- 20 Ağustos 2011
- 7.054
- 840
- 173
- Konu Sahibi bulutlarpembedir
-
Şampuanı avcuma dökerken saçımı yıkarken kokuyo evet. Ama duruladıktan sonra kokmuyo. Kuruyunca da normal şampuanımın kokusunu alıyorum sarımsak kokmuyo yani. Ben rendelemedim küçük küçük kestim o parçacıklar belki saçımda kalır diyeKestiğim parçalar da şampuanı dökerken avcuma geliyo sonra tekrar şampuanın içine atıyorum
1 sarımsak dimi?
benim eczacı bi arkadas var o da sampuanına bephanten ampul koy bi tane demişti.
4 diş ekledim ben kkontess'in topiğinden faydalanarak. 400 ml ye 4 5 diş sarımsak demiş
Valla bephanten ampulü hiç denemedim bi'şey diyemem
deniycem canım ama şampuan almam lazm önce şimdiki bitmek üzere
bephanteni iki yıl önce annem saç bakımı yaptırıyodu haftalık kuaför yaptıgı karısımın çiine de ekliyodu.
Dene canım sarımsak her derde deva
Öyle mii. İyi gelmiş miydi peki canım annenin saçlarına??
İyi geldiyse ben de alayım hemen
Annem iradeli davranıpta devam etmediki 1 ay sonra bıraktı bakımıO yüzden bilemedik iyi gelip gelmediğini
ay ben yapamadım bu aralar kür falannn
İlk kürümü bu akşam yapıcam galibaaaa
Erinmezsem yaparım
yaapp yappp yazarsın sonuçlarını canım
Yazıcam canımmSaçın diplerine mi masajla yediriyoruz bu kürü ?
Canım ben cevap veriyim hazır burdayken
Fısfıslı şişeyle yapıyoruz. Diplere fıslıyoruz. Zaten benim artıyo baya bi saçlarım kısa olduğu için uç dip her yer nasibini almış oluyo yani
Fısfıslı şişen yoksa da diplere yedir bi şekilde güzelce. Kalanını uçlara doğru sürersin
Ben de 4.kürüm için kozmik bakımı bekliyorum
Pazartesiye kadar tarih paylaşılmazsa pazartesi yapıyoruuum.
Kozmik bakım ? :26:
ben yaptım saat üç buçukta yıkıycam saçımıııama çok akıyo bu ya sacımı topladm bi de poşet geçirdm kafama tipimi gören gülmekten ölüyo evde
Ben de lastikli poşet boneler var ya onu geçiriyorum
Annem çok dalga geçiyo öyle görünce
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html
Bu topikte öğrendim canım kozmik bakımı. Ayın durumuna göre bakımlardan alınan sonuçların arttığı tarihler varmış.
Google da kozmik bakım yazınca bi blog çıkıyo ordan takip ediyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?