genelde uzadığı için kaşınıyor yorumu getiriliyor canım köklere etki ettiği için öyle hissediyor olabilirsin, bende de oluyor çok büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
geçmiş olsun...bende uyguluyorum sinemakiyi...yapınca küçük küçük kaşınmalar oluyo bende de..ama sürdüğüm gibi kaşınma olmadı pek...2-3 gün sonreasında kaşınıyo...uzuyodur belki...
sana yarar belki cnm ama bana yaramadı...sen dene 1 ay sonra karar verirsin zaten ama sana mayayı tavsiye ediorum ayda 3-4 cm uzuo...
hem de zahmetsiz
arkadaşlar.bugün sinamekili karışımı yaptım hatta yaparken 2 tane bemiks im harab oldukırarken yanlış yerden kırıldı ve ellerim kesildi.bi sürü kesiğim var şimdi ama asıl sorun bu değil. başıma sürdüğümden beri çokkkkkkkkkkkkkk kaşınıyor hala kafamda ve hala kaşınıyor acaba sadece bendemi yaptı kaşıntı yoksa uygulayıpta aynı sorunla karşılaşan var mı acabafisfisfis
cok kasinti yapti demissin, bence dikkatli ol. alerji yapmista olabilir..
benimde sarimsakli sampuan kullandigimda oyle olmustu, cok kasindi kasindi sonra saclarim resmen yagmur yagar gibi dökülmeye basladi..
doktora gittigimde doktorum, sarimsak herkeze göre degil, her cilde gelmez alerji yapmis, sakin bidaha kullanma kel bile kalabilirsin demisti.. cünki cok siddetli bi kasinma daha sonra cok siddetli bi sac dökülmesi baslatmisti.. alerji yaptigi halde doktorumu dinlemeyip devam etsem belkide gercekten suan kel kalmistim..
herkez sarimsakli sampuandan memnunken bana yaramadi, simdi herkez sinemakiden memnun diye sanada yaramaya bilir.. (alerji diye duyardimda yasayana kadar bu kadar kötü birsey oldugunu bilmezdim) dikkatli ol derim cnm.
ya benimde parmaklarımda kesikler oluşmuştu..tam dibinden kırmayı dene cnm bi de eline bi bez al istersen ben öyle yapıyorum..4. haftamı doldurdum ve saçlarımın uzadığını söylüyo herkes..dipten doğal saçlarım da çıktı baya..
benim de saç dökülmem yoktu, ama acaip dökülmeye başladı.bilmiyorumkismile bana da yaramadı sanırım:)
canım çok teşekkür ederim.haklısın.sanırım alerji yaptı.bir kere deneyip aynı sorunla karşılaşırsam kesinlikle bir daha elimi sürmeyi düşünmüyorum.saç uzatıcam derken sağlığımdan olmayayımda.hayatta en büyük zenginlik SAĞLIK.tekrar teşekkür ederim canım...
benim de saç dökülmem yoktu, ama acaip dökülmeye başladı.bilmiyorumkismile bana da yaramadı sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?