"Şimdiye kadar başımızı zorla açtınız, sizin başınızı zorla kapattıracağız"

Bu topraklarda hiç bir zaman bu kadar kutuplaşma yaşanmaıştır

Ben buna katılmıyorum yalnız. Benim çocukluğumda da bir çok kapalı insanlara yapılan benzer çirkinliklere şahit olmuşumdur. Sizin gibiler yüzünden aya çıkamıyoruz diyen gün teyzesi mi ararsın, arkadaşımın sokak ortasında çekiştirilen başörtüsünü mü? Sadece konu bu da değil. Bu ülkede sürekli bir kutuplaşma var. Bu zamanında sağ/sol oldu. alevi/sünni oldu. şimdi türk/kürt. Başörtüsü konusunda da sürekli bir kutuğlaşma vardı. Sadece güç dengeleri değişti. Ve gördük ki hoşgörü bakımından kimsenin kimseden farkı yok. Hepimiz aynı hoşgörüsüzlükle davranıyoruz birbirimize.

Katılıyorum, bizde zamanında mağdur olmuş olmak empati yaptırmıyor aksine hırslandırıyor, şimdi sıra bizde deniyor, çok kereler duydum sıra bizde lafını, ki siz biz, o, bu ne oluyor diyorum, ne sizi bizi, halk dediğin bölünmez bir bütündür.

ay ben de sabah bakıyorum eğlenceli oluyo sabahki hanımında etek boyuyuyda kısaydı
Ben bugün sokakta gördüm birini, kolu kısaydı ama başı örtüktü. Takılmadım ben ya
Ama o gelin programı çok özendirici olabilir, benlik değil, gelin olmak evlilik falan ama evine istediğini alamayanlar iç geçirerek izliyordur.
Bir de maddiyatı çok kurcalıyorlar sanki.

amaan benimde taktığım yokta başörtülü giyim tarzına ters düştüğü için dikkat çekiyo tabii

Senin bu kafayla okuduğun kuran kabul oluyorsa bu da kabul olur merak etme diyeydin

biz millet olarak birbirimizi seven insanlar değiliz ki.. Mesela Türk'ün Türk den başka dostu yok kadar sallama bir vecize görmedim.. bir Türk'ün Türk den başka herkes dostu bana kalırsa.. ha ben de insanlara bayılmıyorum ama bana saldırılmadıkça kimsenin üstünde ki başında ki kıyafetler umurumda değil.. Aynen senin dediğin gibi aya gitmeyle kafayı bozmuş bir sibel vardı bu forumda da mesela Tacizler genelde hep iki taraflı oluyor.. Mesela bakkaldan gazetesini alırken bana bakıp "seni ve senin gibileri asacağız" diyen bir amca vardı yaşadığım yerde özetle manyak mı arıyoruz, gani.. Şebeke suyuna bir şey katıyorlar ben artık eminim..

Yalniz Herkes kelimesini gazetemi yanlis yazmis HERKEZ basortulu bilinmezlikler.kadini mi oyle.demis

Yalniz Herkes kelimesini gazetemi yanlis yazmis HERKEZ basortulu bilinmezlikler.kadini mi oyle.demis

Haha valla konuşurken herkeZ diye çıkabilir ağızdan konuşmada kusur kabul edilir. yazıda edilemez. Gazeteci olacaklar bir de. Çok sinirleniyorum böyle şeyler görünce.

Bu ülkenin muhalefeti ile iktidarı arasında fark yok.İkisi de hala aynı şeylerle uğraşıyorlar.Daha kaç sene sürecek şu muhabbet bakalım.

Sadece Akpye oy verenler mi musluman her kapali akpye mi oy veriyor demistik de rahibeler bile başörtüsü takiyor denmisti dimi abla.

Sadece Akpye oy verenler mi musluman her kapali akpye mi oy veriyor demistik de rahibeler bile başörtüsü takiyor denmisti dimi abla.

Hatta oy vermeyen kafirdir, cehennemliktir bile denmişti tv lerde.. imanın şartlarının arasına kaynak yaptılar komik ülkeyiz de her şakayı kaldırabilene..

Hatta oy vermeyen kafirdir, cehennemliktir bile denmişti tv lerde.. imanın şartlarının arasına kaynak yaptılar komik ülkeyiz de her şakayı kaldırabilene..
Bir de o soyleyen zati sarayda falan ağırladılar oyle delinin biri soyledi durumu da yok yani

Zamanında da kutuplaşma vardı ben de yaşadım olmadı diyemez hiç kimse ..Şimdilerde de var kesin, kimse demiyor ki zıtlaşmanın faydası yok olmadı ders alalım demiyorlar herkes borusunu öttürme telaşında .Olan siyasete bulaşmak istemeyen halka oluyor yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…