Saç Uzatma Yöntemleri Sinamekiye devam :)

1 sarımsak dimi?
benim eczacı bi arkadas var o da sampuanına bephanten ampul koy bi tane demişti.

4 diş ekledim ben kkontess'in topiğinden faydalanarak. 400 ml ye 4 5 diş sarımsak demiş
Valla bephanten ampulü hiç denemedim bi'şey diyemem

deniycem canım ama şampuan almam lazm önce şimdiki bitmek üzere
bephanteni iki yıl önce annem saç bakımı yaptırıyodu haftalık kuaför yaptıgı karısımın çiine de ekliyodu.

deniycem canım ama şampuan almam lazm önce şimdiki bitmek üzere
bephanteni iki yıl önce annem saç bakımı yaptırıyodu haftalık kuaför yaptıgı karısımın çiine de ekliyodu.

Dene canım sarımsak her derde deva

Öyle mii. İyi gelmiş miydi peki canım annenin saçlarına??

İyi geldiyse ben de alayım hemen

Yazıcam canımm Saçın diplerine mi masajla yediriyoruz bu kürü ?

Canım ben cevap veriyim hazır burdayken

Fısfıslı şişeyle yapıyoruz. Diplere fıslıyoruz. Zaten benim artıyo baya bi saçlarım kısa olduğu için uç dip her yer nasibini almış oluyo yani

Fısfıslı şişen yoksa da diplere yedir bi şekilde güzelce. Kalanını uçlara doğru sürersin

tamam canım çok teşekkür ettim şimdi gidip şu kürü hazırlaym

Ben de 4.kürüm için kozmik bakımı bekliyorum

Pazartesiye kadar tarih paylaşılmazsa pazartesi yapıyoruuum.

Kozmik bakım ? :26:
ben yaptım saat üç buçukta yıkıycam saçımııı ama çok akıyo bu ya sacımı topladm bi de poşet geçirdm kafama tipimi gören gülmekten ölüyo evde

Kozmik bakım ? :26:
ben yaptım saat üç buçukta yıkıycam saçımııı ama çok akıyo bu ya sacımı topladm bi de poşet geçirdm kafama tipimi gören gülmekten ölüyo evde

Ben de lastikli poşet boneler var ya onu geçiriyorum

Annem çok dalga geçiyo öyle görünce

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html
Bu topikte öğrendim canım kozmik bakımı. Ayın durumuna göre bakımlardan alınan sonuçların arttığı tarihler varmış.
Google da kozmik bakım yazınca bi blog çıkıyo ordan takip ediyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…