• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri sinamekili kürü denemeye başladım ama sorun var galiba:(

olmasın zaten tatlımmmmm.yıllardır çekmediğim kalmadı bu dertten.bakalım şimdi bi maske buldum onu deneyeceğim ilaçlarımın yanında.inşallah işe yarar inşallahhhhhhh...

ablam bendede ole buyuk sıvılceler olmadı çok şkr ama işte arada çkıo iz falan vardı önce salyangoz kremi ile izleri geçrdm bu krem çok işe yaradı sıvılce olsumunu engellıo onun harıcınde dotorum bı tonik yazdı gül suyu ve asit olan ecz yapıo bu çok iyi geldi mutlaka bı dene derm sor bi ecz doktora falan ve buyuk sıvılcen için sivilce ustune limon ve tarçın sür bıraz yakıo ama dayan sonra yanması geçene kadr dursun 10 dk falan yıka bunu 1-2 gun dene küçülür zaten ama sadece sivilce üstüne !! bide alın için bi ilaç yazdı doktor hani alında isilik gibi patlatılmayan kçk kçk oluo ya onun için differin die bi krem o 2 gunde dumduz yaptı tonicle kullanınca bunları bi araştır derim umarım duzelır yuzun

tatlımmmmmmm.çok teşekkür ederim.inan yüzümde eski sivilce izleri hala duruyor.28 yaşındayım öle ergenlik sivilcesi falanda değil yani.dr a gittiğimde bu senin dediğin gülsuyu ve asiti söledim daha önce öğrenmiştim ama yazmadı kelek dr:oklava:limon ve tarçını şimdi deniyorum hemen canım.şu toniğide(differin)toniğide hemen araştırıp dr a tekra gideyim.tekrar teşekkür ederim canım....gelişmelerden haberdar ederim seni..:enbuyukkk:

slm kızlar.
ben daha önce sinameki karışımını uygulamıştım.gerçekten te yararını görmüştüm.istediğim kıvama geldkten sonra saçlarım,yapmayı durdurmuştum,çünkü bemiks çok kötü kokuyor.herneyse kışları ben hergün fön çektiğim için saçlarım çok yıprandı,nerdeyse belime gelen saçlarımı omuzumun hemen altında kestirmek zorunda kaldım yaklaşık 1 ay önce.şimdi 2 haftadır tekrar deniyorum bu sinameki karışımını.ayrıca şampuanıza çam terabentini de koyarsanız etkisi baya artacaktır.en azından sarımsak kokusundan iyidir kokusu :))
bir arkadaşımız bemiksi kırarken zorlandığını söyledi,yapman gereken şey ampulun alt kısmını elinde tut ,uç bölümünde sarı çizgili bir yer var,onun çok az üstünden bıçakla hafifçe vur zaten o sarı çizgiden kırılıyor ampul.(Aslında sadece ampul bölümünü anlatacaktım ama bu karışımın gerçekten yararı olduğunu söylemeden de geçemedim :)) kolay gelsin güzeller.

ay canım iyi akşamlar.bende yazıyı dün okudum bugun hemen aldım sinameki otundan bimeksin ampulunude aldım.eve geldım bi tutam sinamekiyi bi tencereye attım üzerine yarım çay bardagı su koydum kaynattım ılıklaşmasını bekledım .. ılıyınca içine bı çorba kaşıgı badem yagı az bısey susam yagı ampul ve bende yağ karısımı vardı ondan cok az bısey attım karıstırdım.dıyecegım
sacımıza otuyla mı sürüyoruz ?
benım sacıma yetmedı neresıne sürecegıme şaşırdım sürerken otlar yere düşdü yerden sacıma sürdüm görsen halımı gülerdin bana :sinifsinif:

hergün mü uygulıyacaz bu karısımı beni ilk günden sıkdı bu 1 saat once yapdım hala sacımda

bırde stec flm yokdu evde bende saç bonesıyle sardım olurmı kı?
başka bişey daha soracakdım...

he bıde bende kasıntı falan yok olmadı normal mı kasıntı olmaması acep :delphin:

çok merak edıyorum bunları cevaplardan senırım :teytey::teytey::teytey:

ay canım iyi akşamlar.bende yazıyı dün okudum bugun hemen aldım sinameki otundan bimeksin ampulunude aldım.eve geldım bi tutam sinamekiyi bi tencereye attım üzerine yarım çay bardagı su koydum kaynattım ılıklaşmasını bekledım .. ılıyınca içine bı çorba kaşıgı badem yagı az bısey susam yagı ampul ve bende yağ karısımı vardı ondan cok az bısey attım karıstırdım.dıyecegım
sacımıza otuyla mı sürüyoruz ?
benım sacıma yetmedı neresıne sürecegıme şaşırdım sürerken otlar yere düşdü yerden sacıma sürdüm görsen halımı gülerdin bana :sinifsinif:

hergün mü uygulıyacaz bu karısımı beni ilk günden sıkdı bu 1 saat once yapdım hala sacımda

bırde stec flm yokdu evde bende saç bonesıyle sardım olurmı kı?
başka bişey daha soracakdım...

he bıde bende kasıntı falan yok olmadı normal mı kasıntı olmaması acep :delphin:

çok merak edıyorum bunları cevaplardan senırım :teytey::teytey::teytey:

ben karışımı otlarından süzüp fısfıslı bir şişeye koyuyorum ve sadece diplere sıkıyorum bana fazlasıyla yetiyor. bence sen de öyle yap, diğer türlü çok zor olur. bone yerine poşetle bile sarsan fayda eder. karışımı her gün değil her hafta uygula.

ben karışımı otlarından süzüp fısfıslı bir şişeye koyuyorum ve sadece diplere sıkıyorum bana fazlasıyla yetiyor. bence sen de öyle yap, diğer türlü çok zor olur. bone yerine poşetle bile sarsan fayda eder. karışımı her gün değil her hafta uygula.

tşk ederım cevabın için bende şimdi yıkadım sacımı 4 saat falan beklettım.her yer ot oldu bugun valla.dedgın mantıklı evet bendede kucuk bi şişe var ona yapıyım daha iyi olcak benı cok sınır ettı bugun hihoyyyt

arkadaşlar.bugün sinamekili karışımı yaptım hatta yaparken 2 tane bemiks im harab oldu:(kırarken yanlış yerden kırıldı ve ellerim kesildi.bi sürü kesiğim var şimdi ama asıl sorun bu değil. başıma sürdüğümden beri çokkkkkkkkkkkkkk kaşınıyor:(:(:(hala kafamda ve hala kaşınıyor:(acaba sadece bendemi yaptı kaşıntı yoksa uygulayıpta aynı sorunla karşılaşan var mı acabafisfisfis
elını kesmışin uzldum canım bende bugun oyle uzun saç fotoların gorunce hemen gıttım aldım aktardan hatta aktara dedım sınemeki saça ıyı gelıyomuş dedım sız daha ıyı bılırsınız dedım aktarcı yooo oyk oyle bişey dedı ama ben yınede aldım bemıks ampulde aldım ama daha uygulamadım canım kürü nasıl yaptın hepsınımı kaynattın sınamekının yoksa bugunluk kür kadarmı kaynattın bende denıycem deneyınce benım saç derımdede yanma olursa soylerım :1rolleyes:

ya birde ne zamndan beri kullanıyosun ve ne zamn etkısını gostermeye basladı artı haftada kaç cm uzadı :uhm: çok soru sordum bılıyorum ama merak edıyourmmmm
:asigim:

elını kesmışin uzldum canım bende bugun oyle uzun saç fotoların gorunce hemen gıttım aldım aktardan hatta aktara dedım sınemeki saça ıyı gelıyomuş dedım sız daha ıyı bılırsınız dedım aktarcı yooo oyk oyle bişey dedı ama ben yınede aldım bemıks ampulde aldım ama daha uygulamadım canım kürü nasıl yaptın hepsınımı kaynattın sınamekının yoksa bugunluk kür kadarmı kaynattın bende denıycem deneyınce benım saç derımdede yanma olursa soylerım :1rolleyes:

