• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri sinamekili kürü denemeye başladım ama sorun var galiba:(

ay canım iyi akşamlar.bende yazıyı dün okudum bugun hemen aldım sinameki otundan bimeksin ampulunude aldım.eve geldım bi tutam sinamekiyi bi tencereye attım üzerine yarım çay bardagı su koydum kaynattım ılıklaşmasını bekledım .. ılıyınca içine bı çorba kaşıgı badem yagı az bısey susam yagı ampul ve bende yağ karısımı vardı ondan cok az bısey attım karıstırdım.dıyecegım
sacımıza otuyla mı sürüyoruz ?
benım sacıma yetmedı neresıne sürecegıme şaşırdım sürerken otlar yere düşdü yerden sacıma sürdüm görsen halımı gülerdin bana :sinifsinif:

hergün mü uygulıyacaz bu karısımı beni ilk günden sıkdı bu 1 saat once yapdım hala sacımda

bırde stec flm yokdu evde bende saç bonesıyle sardım olurmı kı?
başka bişey daha soracakdım...

he bıde bende kasıntı falan yok olmadı normal mı kasıntı olmaması acep :delphin:

çok merak edıyorum bunları cevaplardan senırım :teytey::teytey::teytey:

kusura bakma tatlım biraz geç oldu cevabım,bayadır bu bölüme girmiyordum :)
şimdi saçların uzunsa sinameki miktarı ve su miktarını artır.o ölçünün iki katını yap.bir tuttam yerine 2 tutam ve yarımçay bardağı yerine 1 çay bardağı yap.ben uzunken o şekilde yapıyordum.zaten bu karışımı sadece saç diplerine süreceksin.saçlar diplerden uzadığı için.ayrıca sinamekiyi ılıdıktan sonra süzmen gerekiyor.yoksa hem yıkarken zorlanırsın hemde dediğin gibi yerlere dökülür.ben bone veya streç filmle sarmadım.saçlarımı topladım ve 1-2 saat ancak beklettim.
ben saçımı kestirdikten bu yana 3 kere yaptım ,yarın 4.seansımı da yapıcam.uzamayı rahat hissediyorum.saçlarım normalde sarı,altlardan çıkan kumrallıklardan çok net belli oluyor.kızlar birde normalde benim saçlarım çok çok yavaş uzar.ilk çıktığı sıralar hc nin bakım kürünü kullandım ilk,2 kür bitirdim ondan da memnun kalmıştım.ama çok pahalıya mal olmaya başalyınca internetten bikaç yıl önce bu kürü bulup uygulamıştım.
ayrıca çam terebentini de yıllardır kullanırım ben.200 ml şampuana çam terebentinin yarısını boşaltıyorum.benim şampuanım elseve.ama bitkisel bir şampuan daha mı iyi olur onuda bilemiyorum.
çok uzun yazdım ama herşey güzellik uğruna,okumaya değer ;)

kızlar bemiks yüksek oranda alerjen içerirmiş iğnesini bile evde vurmazlar kuzenim hemşire o söyledi deride kaşıntı 1. yan etkisi zaten fakat kişisine görede değişiyor. Bende bikere Denedim sinemakili kürü 1 haftada nasıl uzattı anlatamam ama kestrdim çok sıkılmıştım iyice kırıkları gtsin diye azsonra birdaha yapıcam sağlıklı uzasınlar artık hadi kolay gelsin sizlereea.s.a.s

kusura bakma tatlım biraz geç oldu cevabım,bayadır bu bölüme girmiyordum :)
şimdi saçların uzunsa sinameki miktarı ve su miktarını artır.o ölçünün iki katını yap.bir tuttam yerine 2 tutam ve yarımçay bardağı yerine 1 çay bardağı yap.ben uzunken o şekilde yapıyordum.zaten bu karışımı sadece saç diplerine süreceksin.saçlar diplerden uzadığı için.ayrıca sinamekiyi ılıdıktan sonra süzmen gerekiyor.yoksa hem yıkarken zorlanırsın hemde dediğin gibi yerlere dökülür.ben bone veya streç filmle sarmadım.saçlarımı topladım ve 1-2 saat ancak beklettim.
ben saçımı kestirdikten bu yana 3 kere yaptım ,yarın 4.seansımı da yapıcam.uzamayı rahat hissediyorum.saçlarım normalde sarı,altlardan çıkan kumrallıklardan çok net belli oluyor.kızlar birde normalde benim saçlarım çok çok yavaş uzar.ilk çıktığı sıralar hc nin bakım kürünü kullandım ilk,2 kür bitirdim ondan da memnun kalmıştım.ama çok pahalıya mal olmaya başalyınca internetten bikaç yıl önce bu kürü bulup uygulamıştım.
ayrıca çam terebentini de yıllardır kullanırım ben.200 ml şampuana çam terebentinin yarısını boşaltıyorum.benim şampuanım elseve.ama bitkisel bir şampuan daha mı iyi olur onuda bilemiyorum.
çok uzun yazdım ama herşey güzellik uğruna,okumaya değer ;)

