Saç Uzatma Yöntemleri Sinamekiye devam :)

5.kürümü bugün yaptııımmm Saçımda şu an
Bu sefer 3 5 damla hint yağı da ekledim içine. Ama bu sefer 4 saat değil de 2 saat kadar bekleyecek çünkü bugün saçlarım çok dökülüyo Dün ıslak ıslak sımsıkı topladığım için oldu sanırım:44:

Vee şu an hem memoli gibi hem de hayalet gibiyim sanırım sinemakiyi yaptım ve hiç akmıyo pekmezim fıs fıs önerin için teşekkür ederim onun sayesinde akmıyo
Yüzümede maske yaptım kaşıma kirpiğimede badem yağı sürdüm işim iş valla

Þimdi yýkadým geldim ben de sinamekimi
Ne demek caným rica ederim. Ben de burda öðrenmiþtim
Badem yaðýný yatmadan önce sür hep kirpiklerine faydasý oluyo baya
Hiç bu kadar ilgilenmemiþtim kendimle valla þaþýyorum

Son düzenleme:

yatarken de sürüyorum ben aklıma geldikçe yağlıyorum kendimi

Kızlar şok içinde kaldım ben 3 cm uzamış haftada saçım sevinçten uçuyorum :82::87::108::111::118::124:

Kızlar dün 3. kürü uyguladım :) Ölçmüyorum gerçi ama gözle görülür aşırı bir fark yok şuan için :) Gerçi bugün buluştuğum arkadaşım senin saçın mı uzadı ya dedi, sinamekili kür! dedim hemen içimden ama saçımın düz olmasından dolayı öyle dediğini varsayıyorum şuan :) Bakalım bir kaç hafta sonra nasıl tepkiler alacağım

Son düzenleme:
Niye öyle düşünüyosun pekmezim görüntü olarak öle mi hissediyosun ?:26:

Yok can görüntü olarak değil sürekli baktığım için fark edemem zaten
Ama topladığım zaman oluşan kuyruk artık kısacık değil uzadı sanki.
Ben bi beyazda bi çizgilide ölçtürüyorum. Eğer telefondan becerebilirsem o beyazdaki noktaları çekip yükleyim de gülün tüm topik halkı
Çizgiliden de sayıyorum bi hafta önce sayılan çizgi 7yse buhafta sayılan çizgi 5 çıkıyo
Nası iştir anlamadım

Evet yaptım galiba ekleme işini. Şimdi açıklamaya geçeyim.
Şöyle ki en soldaki yeşil nokta bi sağ tarafındaki mor nokta. En sağda da iki tane alt alta nokta görmektesiniz yukardaki siyah alttaki lacivert. Eğer renkler belli olmadıysa diye öncelikle bunu yazmam iyi olacak çünkü o renklerin zamanlarını söyleyeceğim şimdi
Siyah nokta 2.sinameki kürü sonrası
Lacivert nokta 3.sinameki kürü sonrası (siyahla aralarında 7 mm var bunu ölçüp yazmıştım mutlu mesut. Sonrası işleri karıştırdı tabi
Mor nokta 4.sinameki kürü sonrası
Yeşil nokta da 5.sinameki kürü sonrası (dünkü kürüm yani)
Lacivert ve yeşil hemen hemen aynı hizada malesef
Böyle saçma sapan bi durum işte

Eklentiler

• $Fotoğraf0041.jpg
    21,5 KB · Görüntüleme: 27
Böyle bi sonuç alma sebebimi de söyleyim canlarım. Saçlarım dalgalı. Ilk iki noktayı koyarken annem saçımı asıldı biraz dalgası açılsın diye yani siyah ve lacivert dediğim noktalar saçımın düz hali. Diğerlerinde hemen kalemi aldığı gibi noktayı koyuverdi. O kadar bıkmış yani
Diğer noktalar normal dalgalı hali.
Şaka bi yana uzuyo saçlarım gayet güzel
11 kasımdan bugüne yaklaşık 4 cm uzamış. Bu bilgi güvenilir yöntemlerden
Noktaları görünce Umutsuzluğa kapılıp da bırakmayın kürü

Son düzenleme:
Ay çok hoşsun pekmezimm bende çekip yükleyim sonra bi bakın benimde saçlarım dalgalı o yüzden geçen hafta dustan cıkınca düz oluyo ya o zaman ölçtürdüm dünde aynı şekilde düzken ölçtür sende :)

kürden olumlu sonuçlar almanıza sevindim :) bana da komsularımız diyor saçlarında uzamıs flan diyorlar :)

kürden olumlu sonuçlar almanıza sevindim :) bana da komsularımız diyor saçlarında uzamıs flan diyorlar :)

Bende çok sevindim gerçekten bu kadar erken sonuç almayı beklememiştim ben :)

Ben istiyorum ki saçım bu kadar olsun önüme alınca böyyyle gelsin

Benim saçlar ıslakken de düz durmuyo ki ya
Suyun altında düzler sadece. Çıkınca hemen S şeklinde dalgalar oluşuyo tarıyorum yine alıyo hemen dalga şeklini. Baş edemiyorum Düz durmuyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…