Şimdiden böyleysek evlenince ne olacak

Kurallar değişti mi ? Nişanlıdan ayrılmak için şiddet ve ihanet falan mı bekleniyor artık?
Şimdiden böyleyseniz berbat bir evliliğiniz olacak o kesin ama o zaman da beterin beteri vardır diye avunmayı seçebilirsiniz.

Kendi binlerce örneğiniz sizi ikna edemediyse diyecek pek bir şey kalmıyor geriye zaten, alışırsınız. İnsan nelere alışmıyor ki? Değil mi?

İyi de sen kötülememişsin ki cadı kaynanan haksız boş konuşup huzur kaçırma derdin de

Şikayet etmek yerine cevabını siz verin, sonra hiçbir şey olmamış gibi davranın.
Nişanlınıza şikayet eden taraf hep o olsun.

Nisanlinizi haksiz yere anne ve babaniza laf soylemesine goz yumacak kadar cok mu seviyorsunuz? Batsin boyle sevgi, sonunuz hic hayir degil.

Bu anneyle ve bu oğulla mutlu bi evlilik göremiyorum. Emin misin?
Baban sofra topladı diye eleştirmesi evlenince yerden çöp bile almıcak demektir. Erkek ya o eline yakışmaz her şeyi sen yapıcaksın.. Bu kadın da sizi rahat bırakmıcak oğlu da dönüp iki laf etmicek..

Baban sofrayı topladığı için annene ne biçim kadın demişse kendine köle almaktır niyeti. Bak saçma bir inattan neler ortaya çıkabiliyor. Ben o laftan sonra tekmeyi basardım.

Sevgilinizin annesi eski sevgiliyi övmüşse çok fesatça planlar peşinde demektir,sanırım size ısınamamış.Oğlu da anne sözüne bakıp ciddiyete dökmeyebilir belki.
Bir de sevgiliniz adam olsaydı babanızın centilmenliğine laf etmezdi,demekki kendi evlenince sizi hizmetçi gibi kullanacak.Bence evlilik düşünüyorsanız öncesinde çok çok iyi gözlemleyin,bu iki olay basit gibi görünebilir ama adamın karakteri düzgün değilse anneciyse ilerde boşanmak yerine şimdiden ayrılın

Fazla yüz göz olmuş ve alışmışsınız bu duruma.
Yani bu böyle gider baştan tepki koyulmadığı için.

Annesinin gelip eski sevgiliden bahsetmesi hiç hoş değil.
Ama senin annen için söylenen de hiç hoş değil.
Bilemedim.

Gorumcem bana eşimin eski kiz arkadaslarini hem de eşimin ve kuzenlerinin yaninda anlatmisti. Ve benim haberim yoktu cunku gecmisi gecmiste biraktik, konusmak istemedik.
İyi yapti, bu sayede ben de onun bizi ne kadar kiskandigini ve ne kadar fesat oldugunu kolayca anladim.
Şimdi agziyla kus tutsa bana yaranamaz ve her zaman mesafeli davranirim.
Kendisini tanitmis oldu işte.

Evlenince tüm sofraları tek başınıza toplayacaksınız o zaman ona dikkat ettim. Size yardım ederse ne biçim kadınlardan olacaksınız.

Ben de olsam sölerdim, KV bana nişanlımın eski sevgilisini övecek aaa ne güzel mi dicem kim olsa söyler yani nişanlısına bu konuda rahatsızlığını ne saçmaaa

niye kabulleniyon ki.sen kötülememişsin.bana kayınvalidem eski sevgilisini övse cıngar çıkarırdım sanırım.

kaynana sorunlu, oğlu ondan sorunlu, o diğilde bi de siz haklıydı demişsiniz, hiçte haklı değil, siz kırılmakta haklısınız, sakın kendi doğrularını başkalarının doğrularına tercih etmeyin, kızıyorsada nişanlınız sessiz kalabilirdi, yarış gibi ne o öyle, koca yardım edincede ne biçim kadın hele ona şok oldum. anasınamı anlatıyor acaba aranızdaki konuşmaları, sanki bana öyle geldi

Siz de benim eski sevgilimin annesi o kadar iyi, o kadar şirindi ki anlatamam falan deseydiniz

Gıcık kadın. Yerinde olsam nişanlıma tekmeyi basardım. Babam anneme yardım etti diye ne biçim kadın olacak ha, boğarım valla

1. Sen kimseyi kötülememişsin.. kvnin terbiyesizliğine alındığını söylemişsin, önce bunu kabullen. Zaten yerin dibine de soksan yerdirir.
2. Ne olursa olsun, o senin annene hakaret edemez, eleştiremez! Hele ki baban annene yardım ediyor diye eleştiriyorsa anneni, sen evlenince yandın!
Daha nişanlıyken buna cesaret eden bir adamla.. evlenince neler Allah bilir.

Ayrıca kv de söyle eski sevgilisini sidik yarışına sokacağına kendi işleriyle ilgilensin. Mal kadın en nefret ettiğim şeyi yapmış, yanımda olsa boğardım onu. O kadınla ömür falan geçmez.

Aslında annene neden yardım ediyor diye altta kalmamak için dediğini biliyorum
Kendi babası yemekde yapıyor kendi der babamın çorbaları anneminkinden güzel diye
Telefonda aradığımda bir sabah nevresimimi değiştiriyorum demişti odasını elektrikli süpürgeylede süpürürkende konuştuğumuz var
Kendileride ev işi yapıyor baba oğul o sadece o an altta kalmamak için öyle dedi
Benimde siz kendinize bakın demek aklıma gelmemiş o an şok olmuştum çünki

O benim annem hakkında kötü yorum yapmaya başlayınca çok üzüldüm ve o an ondan soğudum ve kendi kendime dedimki bak sende aynısını yapıyorsun oda demek ki senden ayni şekilde soğuyor dedim kendi kendime
Biz ikimizde nekadar terbiyesiziz anlamıyorum anneye laf söylenir mi yaa neden böyle olduk ki biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…