Saç Uzatma Yöntemleri sinamekili kürü denemeye başladım ama sorun var galiba:(

bi kahve

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
2.816
2.615
398
42
arkadaşlar.bugün sinamekili karışımı yaptım hatta yaparken 2 tane bemiks im harab oldukırarken yanlış yerden kırıldı ve ellerim kesildi.bi sürü kesiğim var şimdi ama asıl sorun bu değil. başıma sürdüğümden beri çokkkkkkkkkkkkkk kaşınıyorhala kafamda ve hala kaşınıyoracaba sadece bendemi yaptı kaşıntı yoksa uygulayıpta aynı sorunla karşılaşan var mı acabafisfisfis

geçmiş olsun...bende uyguluyorum sinemakiyi...yapınca küçük küçük kaşınmalar oluyo bende de..ama sürdüğüm gibi kaşınma olmadı pek...2-3 gün sonreasında kaşınıyo...uzuyodur belki...

genelde uzadığı için kaşınıyor yorumu getiriliyor canım köklere etki ettiği için öyle hissediyor olabilirsin, bende de oluyor çok büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

genelde uzadığı için kaşınıyor yorumu getiriliyor canım köklere etki ettiği için öyle hissediyor olabilirsin, bende de oluyor çok büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

inşallah canım yaaa.inşallah uzadığı için kaşınıyordur...

geçmiş olsun...bende uyguluyorum sinemakiyi...yapınca küçük küçük kaşınmalar oluyo bende de..ama sürdüğüm gibi kaşınma olmadı pek...2-3 gün sonreasında kaşınıyo...uzuyodur belki...

geçmiş olsun dileğin için çok teşekkür ederim.eğer uzicaksa kaşınsın kaşınsın dursun:teytey:

gerçekten miiii.(ya ben inanılmaz umutla başladım....denerim olmazsa kür kür gezmeye devam ederim:):):)

sana yarar belki cnm ama bana yaramadı...sen dene 1 ay sonra karar verirsin zaten ama sana mayayı tavsiye ediorum ayda 3-4 cm uzuo...

hem de zahmetsiz

sana yarar belki cnm ama bana yaramadı...sen dene 1 ay sonra karar verirsin zaten ama sana mayayı tavsiye ediorum ayda 3-4 cm uzuo...

hem de zahmetsiz

inşallah canım yaaa.inan varya o kadar bunaldım ki.maya ya da 1 hafta oldu başlayalı.saçıma etkisini daha fark edemedim ama cildimin parladığını söylüyorlar:):):) inşallah çifte şans olucak:):):):)

cok kasinti yapti demissin, bence dikkatli ol. alerji yapmista olabilir..
benimde sarimsakli sampuan kullandigimda oyle olmustu, cok kasindi kasindi sonra saclarim resmen yagmur yagar gibi dökülmeye basladi..
doktora gittigimde doktorum, sarimsak herkeze göre degil, her cilde gelmez alerji yapmis, sakin bidaha kullanma kel bile kalabilirsin demisti.. cünki cok siddetli bi kasinma daha sonra cok siddetli bi sac dökülmesi baslatmisti.. alerji yaptigi halde doktorumu dinlemeyip devam etsem belkide gercekten suan kel kalmistim..
herkez sarimsakli sampuandan memnunken bana yaramadi, simdi herkez sinemakiden memnun diye sanada yaramaya bilir.. (alerji diye duyardimda yasayana kadar bu kadar kötü birsey oldugunu bilmezdim) dikkatli ol derim cnm.

ya benimde parmaklarımda kesikler oluşmuştu..tam dibinden kırmayı dene cnm bi de eline bi bez al istersen ben öyle yapıyorum..4. haftamı doldurdum ve saçlarımın uzadığını söylüyo herkes..dipten doğal saçlarım da çıktı baya..

canım çok teşekkür ederim.haklısın.sanırım alerji yaptı.bir kere deneyip aynı sorunla karşılaşırsam kesinlikle bir daha elimi sürmeyi düşünmüyorum.saç uzatıcam derken sağlığımdan olmayayımda.hayatta en büyük zenginlik SAĞLIK.tekrar teşekkür ederim canım...

maşallah canım.inşallah daha da çok uzar.tavsiyene uyucam valla elimin acısı fena oldu

benim de saç dökülmem yoktu, ama acaip dökülmeye başladı.bilmiyorumkismile bana da yaramadı sanırım:)

hımmm.demekki herkese yaramıyor herşey.ben bugün markete gittiğimde turp buldum ay bi sevindim bi sevimdim:teytey:dolduru verdim 2 kiloalkisalkisalkissinamekiyi bir kere daha deneyip aynı sorunla karşılaşırsam hemmen turppppppp.yemekten fırsat bulursam tabeeeee:roflol:

rica ederim canim benim.
ins benimkisi gibi alerjik bir sorun degildir.. benimde cok kasintiyla basladigi icin senle paylasmak istedim.

benim de saç dökülmem yoktu, ama acaip dökülmeye başladı.bilmiyorumkismile bana da yaramadı sanırım:)

aynen benimde hic sacim dökülmemisti taki sacimla oynamaya baslayana kadar..
herkez cok memnun kalmis saclari uzamis diye gaza gelip hemen denedim (zaten biz kadinlar ne duysak deniyoruz, hic düsünmüyoruz ki ayseye fatmaya faydali olan bize zararli olabilir..)
ilk kullanimda bisi anlamadim, ikinci kullanimda saclarimin daha cok döküldügünü gördüm.. ücüncü kullanimda saclarim yagmur gibi yagmaya baslamisti.. mafoldumben
doktora gittim, sac uzaticam derken sac derimi alerji yaptim..

Son düzenleme:
neysem ben de başka forumları karıştırıp başka kürler bulmayı deniyeyim bari:):) kaydirigubbakcemile2kutu kutu bemiks almıştım, onları napsam ki??

bana ver bana ver:) :):)benimkilerini ellerim aldı.....ozaman sen yeni kürler bul.haber vermeyi unutma ama canım...

arkasaşlar bu arada aklıma bişey geldi.ben şimdi sinameliki kürü uyguluyorum haftada bir o ayda 3 cm uzatsa turp aldım onuda yapıcam oda ayda 3 cm uzatsa mayalı süt içiyorum her akşam oda ayda 3 cm uzatsa oooooooooooooooo ben ayda 9 cm garantiledimay alllahım nerden gelr aklıma öle şeyler mantığı bu ama demikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…