• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri sinamekili kürü denemeye başladım ama sorun var galiba:(

kızlar ben 5 kür bitirdim bu hafta birde bioblas şampuanımın içine 1 bemix 1 bepanthen kırdım bi zararı olur mu 2 sefersdir o şekilde kullanıyorum biraz döküldü gibi saçlarım sanki artırır mı diye korkuyorum lütfen bu şekilde şampuanının içine ampül kıran oldumu hiç

birde 5 kürü bitirdim artık saçlarımın dinlenmeye ihtiyacı var diye düşünüyorum 2 - 3 hafta hiç bir bakım yapmıcam sadce uçlarına bakım yağı sürücem kırıklarım için okadar normal şampuan krem yapıp çıkıcam ne dersiniz ?

cevaplarınızı bekliyorum lütfen
a.s.a.s.

kesinlikle bırak derim canım.bende ara verdim.sinamekinin fazlası tembellik yaparmış. dinlensin tekrar başlarız....

evet bencede sadece yağlıyıp yıkıcam okadar uzamıyo saçım felaket gürlerşti ama gürlük istemiyorum okadar bakalım bırakınca kendiliğinden uzar herlade şampuan olayına ne diyosun cnm bemix le bepanthen kırdım içine bi zararı olurmu dersiniz kimse cvp yazmamış senden baska teşklra.s.

cam terebentin yaptim 1 kere. sampuanima katmistim. 1 kez yikadim. saclarim kece gibi oldu. biraktim 2 haftadir halen duzelmedi. bademyaglari z. yaglar halen kece gibi.

taranmiyor banyoda da baska zaman da.

sinameki de bu kecelesmeye sebp oluyor olabilir. sacimi kopurturken bile hissediyorum. dolasiveriyor hemen ki benim sclarim hemen acilirdi. uzasin da ben raziyim bu dolasma isine. birakinca duzelsin ama.

evet bencede sadece yağlıyıp yıkıcam okadar uzamıyo saçım felaket gürlerşti ama gürlük istemiyorum okadar bakalım bırakınca kendiliğinden uzar herlade şampuan olayına ne diyosun cnm bemix le bepanthen kırdım içine bi zararı olurmu dersiniz kimse cvp yazmamış senden baska teşklra.s.

bitanecim.bende şampuanımın içine kırmıştım bemix le bepanthen.benim saç yapım zaten yağlıydı ama yine 2 gün idare ediyordum.ama onları kırınca mümkün değildi yağlanmaması:(hergün yıkamak zorunda kalıyordum.bana yaramadı yani.ama senin saç yapına belki yarar.dene bakalım sende ne olucak.haber vermeyi unutma tamam mı?

bitanecim.bende şampuanımın içine kırmıştım bemix le bepanthen.benim saç yapım zaten yağlıydı ama yine 2 gün idare ediyordum.ama onları kırınca mümkün değildi yağlanmaması:(hergün yıkamak zorunda kalıyordum.bana yaramadı yani.ama senin saç yapına belki yarar.dene bakalım sende ne olucak.haber vermeyi unutma tamam mı?

tatlım haber veririm bende 2dir yıkıyorum saclarım çok kuru bi yapıdadır normalde nemini geri kazandı sanki saçlarım birde gölge yaptırdım saçlarıma bu ara daha cok neme idhityacı var gibi fazla yıpranmadı gerçi ama fayda görürüm diye umut ediyorum canımcımm yine yazarım ne gibi etkilieri oldugunu :1hug:a.s.

yaz tabi kiii.vallahi kızarım yoksa:):):)inşallah işe de yarar canım.ben şampuanıma sarımsak kattım epeydir onunla yıkıyorum.bilmem haberin var mı sarımsak artık kokusuzda kullanılıyor.süt sayesinde:) ama ne biliyim sarımsak kokusuyla ünlü ya kokmayınca işe yaramaz sanıyorum:):):)inşallah yarar ama. 1.5 ay içinde uzatabildiğim kadar uzatmam lazım.bu arada senin saçlarının şuan ki boyutu nedir?eminimki benimkinden uzundur yinede.benim anca omuzlarıma düşüyor şuan:(:(:(

yaz tabi kiii.vallahi kızarım yoksa:):):)inşallah işe de yarar canım.ben şampuanıma sarımsak kattım epeydir onunla yıkıyorum.bilmem haberin var mı sarımsak artık kokusuzda kullanılıyor.süt sayesinde:) ama ne biliyim sarımsak kokusuyla ünlü ya kokmayınca işe yaramaz sanıyorum:):):)inşallah yarar ama. 1.5 ay içinde uzatabildiğim kadar uzatmam lazım.bu arada senin saçlarının şuan ki boyutu nedir?eminimki benimkinden uzundur yinede.benim anca omuzlarıma düşüyor şuan:(:(:(

ben bundan 2 ay önce 5 kür daha sinemaki yapmıştım ozman baya bi uzamıştı kırıklarım var diye uçlarından aldırıyım dedim kuaför sağolsun omuzlarıma çıkardı saclarımı bu son uyguladığım 5 kürde saçlarım nasıl anlatayım sütyen kopçası varya kaydirigubbakcemile3 onun 2 parmak yukarısında ben daha fazla uzar diye düşünüyodum geçen seferki daha cok işe yaramıştı:1closedeyes: ama bıraknca da kendiliğinden uzarmış onu bekliyorum
sarımsağı sütle kaynatıp suyunu şampuanımıza mı katıyoruz ??a.s.

benim kuzenimi çok aşırı uzuyor saçı ve hiç bir şekilde bakım yapmaz maşa düzleştirici ne varsa kullanır şekillendirici olarak saç kremi bile kullanmıyo 1 ay falan görmemiştim kendisini bayramda görüştük saçları yine belindeydi ve 6 ay önce falanda baya kısaydı yani şok oldum ne yapıyosun da böyle uzuyo dedim bu 1 hafta falan b12 eksikliği için benoxol hapı kullanmış ondan heralde dedi ama omuzlarındaki saçları belinde şuan nasıl olduğunu oda bilmiyo :bbo:

Back