Saç Uzatma Yöntemleri Sinamekiye devam :)

bende geldim sinemakici olarak :) benm durumumda şöyle;çok yıprandı saçlarım.s saçlarımı boyatmaktan bıktıgım için kısacık kestirdim şuanda ensemde çok sinir bozucu sinemakiyide daha önce kullanmıştım düzenli yapmadım ama uzattıgını farketmiştim. tekrar başladım busefer kararlıyım bugün 3.kürümü yaptım.saçlarım çok azaldı ve dökülüyor kel kalıcam die korkuyorum.arada bi z.yagıyla bakım yapıyorum buraya yazıcam düzenli kullanıp inş bendede işe yarar.ilerde fotoda paylaşırsak süper olur bence.

Ben baştan beri 6 7 günde bir yapınca çok az gibi geldi o süre

Benim de uzadı çok güzel

Hadi böyle devam edelim!!!

Hoşgeldin canım öncelikle. Vampirellamdan vekaletli gibi oldum artık

Dökülmeye hindistan cevizi yağını öneriyorum şiddetle ben bugün kürüme ekledim ve tutam tutam dökülen saçım banyoda 1 tel döküldü. Sonrasında tararken hiç dökülmedi. Dene bence

Son düzenleme:
3. şişem benımde hep sinemaki tıkıyor onu

Ona bi çözüm yok mu ki acaba ya. Ben nerden bulcam sürekli fısfıslı şişe. İlk başta evdeki bi şişeyi kullandım o 4 kür idare etti sonra bozuldu. Sonra glissin saç spreyini çok kullanmadığım için bozuk olana aktardım gliss şişesiyle yaptım sinamekimi o da bozuldu bugün

Napayım şişe mi üreteyim arkadaş yaa :44:

Alıntı yapmayı beceremedim ya la

Son düzenleme:
o yagı sinemaki kürünemi döküyorsuncnm.olmassa bi deneyim alimde. bu fısfıslı şişe sorunu bendede var ya 3 tane attım çöpe tıkanıyor lanetçıksın rezil oluyorum.valla artık ben elimi suya batırıp saç derime masaj yapark sürüyorum yapcak bişe yok

Evet canım kürün içine birer çay kaşığı hindistan cevizi yağı, susam yağı, fındık yağı ve hint yağı ekledim.

Ama bence asıl durduran hindistan cevizi yağı. Onu dökülmeyi durdursun diye eklemiştim zaten.

Ben de bugün baş edemedim de yarısından sonrasını elime döküp öyle yedirdim. Zaten eklediğim yağlardan dolayı karışımın miktarı da artınca sabredemedim. Şişeyle yapsaydım 3 saat kadar uğraşırdım

Valla tıkanan lavaboları sirkeli bi karışımla açanlar var acaba bunu da öyle açabilir miyiz ki Ben bi araştırayım

olabilir valla sirkeyle.gerçi ben attım şişelerin hepsini gözümün önünde durunca sinirimi bozuyo:) ben resmleri ekledim albüme 15 kasımda çekmiştim pek bi farkyok şuanda ama sabredip küre devam edicem sonra tekrar resm eklicem fark varmı nekadar görücez.

Son düzenleme:
Ben zaten şişe bulamadığım için ya pamukla ya da elimle uyguluyordum kızlar :) Ya bir de benim saçlarım çok gür değil ve ince telli. Gürleştirmenin bir etkili yöntemi var mı kızlar? Şöyle 2 kişiye falan yetecek saçım olsun istiyorum kafamda :))

gürleştirmenin en etkili yolu sarımsak.ya sarımsagı ez zeytnyagına karıştır beklet bi süre sonra sarımsak ları çıkar o yagla bakım yap. yada sarımsak koy sampuanına istersen yılan yagınıda deneyebilirsin bende yeni saçlar çıkarmıştı bu formüllerin hepsi.benm saçlarımda çok inceldi bide küt şuanda ensemde incecik kaldı saçlarım.bende tekrar denicem sarımsagı.

Kızlar doğum kontrol hapını ezip şampuan katınca da uzatıp gürleştiriyomuş.bugün öğrendim ve deniycem.

dogum kontrol hapını bende denicektim çekindim açıkçası tüylenme srunu olur falan dediler şampuana katınca heryerime bulaşıyo yıkanırken bide ekxtra tüylere ugraşamam

Kafamı öne doğru eğerek denersem bişey olmaz diye düşündüm.700 ml şampuanıma 7 tane yasmin kırdım ezdim karıştırdım.Bugünden itibaren deneyip sizle pylaşıcam.Bi de topiğimde Changing şey demişti Dax Supergo da hızlı ve gür uzatıyomuş.Bunu denedikten sonra bi de o var.Bi taraftan argan yağı da kullanıyorum.Bakalım.İnşallah olumlu etkilerini görürüm.:109:

Kızlar birazdan 5. kürümü yapacağım! :) Bugüne kadar hep 5 günde 1 uyguladım kürleri, bundan sonra haftada 1, yani normal düzende uygulamaya karar verdim. Böylece hep haftasonuna denk gelecek :) Okulda kızlardan saçım hakkında yorumları toplayıp, hafta içi size bildiririm.

Bir haftadır netim yok sonunda oldu da girebildim oh bee kızlar bu hafta 1cm uzamış geçen haftaki 3cm çok geldi sana der gibi

saçlarımı koyu kumrala boyattım ve uzadığını farkettim :) ayy hafta sonumda harika geçti :) Şükürler olsun :)

7. kürümü yaptım bugün ballarım

Ben 8 kürden sonra 2 hafta ara verip 2.tura başlamıyorum ama benim yaptığım şöyle olacak:

2 hafta ara verip 9.kürü yapıcam tekrar 2 hafta ara verip 10.yu yapıp 1.turu öyle bitiricem

Bunu da nerde okuduğumdan emin değilim ama böyle yapıcam işte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…