Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şimdiye Kadar Kaç Kiloya Çıktınız, Kaç Kilo Verdiniz?
- Konu Sahibi LadyEvil
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Ekim 2009
- 1.663
- 135
- 373
Gaçılın ben geldimmmm En yüksek kilom 88.9 en azıda 52 şuan 53 üm yanıma yaklaşman buharlaşıp uçma tehlikem var
ben de en son 72.6 yı gördüm .. ayrıca seni tebrik ederim .. biz de buharlaşsak ya nasıl başardın bunu
- 5 Haziran 2008
- 2.327
- 31
- 358
ben de en son 72.6 yı gördüm .. ayrıca seni tebrik ederim .. biz de buharlaşsak ya nasıl başardın bunu
açtığım konularda var canım diyet başarı öyküm
hamileyken 85 ten sonra tartılmadım 1 sene içinde 54 kiloya düştümm şimdi doğum yaptığıma kise inanmıyo:))))))))))
nasıl verdiniz hamilelikte sonra kilolarınızı:) bnde hamileyim aldım başımı gittim veremicem diye korkuyorum yapı müsait kilo almaya, diyet yaparsam çocuk ufak kalcak d,yte korkuyorum offf bi yardım:)
en yüksek hamileyken 27 yaşında 88 kgyi gördüm,17 yaşındayken de 85 kgyi görmüştüm.hep sıkıntı ve stresten çıktım o kilolara en çok 30 kg verdim.80 kilodan 55 kiloya düşmüştüm sadece 3 ayda...
Bravo valla:) Nasıl oldu o 3 ayda,neler yaptınız?
Bravo valla:) Nasıl oldu o 3 ayda,neler yaptınız?
O zamanlar lisedeydim.Kabus gibiydi,bacak aralarım birbirine sürtmeye başlamıştı,pişik oluyordum hep karar verdim.
80 kiloydum belki geçmiştim bile..ilk 1 ay hayatımdan pilav,makarna,hamurişi ve tatlıları çıkardım.sabah domates-salatalık peynir-kepek ekmeğe sandviç yemiştim.okulda altınbaşak-ayran ikilisi okuldan eve yürüyordum.eve gelince yarım simit ve ayran akşam da 1 tabak sebze yemeği ve yoğurt yemiştim.İlk ay sadece 3 kilo gitti.bacak aralarım düzelmiş ve eteğim biraz bollaşmıştı.2.ay menü aynen devam ama kestiğim gıdaların yarısını yemeye başladım.yarım poğaça gibi.sonra hızla erimeye başladım.uyurken eridiğimi hissediyordum çok ilginçtir..55i gördüm:)
O zamanlar lisedeydim.Kabus gibiydi,bacak aralarım birbirine sürtmeye başlamıştı,pişik oluyordum hep karar verdim.
80 kiloydum belki geçmiştim bile..ilk 1 ay hayatımdan pilav,makarna,hamurişi ve tatlıları çıkardım.sabah domates-salatalık peynir-kepek ekmeğe sandviç yemiştim.okulda altınbaşak-ayran ikilisi okuldan eve yürüyordum.eve gelince yarım simit ve ayran akşam da 1 tabak sebze yemeği ve yoğurt yemiştim.İlk ay sadece 3 kilo gitti.bacak aralarım düzelmiş ve eteğim biraz bollaşmıştı.2.ay menü aynen devam ama kestiğim gıdaların yarısını yemeye başladım.yarım poğaça gibi.sonra hızla erimeye başladım.uyurken eridiğimi hissediyordum çok ilginçtir..55i gördüm:)
Cidden kısa sürede iyi kilo vermişsiniz ama merak ettim ,yürüyüş dışında hiç spor yapmadan mı verdiniz?
geçen yıl 78kg. olmuştum.bunun benim max. kilom olduğunu dahada fazla alamayacağımı düşünüp hemen diete başladım 67kg.a düştüm 2ay içersinde.fakat daha sonrasında kilomu koruyamamdan dolayı fazlasıyla aldım.max. kilom dediğim kilomu arar oldum.şu anda tam 84kg.ım ve daha yaşım 23 inş. hepsini yavaşta olsa vericem ve hiç olmadığım kadar ince olucam.
Cidden kısa sürede iyi kilo vermişsiniz ama merak ettim ,yürüyüş dışında hiç spor yapmadan mı verdiniz?
daha 17 yaşındaydım o zaman metabolizmam hızlıydı,yürüyüş harici spor yapmadım.halen yürümeyi çok seviyorum ama şu an sorarsan 30 yaşında ve 72 kiloyum.aynı diyeti tekrar uygulamak istiyorum ama evdeyken ve çocuk varken çok zor,işe başlamam lazım..
daha 17 yaşındaydım o zaman metabolizmam hızlıydı,yürüyüş harici spor yapmadım.halen yürümeyi çok seviyorum ama şu an sorarsan 30 yaşında ve 72 kiloyum.aynı diyeti tekrar uygulamak istiyorum ama evdeyken ve çocuk varken çok zor,işe başlamam lazım..
Bunu duymak moral oldu biraz.Ben de 19 yaşındayım,benim de o kadar hızlı olabilir sanırım :44: Benim de bu aralar dışarıda yürüme imkanım bile yok ama yemekten ne kadar kısarsak o kadar iyi bişey yapamasak da..