Gaçılın ben geldimmmm En yüksek kilom 88.9 en azıda 52 şuan 53 üm yanıma yaklaşman buharlaşıp uçma tehlikem var
ben de en son 72.6 yı gördüm .. ayrıca seni tebrik ederim .. biz de buharlaşsak ya nasıl başardın bunu
hamileyken 85 ten sonra tartılmadım 1 sene içinde 54 kiloya düştümm şimdi doğum yaptığıma kise inanmıyo:))))))))))
en yüksek hamileyken 27 yaşında 88 kgyi gördüm,17 yaşındayken de 85 kgyi görmüştüm.hep sıkıntı ve stresten çıktım o kilolara en çok 30 kg verdim.80 kilodan 55 kiloya düşmüştüm sadece 3 ayda...
Bravo valla:) Nasıl oldu o 3 ayda,neler yaptınız?
O zamanlar lisedeydim.Kabus gibiydi,bacak aralarım birbirine sürtmeye başlamıştı,pişik oluyordum hep karar verdim.
80 kiloydum belki geçmiştim bile..ilk 1 ay hayatımdan pilav,makarna,hamurişi ve tatlıları çıkardım.sabah domates-salatalık peynir-kepek ekmeğe sandviç yemiştim.okulda altınbaşak-ayran ikilisi okuldan eve yürüyordum.eve gelince yarım simit ve ayran akşam da 1 tabak sebze yemeği ve yoğurt yemiştim.İlk ay sadece 3 kilo gitti.bacak aralarım düzelmiş ve eteğim biraz bollaşmıştı.2.ay menü aynen devam ama kestiğim gıdaların yarısını yemeye başladım.yarım poğaça gibi.sonra hızla erimeye başladım.uyurken eridiğimi hissediyordum çok ilginçtir..55i gördüm:)
Cidden kısa sürede iyi kilo vermişsiniz ama merak ettim ,yürüyüş dışında hiç spor yapmadan mı verdiniz?
daha 17 yaşındaydım o zaman metabolizmam hızlıydı,yürüyüş harici spor yapmadım.halen yürümeyi çok seviyorum ama şu an sorarsan 30 yaşında ve 72 kiloyum.aynı diyeti tekrar uygulamak istiyorum ama evdeyken ve çocuk varken çok zor,işe başlamam lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?