Saç Uzatma Yöntemleri sinamekili kürü denemeye başladım ama sorun var galiba:(

heheee ne kadar iyimsersin canım benimmmm. ah keşkee olsaa,mutluluktan kafayı yirimm vallaaa

öyle olsa kısa saçlı bayan kalmazdı canım :)

doro cum kalmasın zatiii kısa saçlı kadınnnn:lepi:yaşasınnnn uzun saççç:):):)bu arada bacılar siz neler uyguluyorsunuz?valla bende 9 aylık bebek var onu uyuttukça bakım bakım geziyorum:roflol:hani siz başka bişey uyguluyorsanız bebeğim uyudu haberiniz olsun :dance:

ben sinameki yapıyorum
zeytinyağını ısıtıp sürüp 2 saat bekleyip yıkıyorum
kök zencefil kaynatıp suyunu sürüyorum
çok yüklenmiyorum tabi ara ara yapıyorum benden bu kadar :)

teşekkür ederim canım.bari gidip zeytinyağı ısıtayım:):):)allah ım ne olucak benim bu halimm:uhm:

öyle düşünme canım ben de senin gibiyim
hatta cilt için de durmadan evde maske yapıp sürüyorum :)

şu bemiks ampulü kırmayı beceremiyorum ellerim kesiliyo hep gıcık oluyorum bu konuda önersi olan var mı?

valla ben sinemakiye şans vercem yine, bi sürü malzeme aldım hem:) biraz önce yaparken ( bende kıramıyorum bemiksi) lavabodaki bezin üstüne koydum, büyük bi bıçağın sapıyla en ucuna vurdum hemen kaldırdım dökülmedi de. öyle yapcam bundan sonraa.

he bi de şey yaptım, daha önceleri hazırladığım bi karışım vardı. sarımsak yağı, z. yagı, badem yağı, hint yağı vs.. bi kaşık da ondan koydum ben karışımın içine:)
sinamekiyi ikinci yapışım. ondan önce turplu su yapıyodum.
haftada bir hc bakım kompleksi yapıyodum ama bitti.( alırmıyım sanmıyorum)
bide bi vitamin kullanıorum kızlar. ama yine de mucizevi bi uzama yok:bbo:
buarada vitamini kullanalım bi ay olmadı. hem saç hem cilt hem de tırnak içinmiş. tırnaklarımda faydasını gördüm de diğer yerler için öneremiyorum henüz, bi ay dolsun söylerim hemen

ufunkitos canım 4.uygulaman peki varmı bi gelişme???ne olurrrrrrrrr var deeee lütfeeennn....

canım çokk teşekkür ederim.verdiğin bu bilgi çok işime yariyacak eminim....ne elden ne bemiksten olmicam.tekrar teşekkür ettim canım....

slm kızlar.
ben daha önce sinameki karışımını uygulamıştım.gerçekten te yararını görmüştüm.istediğim kıvama geldkten sonra saçlarım,yapmayı durdurmuştum,çünkü bemiks çok kötü kokuyor.herneyse kışları ben hergün fön çektiğim için saçlarım çok yıprandı,nerdeyse belime gelen saçlarımı omuzumun hemen altında kestirmek zorunda kaldım yaklaşık 1 ay önce.şimdi 2 haftadır tekrar deniyorum bu sinameki karışımını.ayrıca şampuanıza çam terabentini de koyarsanız etkisi baya artacaktır.en azından sarımsak kokusundan iyidir kokusu :))
bir arkadaşımız bemiksi kırarken zorlandığını söyledi,yapman gereken şey ampulun alt kısmını elinde tut ,uç bölümünde sarı çizgili bir yer var,onun çok az üstünden bıçakla hafifçe vur zaten o sarı çizgiden kırılıyor ampul.(Aslında sadece ampul bölümünü anlatacaktım ama bu karışımın gerçekten yararı olduğunu söylemeden de geçemedim :)) kolay gelsin güzeller.

valla o ampulü kıramayan benimmmmmm:):):)ay ellerim kesik doldu.(tavsiyen için ayrıca çok teşekkür ederim.bu arada çam terebentini ne kadar koyuyorsun şampuana?ben sarımsakla yıkıyordum amman allah ım tamam kuruyunca koku kalmıyor ama su deymeye görsün yok böle bişeyy yaaaa.kocam odadan kovduşu çam terebentinin nasıl ne kadar konduğunu sölersen çok memnun olurum canım.yoksa yakında evden kovulucam:):):)

öyle düşünme canım ben de senin gibiyim
hatta cilt için de durmadan evde maske yapıp sürüyorum :)

canım cilt dedin de.ya ben tedavi görüyorum yüzüm için.epey sivilceli bir cildim var.dr 2 krem verdi.biri jel.gece sürüyorum allah ım uhu gibi hemde öyle kokuyor sürerken bayılıyorum nerdeyse kokusundan.sabah ta bi tane başka krem verdi onu sürüyorum ama suratımda daha bu gün çıkmış 3 tane sivilce varne yaptıysam kurtulamadım.mayalı sütte içiyorum iyi gelir dediler ama sadece parlaklık verdi.sende işe yarayan bi şeyler var mı acep?inan varya dua cın olurummmmmmmmmmmm......

canım benim öyle büyük sivilce sorunum yok allahtan, sadece adet dönemimde 1-2 tane küçük çıkar, ben cildim nemlensin bakım olsun diye maske yapıyorum bilmiyorumkismile

olmasın zaten tatlımmmmm.yıllardır çekmediğim kalmadı bu dertten.bakalım şimdi bi maske buldum onu deneyeceğim ilaçlarımın yanında.inşallah işe yarar inşallahhhhhhh...

olmasın zaten tatlımmmmm.yıllardır çekmediğim kalmadı bu dertten.bakalım şimdi bi maske buldum onu deneyeceğim ilaçlarımın yanında.inşallah işe yarar inşallahhhhhhh...

benimde çok sorunum yok ama regl döneminde oluyo baya. özellikle sivilce büyükse cleocin-t diye bi ilaç almıştım ben. antibiyotik kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2bi solüsyon. onu sürüyorum, üstüne de arap kızı kremi. çok çabuk iyileşiyo, iz de kalmıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…