürümü yaptım.saçlarım çok azaldı ve dökülüyor kel kalıcam die korkuyorum.arada bi z.yagıyla bakım yapıyorum buraya yazıcam düzenli kullanıp inş bendede işe yarar.ilerde fotoda paylaşırsak süper olur bence.
3. şişem benımde hep sinemaki tıkıyor onu
o yagı sinemaki kürünemi döküyorsuncnm.olmassa bi deneyim alimde. bu fısfıslı şişe sorunu bendede var ya 3 tane attım çöpe tıkanıyor lanetçıksın rezil oluyorum.valla artık ben elimi suya batırıp saç derime masaj yapark sürüyorum yapcak bişe yok
Kızlar doğum kontrol hapını ezip şampuan katınca da uzatıp gürleştiriyomuş.bugün öğrendim ve deniycem.
sonuçları bizimle paylaşırsan çok sevinirizKızlar doğum kontrol hapını ezip şampuan katınca da uzatıp gürleştiriyomuş.bugün öğrendim ve deniycem.
dogum kontrol hapını bende denicektim çekindim açıkçası tüylenme srunu olur falan dediler şampuana katınca heryerime bulaşıyo yıkanırken bide ekxtra tüylere ugraşamam
sonuçları bizimle paylaşırsan çok seviniriz
saçlarımı koyu kumrala boyattım ve uzadığını farkettim :) ayy hafta sonumda harika geçti :)Şükürler olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?