Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmasın zaten tatlımmmmm.yıllardır çekmediğim kalmadı bu dertten.bakalım şimdi bi maske buldum onu deneyeceğim ilaçlarımın yanında.inşallah işe yarar inşallahhhhhhh...
slm kızlar.
ben daha önce sinameki karışımını uygulamıştım.gerçekten te yararını görmüştüm.istediğim kıvama geldkten sonra saçlarım,yapmayı durdurmuştum,çünkü bemiks çok kötü kokuyor.herneyse kışları ben hergün fön çektiğim için saçlarım çok yıprandı,nerdeyse belime gelen saçlarımı omuzumun hemen altında kestirmek zorunda kaldım yaklaşık 1 ay önce.şimdi 2 haftadır tekrar deniyorum bu sinameki karışımını.ayrıca şampuanıza çam terabentini de koyarsanız etkisi baya artacaktır.en azından sarımsak kokusundan iyidir kokusu :))
bir arkadaşımız bemiksi kırarken zorlandığını söyledi,yapman gereken şey ampulun alt kısmını elinde tut ,uç bölümünde sarı çizgili bir yer var,onun çok az üstünden bıçakla hafifçe vur zaten o sarı çizgiden kırılıyor ampul.(Aslında sadece ampul bölümünü anlatacaktım ama bu karışımın gerçekten yararı olduğunu söylemeden de geçemedim :)) kolay gelsin güzeller.
bende kürü uyguladım şimdi bu 4.yapışım
Ben çok memnunum kaşıntı olmuo ama
ay canım iyi akşamlar.bende yazıyı dün okudum bugun hemen aldım sinameki otundan bimeksin ampulunude aldım.eve geldım bi tutam sinamekiyi bi tencereye attım üzerine yarım çay bardagı su koydum kaynattım ılıklaşmasını bekledım .. ılıyınca içine bı çorba kaşıgı badem yagı az bısey susam yagı ampul ve bende yağ karısımı vardı ondan cok az bısey attım karıstırdım.dıyecegım
sacımıza otuyla mı sürüyoruz ?
benım sacıma yetmedı neresıne sürecegıme şaşırdım sürerken otlar yere düşdü yerden sacıma sürdüm görsen halımı gülerdin bana :sinifsinif:
hergün mü uygulıyacaz bu karısımı beni ilk günden sıkdı bu 1 saat once yapdım hala sacımda
bırde stec flm yokdu evde bende saç bonesıyle sardım olurmı kı?
başka bişey daha soracakdım...
he bıde bende kasıntı falan yok olmadı normal mı kasıntı olmaması acep
çok merak edıyorum bunları cevaplardan senırım :teytey::teytey::teytey:
ben karışımı otlarından süzüp fısfıslı bir şişeye koyuyorum ve sadece diplere sıkıyorum bana fazlasıyla yetiyor. bence sen de öyle yap, diğer türlü çok zor olur. bone yerine poşetle bile sarsan fayda eder. karışımı her gün değil her hafta uygula.
elını kesmışin uzldum canım bende bugun oyle uzun saç fotoların gorunce hemen gıttım aldım aktardan hatta aktara dedım sınemeki saça ıyı gelıyomuş dedım sız daha ıyı bılırsınız dedım aktarcı yooo oyk oyle bişey dedı ama ben yınede aldım bemıks ampulde aldım ama daha uygulamadım canım kürü nasıl yaptın hepsınımı kaynattın sınamekının yoksa bugunluk kür kadarmı kaynattın bende denıycem deneyınce benım saç derımdede yanma olursa soylerım :1rolleyes:arkadaşlar.bugün sinamekili karışımı yaptım hatta yaparken 2 tane bemiks im harab oldukırarken yanlış yerden kırıldı ve ellerim kesildi.bi sürü kesiğim var şimdi ama asıl sorun bu değil. başıma sürdüğümden beri çokkkkkkkkkkkkkk kaşınıyorhala kafamda ve hala kaşınıyoracaba sadece bendemi yaptı kaşıntı yoksa uygulayıpta aynı sorunla karşılaşan var mı acabafisfisfis
elını kesmışin uzldum canım bende bugun oyle uzun saç fotoların gorunce hemen gıttım aldım aktardan hatta aktara dedım sınemeki saça ıyı gelıyomuş dedım sız daha ıyı bılırsınız dedım aktarcı yooo oyk oyle bişey dedı ama ben yınede aldım bemıks ampulde aldım ama daha uygulamadım canım kürü nasıl yaptın hepsınımı kaynattın sınamekının yoksa bugunluk kür kadarmı kaynattın bende denıycem deneyınce benım saç derımdede yanma olursa soylerım :1rolleyes:
ya birde ne zamndan beri kullanıyosun ve ne zamn etkısını gostermeye basladı artı haftada kaç cm uzadı :uhm: çok soru sordum bılıyorum ama merak edıyourmmmm
:asigim:
sağol canım mesajına bende denıycem en kısa surede guzel sonuç alırsam paylaşıcam bakalım ne sonuç alıcaz haydı hayırlısı :1rolleyes:teşekkür ederim canımcım.valla inan takıntı oldu uzun saç bende:)ben aktar a gitip sinameki istedim saçıma dedim.doğru dedi.ben i çay bardağı suya bir tutam sinameki koydum kaynatım.süzdüm ılıyınca 1 tatlı kaşığı badem yağı koydum.bide bemiks ampul kırdım.çok kötü kokuyor dediler ama bana hiçte öle gelmedi.sarımsaktan sonra:):):)fısfıslı şişeye koydum sıktım 4 saat kadar bekletiyorum.artık kaşınmada olmuyor.baya da gelişme var canım.kesinlikle dene derimmm
dur tatlımmmm.hemmen cevap veriyorum.bana sorduysan tabi:lepi:3 defa kullandım.ben 1 haftada 2 kere uyguladım.arada dinlendrdim saçımı.ama öyle santim falan ölçmedim ama şunu diyebilirim ki ewet işe yarıyor.mayalı sütte içiyorum.desteklemesi açısından.içebilirim diyorsan dene derim.....
ozamn bende 4 gunde bır kullanıyım sız otuylamı surdunuz suyunumu sadece ? mayalı süt mü hıc bakmadım ona ama ona dabı bakıyım bi başlık açan vardır heralde kaydirigubbakcemile