• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdiye Kadar Kaç Kiloya Çıktınız, Kaç Kilo Verdiniz?

78 çıktım ....
. 58 kadar indim .....
1 senedir 62 lerdeyim ....sabitledim ....:87:

ben 93 bile gördüm geçen senede zayıflamaya karar verdim ve 70 indim başardım kimse inanmadı sirkeli su form çay içtim ve koştum spor yaptım ama geri 6 kilo aldım 75 kilo oldum hemen 10 kilo wermem lazım inşş bu sitede werecegimi düşünüyorum bakalım herkeze başarılar ve azim dileğiyle :)))

En fazla 85 i gördüm 85 kilodan 50 kiloya düştüm ama ameliyat oldum ameliyattan tam 8 ay sonra kilo almaya başladım şuan 75 im ve artık veremiyorum:43:
slm canim nasilsin bitanemmm yaz geldi ve diyete devam insALlahhh sen ne yaptin guzelimmmm nasilsinnn

hamileliğimi sayarsam en fazla 82 gördüm..
sonra 64e düştüm 4 ayda...sonra 61...
şimdi yine yeni doğum yaptım 71 küsürlerdeyim amacım 58 olmak

hamileli sayarsanız 70 kilo oldum boyumda 1,69-70 arası

en düşük kilom48 evlenme telaşında düşmüştüm

suan doğumdan kalan kilolarım var 57-58 gidip geliyorum

hedefim 5 kilo zayıflamak ama sabitledim :(

Doğuma 96 kilo ile girdim şuan 63.9 kiloyum yani aşağı yukarı 32 kilo vermişim...
Hedefim 59 yani 5 kilo daha vericem böylece 37 olucak inşallah verdiğim kilo:nazar::64:

en fazla 60 kilo gördüm 49 kiloya kadar düştüm şu an da tam olarak kaç kiloyum bilmiyorum en son tartıldım 49 dum ama çok şükür formumdayım zayıfım:1:

tartıda en fazla 85 kiloyu gördüm diyetle 57 kiloya inmiştim daha sonra tekrar 82 ye çıktım şimdi 75 kiloyum inşallah 55 olma yolunda ilerliyorum:46:

En fazla doğumdan 1 gece önce 86 kg ı gördüm.. En az 54 kg ı gördüm ... :) Hepsi aynı boydayken....

en fazla 61 dim liseden mezun olduğum yıllar. şuanda 54 55 arasında gidip geliyorum :61: 59 kilo olmam gerekiyo normalde ama korkuyorum tekrar kilo verirsem çatlaklar oluşur diye

ben 48 kg'dan 55 ciktim cokk mutluyum:1::1:

daha onceleride en fazla 48 kg ya dustum ve 56 kg ya cikmistim:61:

en fazla 73 oldum hamilelikten dolayı...
şuan 57im.bekarken 45e kadar düşmüştüm...ahhh ahhh:25:

Back