Saç Uzatma Yöntemleri Sinamekiye devam :)


Hosgeldin caným ölç tabi söyle paylaþ somut sonuçlar olsun elimizde
Ben 4 saatten fazla beklettiðim zaman dökülmesi fazla oldu gibime geldi yani tabi saçtan saça farklýlýk olur tabi ama en fazla 4 saat bekletmeye karar verdim ben. 3 kür uyguladým daha. ilkinde çok döktü saclarýmý. dökermiþ zaten ilk 2 kür. ama 2.kürü 4 saat beklettim onda çok dökülmedi. 3.kürümde yaptýktan sonra vakit geçirirken son 1saatinde uyuyup kalýnca 6 7 saat beklemiþ oldu öyle ve yine çok döküldü. Ben de saçýmda kalma süresine baðladým bu durumu. Icindeki bemiks çok felaket kokuyo caným beklerken. Zaten yaðlý da olduðu için þampuanlamak þart :)
yýkayýp kuruduðu zaman kokusu kalmadý bende hiç
Haftada 1 yapıyorum ben ama 2 yapan da var. 2 yapınca saçlarımı çok yorarim dedim 1 yapmaya karar verdim ben
 
Son düzenleme:

Sinameki uzatmak için canım ya. Gürleştirmek için sarımsaklı şampuan çok işe yarıyo. Dökülmeye de ısırgan otunun suyu. veya karanfilli su tarifi var forumda başka başlıkta oralara bi bak istersen :13:
 
Teşekkür ederim canım bioblasın normalini kullanıyorum sarımsak özlüsünü alıcam ozaman karanfil suyunu hazırladımda hep unutuyorum kullanmayı ısırgan otunu öğrendiğim çok iyi oldu teşekkür ederim
 

Ne demek canım rica ederim
Kendi şampuanına sarımsak da ekleyebilirsin. Var benim şampuanımda banyoda kokuyo yıkarken ama sonrasında hiçbir şey kalmıyo
 

Sinameki uzatmak için canım ya. Gürleştirmek için sarımsaklı şampuan çok işe yarıyo. Dökülmeye de ısırgan otunun suyu. veya karanfilli su tarifi var forumda başka başlıkta oralara bi bak istersen :13:
 
Canım cevap için çok teşekkür ederim bemix kokusu beni pek rahatsız etmiyo alışığım o kokuya Umarım saçlarım dökülmez.
 
Sabırsızlanıyorum bir an önce görmek için :) Sizin ne kadar uzadı saçlarınız bu kürle? 4. kürdesiniz sanırım? Belirgin bir fark oldu mu?

ben mayıs ayında kullanmıştım . bayaaa bii farkı gördüm saçlarımı çabuk uzattı :) bi 2 ay falan kullanmadım sonra yeniden başladım :)
 
Kızlar bir de merak ettiğim bir şey var. Ben sinamekili kürü uygularken karanfil kürünü de (karanfili suda bekletip o suyu) kullansam aynı zamanda, farklı günlerde bir sorun olur mu? Mesela salı günü sinamekili kürü uyguladım. Bugün de karanfilliyi. Bir yandan uzarken bir yandan da gürleşir diye düşündüm saçlarım. Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Buna benzer bir şey deneyen oldu mu? Zararını veya faydasını gören?
 

Başka bakım veya herhangi bi kür uygulamıyorsan bi zararı olmaz bence canım. ben de sinameki yapıyorum ve banyodan sonra saçlarıma ısırgan suyu döküyorum. bi zararını görmedim. ama her gün her gün başka bakımlar uyguluyorsan saclarını saç derini yorabilirsin
 

Yok canım başka bir kür uygulamıyorum sadece bu ikisi :)
 
Ben bu konuda dikkatliyim kızlar. Haftada sadece bir bakım yapıyorum. Olabildiğince aynı tür şampuanlar kullanıyorum saçı yormamak için. Zaten açıldığı için güçsüz saçlarım.
 
Ben bu konuda dikkatliyim kızlar. Haftada sadece bir bakım yapıyorum. Olabildiğince aynı tür şampuanlar kullanıyorum saçı yormamak için. Zaten açıldığı için güçsüz saçlarım.

Ben de şampuanımı pek değiştirmem sevdiysem çok yoruyo evet haklısın. Kepek mi dersin dökülme mi dersin çabuk yağlanma mı dersin kaşıntı mı dersin ne ararsan oluyo alıştığım şampuanı değiştirdiğimde.
Sarımsaklı şampuan saç çıkartıyo denedin mi?
 

Kokuyo mu peki ?
 
Merhaba kızlar bende bu kürü kullanmaya geçen hafta başladım bu hafta ikinci kez kullandım ve saçımda 1,5 cm lik uzama oldu
 
Kokuyo mu peki ?

Şampuanı avcuma dökerken saçımı yıkarken kokuyo evet. Ama duruladıktan sonra kokmuyo. Kuruyunca da normal şampuanımın kokusunu alıyorum sarımsak kokmuyo yani. Ben rendelemedim küçük küçük kestim o parçacıklar belki saçımda kalır diye Kestiğim parçalar da şampuanı dökerken avcuma geliyo sonra tekrar şampuanın içine atıyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…