Şimdiden böyleysek evlenince ne olacak

narmisim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2015
18
11
31
Nişanlımla sorunumuz birbirimize annelerimizi kötüleme yarışına girmiş olmamız hemde daha nişanlıyken bu nasıl bu duruma geldi bilmiyorum ama sanırım ben başlattım.
Kayınvalidem bir gün bana Halilin eski sevgilisi öyle güzeldi ki gören dönüp birkere daha bakardı hemde çok hamarattı kaç kez bana tatlılar börekler yapıp gönderdi dedi. Ben ona birşey diyemedim ama nişanlıma annenin yaptığı çok yanlış neden bana eski sevgilini övüyor vs dedim annesini kötülemiş oldum konu kapandı. Sonra o da bana annen şöyle böyle demeye başladı annem hakkımda kötü konuşma dediğimde sende benim annemi kötülüyorsun ki dedi. Haklıydı birşey diyemedim.
Son olaylar ise şu annesi ikimizin fotoğrafına yakışıklı oğlum benim birtanecik maşallah diye yorum yapınca annen beni niye hiçe sayıyor ki o fotoğrafta yalnız değilsin bende varım dedim yine kötü oldum.
O bize geldi babam sofrayı toplamaya yardım etti diye annem ne biçim kadınmış oldu. Daha binlerce örnek varda konu uzamasın şimdi.
Sizce ne yapmalıyım ne yapmalıyız
Nolacak bu durum?

bu annesini kötülemek değil!
fesat olan bir anneyi haklı olarak eleştirmek!
yaptığı şey çok çok fesatça!

Nisanlin annesinin hatasini görememis resmen.
Sen ilk konuda haklisin ama resim mevzusuna takilma...böyle her ufakligi yetistirirsen olmaz bunun gibi.
Nisanlin bende ona yapayim da oda nasil oldugunu bilsin dercesine hareket ediyor,yani belki cidden kizdigina degilde seni deniyor,veya anlamani saglamaya calisiyor.

ağzına gelen her lafı söylemeyi dobralık, açıksözlülük zanneden insanlardan ne çok var. gelin adayının yanında oğlunun eski kız arkadaşından bahsetmek kadar mantıksız bişey var mıdır. ay şaka gibi, ben bile dellendim

Eski sevgilisini anlatmanın mantığı nedir ki, kötülememişsin ki yaptığı yanlış hareketi anlatmışsın. Oda kısasa kısas mı yapıyor yani ne kadar çocukça

E iyi de siz kötülememişsiniz ki kadını, size söylediğini anlatmışsınız. Hem de nasıl ayıp yaptığı kadının. Ayrıca ona neymiş babanızın yardımından. Ona yönelik bi davranış değil ki. Altta kalmamak için sacmalamış. Bi de evlenince size sofra toplamak gibi basit işlerde bile yardım etmeyeceğini resmidir.

İlk başlatan sizsiniz ama tamamen haklısınız madem size eskiyi övüyor onu alsaymış bari kör ölünc badem gözlü olurmuş fesat kadın

Ben onun annesini kötülüyormuşum sevmiyor istemiyormuşum
Annesinin içi dışı birmiş ne olmuş yani söylediyse sevdirmiş işte o kız kendisini annesine anneciğinin okadar çok sevdiği kızı bırakmasaydınya dön hatta geri dedim kızdım çunkü yeter kapat konuyu dedi uzatmadım.

seninde için dışın bir o zaman,kötülemedin için dışın bir olduğu için konuşuverdin öyle.ohh ne ala.ben sende kesinlikle bi hata bulmadım canım.kayınvaliden çook gıcık birine benziyor.bitanecik yakışıklı oğlummuş.senin oğlun o resimde sap gibi yalnız mı.maşallah güzel çocuklarıma dese canımız feda zaten.uyuz ya sinir oldum ver o kadını bana parçalıcam!

Canım benim ya çok sağol bilmiyorum işim var anasıylada oğluylada

Ozaman kacırmasaydınız keske dixem ama herkeste dengine göre işte deseydin keske. Kv ünvanını hakkıyla tasıyor kayınvaliden :)

Ozaman kacırmasaydınız keske dixem ama herkeste dengine göre işte deseydin keske. Kv ünvanını hakkıyla tasıyor kayınvaliden :)
Demek güzel olmakla iş bitmiyor yoksa oğlun ayrılmazdı diyecektimde ağzama aldım bıraktım saygısızlık etmeyeyim dedim.

Uzatmayın tabikide bi daha da eskiden yaşanmış olayları acmayın aynı şeyi nişanlınız yapsa size kızarsınız aranıza soğukluk girer kv derse de takmayın hepimizinki aynı valla kv ler kv derse yine aynı şeeyi oğlunuz beni secti deyiverin cekmeyin lafınızı....anaaaamm oğlanları alıyoruz kv ler bedavaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…