şimdiye kadarki en büyük itirafı yapalım ama cinsellik olmasın sadece komik olanları

1982a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
364
1
HAYDİ şimdiye KADARKİ EN BÜYÜK İTİRAFI YAPALIM AMA CİNSELLİK OLMASIN SADECE KOMİK OLANLARI

evet başlık bu bence çok eğlenceli olacak kızlar.

Ben başlatıyoruuuuummmm

İTİRAF EDİYORUM...

Kaynanamın mükemmel yapıyorum dediği pilavlarının tadını bozup eşime kötüymüş gibi göstermek için onun bizde yaptığı ilk pilavinin içerisine tahin döktüm ve iğreç oldu :KK47: :KK64: ... Sonrada aaa annemin güzel pilavları dediğin bu mu diye eşime burun kıvırdım. :96:

Sıra sizde...

haydi bakalım çıksın ortaya yapılan cadılıklar.... :KK52:

Son düzenleme:
Kaynanamın bize gelmemesi için kayınbiraderimde misafirlikte iken ayakkabısını saklamıştımki bize gelemesin diye çünkü yürüyerek gidecektik bize :KK47: :KK64:

eşimle evlenmeden onu 6785 kez filan msn veya mail yoluyla denemiştim bazı mail adreslerini ben bile hatırlamadım daha sonraEn Büyük TÜRKİYE

Son düzenleme:
bazı geceler sırf yataktan kalkmamak için ışığı kapatsın diye kocama uyuma numarası yaptım...
ama sonra o uyuyunca benim uykum kaçar ve onu tekrar uyandırıp ışığı açtırırım :KK61:

i....t....i....r....a....f ediyorum o cadılığı yapan bendim.

yere kolayı döküpte suçu 2 yaşındaki yeğenişimin üzerine attım :KK52:

i.t.i.r.a.f ediyorum.

kocamın beğenmediğim tshirtlerinin üzerine çamaşır suyu döktüm.
ve sonrada aşkım bunları neden banyoya yere attın ben hergün çamaşır suyuyla siliyorum oraları dedim... :KK64:

i.t.i.r.a.f ediyorum. itiraflar bekleniyor çıkartın içinizdeki kötü kızı :KK52:

HAYDİ şimdiye KADARKİ EN BÜYÜK İTİRAFI YAPALIM AMA CİNSELLİK OLMASIN SADECE KOMİK OLANLARI

evet başlık bu bence çok eğlenceli olacak kızlar.

Ben başlatıyoruuuuummmm

İTİRAF EDİYORUM...

Kaynanamın mükemmel yapıyorum dediği pilavlarının tadını bozup eşime kötüymüş gibi göstermek için onun bizde yaptığı ilk pilavinin içerisine tahin döktüm ve iğreç oldu :KK47: :KK64: ... Sonrada aaa annemin güzel pilavları dediğin bu mu diye eşime burun kıvırdım. :96:

Sıra sizde...

haydi bakalım çıksın ortaya yapılan cadılıklar.... :KK52:

walla itiraf etmek iyide..şu yaptığın şey hiç hoş olmamış..itiraftan çok iftira olmuş..:KK50:

bazı geceler sırf yataktan kalkmamak için ışığı kapatsın diye kocama uyuma numarası yaptım...
ama sonra o uyuyunca benim uykum kaçar ve onu tekrar uyandırıp ışığı açtırırım :KK61:

kavga çıkartmak gibi olmasın ama acıdım adama he

esimle nisanliyken taa yurtdisindan beni görmek icin gelirdi ailemde tutucu oldugu icin hergün görüsmeme izin vermezdi ve ben anneme halam gile gidiyorum (kuzenim var yasitim) hacer beni cagiriyor diye yalan söylerdim kocisimle bulusmaya giderdim.

bizde küçükken kiracının oğluna idrarı limonata çamuruda pasta diye yedirmiştik..ama hiç aklımdan çıkmıyor..allahım affetsin bizi...:KK43:

arkadaşlar,

birgün küçük çişim geldi ölüyorum araba kullanıyorum yer yok yapacak, eve de çok var patlayacağım. hava ama nasıl yağmurlu. indim aşağı, bağajdan birşey alıyormuş gibi yapıyorum bir yandan da altıma yapıyorum. yoksa bayılacağım hava okadar yağmurluki 2 saniye sırılsıklam olursun. altıma yaptım. büyük çöp poşeti serdim şöför koltuğunu yoluma devam ettim:))))))))))))))))))))))

X