- Konu Sahibi bulutlarpembedir
-
Kýzlaar bende bugun gittim sinemaki otu baðdem yaðý bephanten ampul aldým geldim bende baþlýyorm sinemakiye
pekmezakýllým senin denediðin ölçme yöntemini bi badyle bende deneyeceðim sonuclarý da yazarým burdan
Þimdi benim sorucaklarm var sizlere :26:
- Saçta ne kadar bekletmeliym?
- Haftada kaç kez kullanmalýym?
-Beklettikten sonra sadece duruluyo musunz yoksa koku yapan pis bi þey mi þampuanlýyo musunz nasýl kullanmalym ?
Merhabalar bende kullanıyorum aynı sizin gibi karışım benimde kullandığım haftada 1 kez yapıyorum 2-3 saat aralığında bekletiyorum bitimindede şampuanla yıkıyorum şampuan kullanmak gerekiyor.Benimde sormak istediğim bir soru var acaba sadece saçımı uzatıyor ben uzatmak için değilde saç dökülmesi için gürleştirmek için uyguluyorum yanlışmı kür uyguluyorum acaba :26:
Teşekkür ederim canım bioblasın normalini kullanıyorum sarımsak özlüsünü alıcam ozaman karanfil suyunu hazırladımda hep unutuyorum kullanmayı ısırgan otunu öğrendiğim çok iyi oldu teşekkür ederim
Merhabalar bende kullanıyorum aynı sizin gibi karışım benimde kullandığım haftada 1 kez yapıyorum 2-3 saat aralığında bekletiyorum bitimindede şampuanla yıkıyorum şampuan kullanmak gerekiyor.Benimde sormak istediğim bir soru var acaba sadece saçımı uzatıyor ben uzatmak için değilde saç dökülmesi için gürleştirmek için uyguluyorum yanlışmı kür uyguluyorum acaba :26:
Hosgeldin canımölç tabi söyle paylaş somut sonuçlar olsun elimizde
Ben 4 saatten fazla beklettiğim zaman dökülmesi fazla oldu gibime geldi yani tabi saçtan saça farklılık olur tabi ama en fazla 4 saat bekletmeye karar verdim ben. 3 kür uyguladım daha. ilkinde çok döktü saclarımı. dökermiş zaten ilk 2 kür. ama 2.kürü 4 saat beklettim onda çok dökülmedi. 3.kürümde yaptıktan sonra vakit geçirirken son 1saatinde uyuyup kalınca 6 7 saat beklemiş oldu öyle ve yine çok döküldü. Ben de saçımda kalma süresine bağladım bu durumu. Icindeki bemiks çok felaket kokuyo canım beklerken. Zaten yağlı da olduğu için şampuanlamak şart :)
yıkayıp kuruduğu zaman kokusu kalmadı bende hiç
Haftada 1 yapıyorum ben ama 2 yapan da var. 2 yapınca saçlarımı çok yorarim dedim 1 yapmaya karar verdim ben
Canım cevap için çok teşekkür ederim bemix kokusu beni pek rahatsız etmiyo alışığım o kokuyaUmarım saçlarım dökülmez.
Rica ederim canım
Dökülse dökülse 2 hafta dökülür sonra dökülmez
Bir ara kullanmıştım ben ama işe yaraması için yeterli değildi. 7 hafta falan yapmıştım.
Malzemeler var evde. Tekrar başlayacağım ama üşeniyorum :)
Sabırsızlanıyorum bir an önce görmek için :) Sizin ne kadar uzadı saçlarınız bu kürle? 4. kürdesiniz sanırım? Belirgin bir fark oldu mu?
saça el kremi sürüldüğünü hiç duymamaıştım ne işe yarıyor peki
bir de sinamekiyi nasıl kullandın meselqa yağı nı alıp sürdün saçına?
Kızlar bir de merak ettiğim bir şey var. Ben sinamekili kürü uygularken karanfil kürünü de (karanfili suda bekletip o suyu) kullansam aynı zamanda, farklı günlerde bir sorun olur mu? Mesela salı günü sinamekili kürü uyguladım. Bugün de karanfilliyi. Bir yandan uzarken bir yandan da gürleşir diye düşündüm saçlarım. Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Buna benzer bir şey deneyen oldu mu? Zararını veya faydasını gören?
Başka bakım veya herhangi bi kür uygulamıyorsan bi zararı olmaz bence canım. ben de sinameki yapıyorum ve banyodan sonra saçlarıma ısırgan suyu döküyorum. bi zararını görmedim. ama her gün her gün başka bakımlar uyguluyorsan saclarını saç derini yorabilirsin
Yok canım başka bir kür uygulamıyorum sadece bu ikisi :)
Ben bu konuda dikkatliyim kızlar. Haftada sadece bir bakım yapıyorum. Olabildiğince aynı tür şampuanlar kullanıyorum saçı yormamak için. Zaten açıldığı için güçsüz saçlarım.
Ben de şampuanımı pek değiştirmem sevdiysem çok yoruyo evet haklısın. Kepek mi dersin dökülme mi dersin çabuk yağlanma mı dersin kaşıntı mı dersin ne ararsan oluyo alıştığım şampuanı değiştirdiğimde.
Sarımsaklı şampuan saç çıkartıyo denedin mi?
Kokuyo mu peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?