arkasaşlar bu arada aklıma bişey geldi.ben şimdi sinameliki kürü uyguluyorum haftada bir o ayda 3 cm uzatsa turp aldım onuda yapıcam oda ayda 3 cm uzatsa mayalı süt içiyorum her akşam oda ayda 3 cm uzatsa oooooooooooooooo ben ayda 9 cm garantiledimay alllahım nerden gelr aklıma öle şeyler mantığı bu ama demikaydirigubbakcemile3
arkasaşlar bu arada aklıma bişey geldi.ben şimdi sinameliki kürü uyguluyorum haftada bir o ayda 3 cm uzatsa turp aldım onuda yapıcam oda ayda 3 cm uzatsa mayalı süt içiyorum her akşam oda ayda 3 cm uzatsa oooooooooooooooo ben ayda 9 cm garantiledimay alllahım nerden gelr aklıma öle şeyler mantığı bu ama demikaydirigubbakcemile3
canım çokk teşekkür ederim.verdiğin bu bilgi çok işime yariyacak eminim....ne elden ne bemiksten olmicam.tekrar teşekkür ettim canım....valla ben sinemakiye şans vercem yine, bi sürü malzeme aldım hem:) biraz önce yaparken ( bende kıramıyorum bemiksi) lavabodaki bezin üstüne koydum, büyük bi bıçağın sapıyla en ucuna vurdum hemen kaldırdım dökülmedi de. öyle yapcam bundan sonraa.
öyle düşünme canım ben de senin gibiyim
hatta cilt için de durmadan evde maske yapıp sürüyorum :)
şu bemiks ampulü kırmayı beceremiyorum ellerim kesiliyo hep gıcık oluyorum bu konuda önersi olan var mı?
canım cilt dedin de.ya ben tedavi görüyorum yüzüm için.epey sivilceli bir cildim var.dr 2 krem verdi.biri jel.gece sürüyorum allah ım uhu gibi hemde öyle kokuyor sürerken bayılıyorum nerdeyse kokusundan.sabah ta bi tane başka krem verdi onu sürüyorum ama suratımda daha bu gün çıkmış 3 tane sivilce varne yaptıysam kurtulamadım.mayalı sütte içiyorum iyi gelir dediler ama sadece parlaklık verdi.sende işe yarayan bi şeyler var mı acep?inan varya dua cın olurummmmmmmmmmmm......
olmasın zaten tatlımmmmm.yıllardır çekmediğim kalmadı bu dertten.bakalım şimdi bi maske buldum onu deneyeceğim ilaçlarımın yanında.inşallah işe yarar inşallahhhhhhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?