Şimdiden böyleysek evlenince ne olacak

O benim annem hakkında kötü yorum yapmaya başlayınca çok üzüldüm ve o an ondan soğudum ve kendi kendime dedimki bak sende aynısını yapıyorsun oda demek ki senden ayni şekilde soğuyor dedim kendi kendime
Biz ikimizde nekadar terbiyesiziz anlamıyorum anneye laf söylenir mi yaa neden böyle olduk ki biz :KK43:

Ay ne olur bu kadar saf olmayın ya! Sen niye kendini suçluyorsun ki!
Onun annesinin dediği şey normal bir şey mi? Sana haklısın.. annem işte kötü niyeti yoktur vb. gibi gönlünü alacağına seninle zıtlaşıyor. Hem de senin annenin hiç bir suçu günahı yok!
Çocuk mu o. Koskoca adam evlenmeye kalkmış bir de.
Ben de nişanlıyım.. anneme tek kelime etsin onu öttürürüm valla.. !!!

Sizin bir suçunuz yok. Kendinizi yoklamayın, karşınızdakini yoklayın.. böyle devam ederseniz bana çok ezileceksiniz gibi geliyor.

Yorumları okuyamadım yaşlar kaç acaba?
KV' niz terbiyesizlik yapmış, klasik kv demeyeceğim çünkü gerçekten anne gibi davranan iyiler de var haksızlık etmiş olurum.
Nişanlınız çocukça davranmış, siz kv dediklerin duymamaya çalışın bence, birbirinizi seviyorsanız karşıya geçene kadar ayıya dayı diyebilirsiniz. Bu arada araya mesafe koymanızda fayda var .

Ay ne olur bu kadar saf olmayın ya! Sen niye kendini suçluyorsun ki!
Onun annesinin dediği şey normal bir şey mi? Sana haklısın.. annem işte kötü niyeti yoktur vb. gibi gönlünü alacağına seninle zıtlaşıyor. Hem de senin annenin hiç bir suçu günahı yok!
Çocuk mu o. Koskoca adam evlenmeye kalkmış bir de.
Ben de nişanlıyım.. anneme tek kelime etsin onu öttürürüm valla.. !!!

Sizin bir suçunuz yok. Kendinizi yoklamayın, karşınızdakini yoklayın.. böyle devam ederseniz bana çok ezileceksiniz gibi geliyor.
İkimizde aynı şeyi yapıyoruz aslında tek fark var ben annesini haklı yere eleştiriyorum o ise annemi hakaız yere eleştiriyor
Aklınca kısasa kısas yapıyor

Yorumları okuyamadım yaşlar kaç acaba?
KV' niz terbiyesizlik yapmış, klasik kv demeyeceğim çünkü gerçekten anne gibi davranan iyiler de var haksızlık etmiş olurum.
Nişanlınız çocukça davranmış, siz kv dediklerin duymamaya çalışın bence, birbirinizi seviyorsanız karşıya geçene kadar ayıya dayı diyebilirsiniz. Bu arada araya mesafe koymanızda fayda var .
Ben 23 o 26
Mesafe konusunda çoook haklısınız

Nişanlımla sorunumuz birbirimize annelerimizi kötüleme yarışına girmiş olmamız :KK43: hemde daha nişanlıyken bu nasıl bu duruma geldi bilmiyorum ama sanırım ben başlattım.
Kayınvalidem bir gün bana Halilin eski sevgilisi öyle güzeldi ki gören dönüp birkere daha bakardı hemde çok hamarattı kaç kez bana tatlılar börekler yapıp gönderdi dedi. Ben ona birşey diyemedim ama nişanlıma annenin yaptığı çok yanlış neden bana eski sevgilini övüyor vs dedim annesini kötülemiş oldum konu kapandı. Sonra o da bana annen şöyle böyle demeye başladı annem hakkımda kötü konuşma dediğimde sende benim annemi kötülüyorsun ki dedi. Haklıydı birşey diyemedim.
Son olaylar ise şu annesi ikimizin fotoğrafına yakışıklı oğlum benim birtanecik maşallah diye yorum yapınca annen beni niye hiçe sayıyor ki o fotoğrafta yalnız değilsin bende varım dedim yine kötü oldum.
O bize geldi babam sofrayı toplamaya yardım etti diye annem ne biçim kadınmış oldu. Daha binlerce örnek varda konu uzamasın şimdi.
Sizce ne yapmalıyım ne yapmalıyız
Nolacak bu durum?

bu adamla ömür geçmez

Babanın sofrayı toplayarak annene yardım ediyor olması eleştirilecek bir konu değil aksine taktire şayan bir şey.
Bu senin ailenin ne kadar kaliteli ve bazı şeyleri aşmış insanlar oldugunu gösterir.
Senin nişanlın gibi erkekler de bunu erkeklik egosuna yediremez. Bu tarz erkeklere gerçekten tahammülüm yok kusura bakma.
Benim eşimde her konuda bana çok yardımcı olur. Yemek temizlik v.s o yüzden çok tuhafıma gidiyor bu tarz yorumlar.

