29 yaşındayım ve en zayıf halim 72 kilo oldu. ama bu kilolaya 97lerden düştüm ve bu başarıyı bir kaç kez hemde uzun vadelerde yakalamışken. şuan yine 95 kiloyum. yaptığım en büyük hata 3 kez deli gibi uğraşıp verdiğim kiloları deli gibi yiyerek geri almam oldu. bir daha hazırlıyorum kendimi o zorlu sürece eğer başarırsam bu seferde kesinlikle geri almak yok. çok pişmanııııımmm
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şimdiye Kadar Kaç Kiloya Çıktınız, Kaç Kilo Verdiniz?
- Konu Sahibi LadyEvil
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
ikinci doğumdan sonra yani yedi yıl önce 92 kg dım.ve tanınmaz bi haldeydim.hayatımda bu rakamı tartıda görücem aklımdan geçmezdi.en zayıf halim ise (genç kızlığı saymıyoum 49 a bile inmiştim) bundan on yıl önce 53 kg a inmiştim süperdi.şu anda 78 kg ım.ve bir haftadır sağlıklı besleniyoum(diyet kelimesini kullanmıyoum daha çok yiyiyoum o zaman.)
- 27 Haziran 2010
- 1.819
- 2.035
- 333
Ah Ah boyum 1.70.En zayıf olduğum zamanlarda 56 kiloydum.3 yıl falan 57 59 arası gidip geldim.Ne zamanki hayatıma erkek arkadaşım girdi ben hızla kilo aldım çünkü dışarıda sık yemek yemeye başlamıştık..Hop geldi kilolar..
Bu arada erkek arkadaşım ben şişerken 50 kilo verdi..Şuan 72 kiloyum.2 sene önce falan 61e düşmüştüm ama farketmeden yine aldım.Ve çok mutsuzum bu halimden..Ama 1 nisan benim miladım olucak çünkü kar yerden kalkıcağı için yürüyüşe başlayarak vericem kilolarımı.Hedefim 60 ve temmuz 1de bu kilomu vermiş olmalıyım..Bundan sonrada büyük konuşuyorum asla bu kiloma çıkmama izin vermem 2 kiloda hemen alırım önlemimi..
Bu arada erkek arkadaşım ben şişerken 50 kilo verdi..Şuan 72 kiloyum.2 sene önce falan 61e düşmüştüm ama farketmeden yine aldım.Ve çok mutsuzum bu halimden..Ama 1 nisan benim miladım olucak çünkü kar yerden kalkıcağı için yürüyüşe başlayarak vericem kilolarımı.Hedefim 60 ve temmuz 1de bu kilomu vermiş olmalıyım..Bundan sonrada büyük konuşuyorum asla bu kiloma çıkmama izin vermem 2 kiloda hemen alırım önlemimi..