teşekkür ederim canımcım.valla inan takıntı oldu uzun saç bende:)ben aktar a gitip sinameki istedim saçıma dedim.doğru dedi.ben i çay bardağı suya bir tutam sinameki koydum kaynatım.süzdüm ılıyınca 1 tatlı kaşığı badem yağı koydum.bide bemiks ampul kırdım.çok kötü kokuyor dediler ama bana hiçte öle gelmedi.sarımsaktan sonra:):):)fısfıslı şişeye koydum sıktım 4 saat kadar bekletiyorum.artık kaşınmada olmuyor.baya da gelişme var canım.kesinlikle dene derimmm

ya birde ne zamndan beri kullanıyosun ve ne zamn etkısını gostermeye basladı artı haftada kaç cm uzadı :uhm: çok soru sordum bılıyorum ama merak edıyourmmmm
:asigim:

dur tatlımmmm.hemmen cevap veriyorum.bana sorduysan tabi:lepi:3 defa kullandım.ben 1 haftada 2 kere uyguladım.arada dinlendrdim saçımı.ama öyle santim falan ölçmedim ama şunu diyebilirim ki ewet işe yarıyor.mayalı sütte içiyorum.desteklemesi açısından.içebilirim diyorsan dene derim.....

teşekkür ederim.neden yapıyor ki acaba?alerjiiiiiiiiiiii:(:(:(herşeyde bulur benim alerjim zaten:(:(:(

ben öyle haftada bi cm filn uzayanlardan değilim:( ama keni çapımda bi başarı yakaladım, ayda bi cm uzayan saçlarım 24hazirandan beri 3 cnm uzamış. son bi haftadır daha hızlı uzadığını hissediyorum. sanırım etkisini yeni yeni gösteriyozemuszemus
başta sinameki döktü diye korkmuştum ama şuan dökülme yok. zemuszemus

teşekkür ederim canımcım.valla inan takıntı oldu uzun saç bende:)ben aktar a gitip sinameki istedim saçıma dedim.doğru dedi.ben i çay bardağı suya bir tutam sinameki koydum kaynatım.süzdüm ılıyınca 1 tatlı kaşığı badem yağı koydum.bide bemiks ampul kırdım.çok kötü kokuyor dediler ama bana hiçte öle gelmedi.sarımsaktan sonra:):):)fısfıslı şişeye koydum sıktım 4 saat kadar bekletiyorum.artık kaşınmada olmuyor.baya da gelişme var canım.kesinlikle dene derimmm
sağol canım mesajına bende denıycem en kısa surede guzel sonuç alırsam paylaşıcam bakalım ne sonuç alıcaz haydı hayırlısı :1rolleyes:

canım ben bu gün saçımı boyayacam.öyle etkisini daha da rahat anlarım.bu gün foto da çekicem.bakalım neler olucak?haberdar ederim bacım:):):)

dur tatlımmmm.hemmen cevap veriyorum.bana sorduysan tabi:lepi:3 defa kullandım.ben 1 haftada 2 kere uyguladım.arada dinlendrdim saçımı.ama öyle santim falan ölçmedim ama şunu diyebilirim ki ewet işe yarıyor.mayalı sütte içiyorum.desteklemesi açısından.içebilirim diyorsan dene derim.....

ozamn bende 4 gunde bır kullanıyım sız otuylamı surdunuz suyunumu sadece ? mayalı süt mü hıc bakmadım ona ama ona dabı bakıyım bi başlık açan vardır heralde kaydirigubbakcemile

ozamn bende 4 gunde bır kullanıyım sız otuylamı surdunuz suyunumu sadece ? mayalı süt mü hıc bakmadım ona ama ona dabı bakıyım bi başlık açan vardır heralde kaydirigubbakcemile

yok tatlım.otunu süzüyorsun.daha rahat oluyor.ewet mayalı sütle ilgili bi kaç topik var.denemenide tavsiye ederimmm.bol şanslar....:enbuyukkk:

Back