Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şimdiye Kadar Kaç Kiloya Çıktınız, Kaç Kilo Verdiniz?
- Konu Sahibi LadyEvil
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ben 93 bile gördüm geçen senede zayıflamaya karar verdim ve 70 indim başardım kimse inanmadı sirkeli su form çay içtim ve koştum spor yaptım ama geri 6 kilo aldım 75 kilo oldum hemen 10 kilo wermem lazım inşş bu sitede werecegimi düşünüyorum bakalım herkeze başarılar ve azim dileğiyle :)))
- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
slm canim nasilsin bitanemmm yaz geldi ve diyete devam insALlahhh sen ne yaptin guzelimmmm nasilsinnnEn fazla 85 i gördüm 85 kilodan 50 kiloya düştüm ama ameliyat oldum ameliyattan tam 8 ay sonra kilo almaya başladım şuan 75 im ve artık veremiyorum
- 7 Aralık 2010
- 161
- 72
- 98
- 30
- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Doğuma 96 kilo ile girdim şuan 63.9 kiloyum yani aşağı yukarı 32 kilo vermişim...
Hedefim 59 yani 5 kilo daha vericem böylece 37 olucak inşallah verdiğim kilo
Tebrikler Duygu :) Nasıl ve ne kadar zamanda başardın bunu? Anlatır mısın lütfen. :81: