Bebek İkinci El Şimşek Mcqueen arabalarından olan varmıııııııııı

celbera

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
2.502
96
363
40
elinde Şimşek Mcqueen arabaları,kıyafet 3 yaşa göre yani Şimşek Mcqueen temalı ürünleri olan varmı?

Bende uc yas tshirt ve simsek araba var ayrica sort takim da var isterseniz ca marka sort tshirt takim
Yaris seti de var hic oyamadik daha

Merhaba canım...şimşek mcqueen serisinden "mater çekici" var bende....Ayrıca açmış olduğum oyuncak konusunda farklı ve güzel oyuncaklar (erkek-kız çocuk karışık) mevcut...İlgilenirsen bakabilirsin......Görüşmek üzere.....

$1399492868137.jpg

:nazar::nazar::nazar:

alselzias;3539özelliğirhaba canım...şimşek mcqueen serisinden "mater çekici" var bende....Ayrıca açmış olduğum oyuncak konusunda farklı ve güzel oyuncaklar (erkek-kız çocuk karışık) mevcut...İlgilenirsen bakabilirsin......Görüşmek üzere..... [ATTACH=CONFIG .!.:
1124414[/ATTACH]

:nazar::nazar::nazar:

Canım ne kadar bu bi ozelligi varmi

QUOTE=celbera;35395583]Size zahmet bi resim atsaniz cok sevinirim[/QUOTE]

canım resimleri yukluyorum

elimdekiler simsek mcqueen araba altta o n off dugmesı var pil konunca ses cıkarıyor

simsekli puzzle 30 parca eksiksiz

simsekli sort tshirt ca marka 3 as 98cm

simsek mcqueen kucuk araba fırlatma seti yol kuruluyor arabaları fırlatan özel bir aparatı da var

$Resim 648.jpg
$Resim 647.jpg
$Resim 649.jpg
$Resim 650.jpg

QUOTE=celbera;35395583]Size zahmet bi resim atsaniz cok sevinirim

elimdekiler simsek mcqueen araba altta o n off dugmesı var pil konunca ses cıkarıyor

simsek mcqueen kucuk araba fırlatma seti yol kuruluyor arabaları fırlatan özel bir aparatı da var

Eki Görüntüle 1124699
Eki Görüntüle 1124700
Eki Görüntüle 1124702
Eki Görüntüle 1124703 [/QUOTE]

canım puzzle hariç fiyatlarını tek tek yazarmısın

Eki Görüntüle 1124699
Eki Görüntüle 1124700
Eki Görüntüle 1124702
Eki Görüntüle 1124703

canım puzzle hariç fiyatlarını tek tek yazarmısın[/QUOTE]

canım araba 10tl

fılrtma seti 25tl

sort tshirt takım 20 tl

hepsi 55tl 50tl olur hepsini alırsan, fırlatma setinde araba cıkmıyor ben sana hediye kucuk araba da gmönderirim uc tane ,biri yine simsek mcqueen olur evde var, bir de simdi gördüm bir tane de epey buyuk bir sımsek araba var ama plastık o, istersen onu da yuklerim buyukcene bısey

canım puzzle hariç fiyatlarını tek tek yazarmısın

canım araba 10tl

fılrtma seti 25tl

sort tshirt takım 20 tl

hepsi 55tl 50tl olur hepsini alırsan, fırlatma setinde araba cıkmıyor ben sana hediye kucuk araba da gmönderirim uc tane ,biri yine simsek mcqueen olur evde var, bir de simdi gördüm bir tane de epey buyuk bir sımsek araba var ama plastık o, istersen onu da yuklerim buyukcene bısey[/QUOTE]

olur canım onuda bir yükle sana zahmet takas düşünürmüsün

canım araba 10tl

fılrtma seti 25tl

sort tshirt takım 20 tl

hepsi 55tl 50tl olur hepsini alırsan, fırlatma setinde araba cıkmıyor ben sana hediye kucuk araba da gmönderirim uc tane ,biri yine simsek mcqueen olur evde var, bir de simdi gördüm bir tane de epey buyuk bir sımsek araba var ama plastık o, istersen onu da yuklerim buyukcene bısey

olur canım onuda bir yükle sana zahmet takas düşünürmüsün[/QUOTE]

cnm dusunurdum aslında ama tasınıyorum elimdekileri bosaltmaya calısıyorum zaten bıcok alanda konularım var ;)
kusurabakma cnm o yuzden dusunemiyorum ihityacc nedeni ile yani;(

birazdan yuklerim

Back