canımn ellerine emegine sağlık okudum başdan sona tşk ederım bende 4 gunde 1 uyguluyorumfarkı bende hıssttım diplerimden anlayamıyourm ama önüme gelen kahkullerim kulagımın arkasına gelmıyodu ve şimdi azda olsa gelıyo ordan anlıyorum uzayıp uzamadıgını. cevabın için tşk ederım cok mersi cicimmmolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

bayadır sinemakili kürü yapıyorum hafta 1 kullanıyorum şuandada saçımda ama yoğun bi saç uzatma temposuna girdim haftada 3 gün falan uygulıcam bemiks yerine bu kez bepanthen kullandım kızlar çünkü reçetesindede yazıyor saç gelişminde olumlu etkileri vardır diye bemiks almadım bepantheninde aynı etkiyi göstereceğini düşünüyorum :Saruboceq::Saruboceq:

:lepi:
bayadır sinemakili kürü yapıyorum hafta 1 kullanıyorum şuandada saçımda ama yoğun bi saç uzatma temposuna girdim haftada 3 gün falan uygulıcam bemiks yerine bu kez bepanthen kullandım kızlar çünkü reçetesindede yazıyor saç gelişminde olumlu etkileri vardır diye bemiks almadım bepantheninde aynı etkiyi göstereceğini düşünüyorum :Saruboceq::Saruboceq:

acaba bendemi bepanthen alsam ne.ilk başlarda bemiks kokmuyordu öle fazla sarımsaktan sonra:)ama şimdi bu sıcaklarda anam anammmm...deneyeyim bakayım..

bepanthen saç uzaması için daha etkili diyenler var kızlar ama sonuc olarak ikiside benzer ürün marka farkı var.bende bepanthen kullanıyorum,uzama var 4.kullanısım olacak haftaya inş. fark belli olur

doro cum.benim saçlarım baya bi kısaydı.çeneme anca geliyordu.şimdi omuzlarıma düştü:)5 kür uyguladım.yani 5 haftada epey bi uzadı.ama santim bazında ölçmedim......

:lepi:

acaba bendemi bepanthen alsam ne.ilk başlarda bemiks kokmuyordu öle fazla sarımsaktan sonra:)ama şimdi bu sıcaklarda anam anammmm...deneyeyim bakayım..

canım bepantheninde bemix inde etkileri ayrı ikiside faydalı bepanthen onarıcı ve yenileyici yumuşacık yapıyor çünkü saçı yeniliyor kırıkları onarıyor kırıksız ve sağlıklı saç snemaki ve diğer yağlarla desteklenip hepsi birleşincede saç uzuyor bemix b12 vitamini içerir saçın en çok ihtiyacı olan vitamin oyüzdende bir kür bepanthen bir kür bemix o şekilde de kulanabilirsin hadi kolay gelsin a.s.:nazar:

Mrbh arkadaslar..

Ben bayadir takip ediyorum yeni üye oldum buraya ..

Avusturyadan katiliroum ve bu sinemaki kürünu uygullamayi cok istioyrum ama tek bi sorunum var..

Sinekmakinin almancasi ne ben bulamadimda internete .. ve acaba burda bulabilirmiyim bu malzemeleri ??

Tskler simdiden

saç uzatmak isterseniz en az 1 sene saçlarınızı hiç kestirmeyin bence , saçlarımzı kestirsekte kırılıyo kestirmesekte kırılıyo en azından uzatın kısaltmadan kırıkları aldırmaya geçin a.s.

ben fırın eldiveni varya onla dipten pıt diye kırıyorum ellerim hiç kesilmedi :D

Mrbh arkadaslar..

Ben bayadir takip ediyorum yeni üye oldum buraya ..

Avusturyadan katiliroum ve bu sinemaki kürünu uygullamayi cok istioyrum ama tek bi sorunum var..

Sinekmakinin almancasi ne ben bulamadimda internete .. ve acaba burda bulabilirmiyim bu malzemeleri ??

Tskler simdiden

sinemaki = senna flowers

kızlar ben 5 kür bitirdim bu hafta birde bioblas şampuanımın içine 1 bemix 1 bepanthen kırdım bi zararı olur mu 2 sefersdir o şekilde kullanıyorum biraz döküldü gibi saçlarım sanki artırır mı diye korkuyorum lütfen bu şekilde şampuanının içine ampül kıran oldumu hiç

birde 5 kürü bitirdim artık saçlarımın dinlenmeye ihtiyacı var diye düşünüyorum 2 - 3 hafta hiç bir bakım yapmıcam sadce uçlarına bakım yağı sürücem kırıklarım için okadar normal şampuan krem yapıp çıkıcam ne dersiniz ?

cevaplarınızı bekliyorum lütfen
a.s.a.s.

Back