Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende çadırı var ama salıgünü resim çekip yükleyeblirmelinde Şimşek Mcqueen arabaları,kıyafet 3 yaşa göre yani Şimşek Mcqueen temalı ürünleri olan varmı?
isterseniz halısıda varbende çadırı var ama salıgünü resim çekip yükleyeblirm
isterseniz halısıda var[/QUO
oyuncağı olsa tam süper olur![]()
canım bak bu adreste olabilir istersen bak www.susevi.com doğum günü süsleri filan satılıyor.
Arabasindan istiyorum arkadaslar yikmu elinde olan
Arabasindan istiyorum arkadaslar yikmu elinde olan
Sort tshirt takim oyuncak araba ve bir de hic oynamadigimiz yaris seti mevcut isterseniz
alselzias;3539özelliğirhaba canım...şimşek mcqueen serisinden "mater çekici" var bende....Ayrıca açmış olduğum oyuncak konusunda farklı ve güzel oyuncaklar (erkek-kız çocuk karışık) mevcut...İlgilenirsen bakabilirsin......Görüşmek üzere..... [ATTACH=CONFIG .!.:1124414[/ATTACH]
![]()
Size zahmet bi resim atsaniz cok sevinirim
QUOTE=celbera;35395583]Size zahmet bi resim atsaniz cok sevinirim
canım resimleri yukluyorum
elimdekiler simsek mcqueen araba altta o n off dugmesı var pil konunca ses cıkarıyor
simsekli puzzle 30 parca eksiksiz
simsekli sort tshirt ca marka 3 as 98cm
simsek mcqueen kucuk araba fırlatma seti yol kuruluyor arabaları fırlatan özel bir aparatı da var
Eki Görüntüle 1124699
Eki Görüntüle 1124700
Eki Görüntüle 1124702
Eki Görüntüle 1124703
canım puzzle hariç fiyatlarını tek tek yazarmısın
canım araba 10tl
fılrtma seti 25tl
sort tshirt takım 20 tl
hepsi 55tl 50tl olur hepsini alırsan, fırlatma setinde araba cıkmıyor ben sana hediye kucuk araba da gmönderirim uc tane ,biri yine simsek mcqueen olur evde var, bir de simdi gördüm bir tane de epey buyuk bir sımsek araba var ama plastık o, istersen onu da yuklerim buyukcene bısey