Bu arada çok kötü birşey oldu ben wcye gitmiştim ekran açıktı annem oturmuş ve konuyu okumuş :KK43:
Ağlamamak için zor tutuyor şu an kendini çok kalbim kırıldı ben ona ne yapmışım kızım neden sana bunları söylüyor diyor
Gözümden düştü artık birdaha bu eve getirmeyeceksin onu dedi
Allahım ben be yapıcam şimdi

Bu arada çok kötü birşey oldu ben wcye gitmiştim ekran açıktı annem oturmuş ve konuyu okumuş :KK43:
Ağlamamak için zor tutuyor şu an kendini çok kalbim kırıldı ben ona ne yapmışım kızım neden sana bunları söylüyor diyor
Ufff bu çok kötü olmuş yaa annen ne kadar üzülmüştür şimdi kadıncağız.
Doğur büyüt sonra damadın gelsin seni haksız yere eleştirsin :KK43:

Ufff bu çok kötü olmuş yaa annen ne kadar üzülmüştür şimdi kadıncağız.
Doğur büyüt sonra damadın gelsin seni haksız yere eleştirsin :KK43:
Ben evin tek çocuğuyum damadım kim olursa olsun oğlum gibi sevicem diyordu
Çok yazık oldu annemin hayallerinede benim halimede
Aralarında kalıcam herzaman

annenin dediğini kulak ver.
bence kv adayın çok terbiyesiz. eskilerle seni kıyaslaması.
ve sevgilin şimdiden sana böyle yapıyorsa çekersin.
güzel canından kıymetli mi.!
yediği tabağı kaldıramayan adamı yanına koca diye alma.

Nişanlımla sorunumuz birbirimize annelerimizi kötüleme yarışına girmiş olmamız :KK43: hemde daha nişanlıyken bu nasıl bu duruma geldi bilmiyorum ama sanırım ben başlattım.
Kayınvalidem bir gün bana Halilin eski sevgilisi öyle güzeldi ki gören dönüp birkere daha bakardı hemde çok hamarattı kaç kez bana tatlılar börekler yapıp gönderdi dedi. Ben ona birşey diyemedim ama nişanlıma annenin yaptığı çok yanlış neden bana eski sevgilini övüyor vs dedim annesini kötülemiş oldum konu kapandı. Sonra o da bana annen şöyle böyle demeye başladı annem hakkımda kötü konuşma dediğimde sende benim annemi kötülüyorsun ki dedi. Haklıydı birşey diyemedim.
Son olaylar ise şu annesi ikimizin fotoğrafına yakışıklı oğlum benim birtanecik maşallah diye yorum yapınca annen beni niye hiçe sayıyor ki o fotoğrafta yalnız değilsin bende varım dedim yine kötü oldum.
O bize geldi babam sofrayı toplamaya yardım etti diye annem ne biçim kadınmış oldu. Daha binlerce örnek varda konu uzamasın şimdi.
Nolacak bu durum?
valla eşimin annesi eşimin eski sevgilisini övse daha büyük tepkimle karşılaşırdı. sen en iyisini yapmışsın. sıkma canını

Arkadaşlar ben şimdi napıcam nişanlımıda çok seviyorum
Ben 2 yıl önce mide kanseriydim midemin yarısı alındı çok zor zamanlar geçirdim nişanlım hiç yanımdan ayrılmadı sen yataklara düşsen bile herzaman yanında olucam yeter ki yaşa yeter ki nefes al o yeter bana diyordu
Neler yaşamama rapmen beni bırakmadı
Ben onun patavatsız anası yüzünden basıl ayrılayım böyle severken

DonukPudra DonukPudra ya katılıyorum. Evet belli ki çok seviyorsun ama ilerde o kadar çok pişman olursun ki bu sevgi de seni kurtarmaz arkadaşım benden uyarması.

Nolacak bu durum?
tek tavsiyem, sorunlarınızı muhattabıyla çözün, kimseyi aracı yapmayın.
bu problemi çözmediği gibi, işleri daha karmaşık hale getirir.
k.validenize uygun bir dille, hoşnut olmadığınız durumu anlatın, eşinizle aranızı bozmayın

Nolacak bu durum?
Nişanlına söylememeyi dene birbirinize söz verin. söylemeyin. evlenince kayınvalidenin yüzüne herşeyi söylersin zaten..başta yüz göz olmak çok kötü.. ama toparlayabilirsin..

Kv ye lafini esirgemicen canim..
Oburu cok mu hamaratmis onunlada siz evlenirsiniz oglunuz beni secti diyiverceksin..
Resim konusuna takilma pek guzel cikmissiniz masallah dicek kaynana az sanirim(evli degilim kk dan boyle bir izlenime kapildim)..

Ben onun annesini kötülüyormuşum sevmiyor istemiyormuşum
Annesinin içi dışı birmiş ne olmuş yani söylediyse sevdirmiş işte o kız kendisini annesine :KK70: anneciğinin okadar çok sevdiği kızı bırakmasaydınya dön hatta geri dedim kızdım çunkü yeter kapat konuyu dedi uzatmadım.
Ohooo senin nisanlida is yok..
Uzgunum ama bu heriften bi cacik olmazz..
Simdi guluyosun evlenince sinirden patlarsin..
Eltileri birbiriyle yaristiriyorlar seni kocanin eski sevgilisiyle yaristircaklar var mi bunun otesi..

X