Şimdiden böyleysek evlenince ne olacak

Yine kendini suçlu görem kadın ve herşeyi olabilirlik kavramına sokma yanlışı.
Size diyeceğim tek şey yarın birgün daha beteriyle karşılaşıp üzülmemeniz ve bunu ben kendim yaptım demeniz.

Ayrilirsiniz sakin evlenme bacim

Eğer uzak oturacaksanız,Sevgin için çabalaman gere,Ama eşin ana kuzusu ise sanmaki evlenince değişir.Malesef değişmiyor,bir insan 7 sinde neyse 70 indede odur derler ya hani,Aynen öyle önemli olan eşinin seni savnması ve senin haklı olduğun konuda senin arkanda durması.

ayril desem cok mu yangina korukle gitmis olurum ?
Annesi bazriz hatali ve annesini koruyor,
senin baban annene yardim etti diye laf ediyor.
yani bu demek ki evin her yukunu sana yikacak.
birak gitsin bence.

Kayinvaliden de seni sevmiyor, ve anlasmaya da niyetli deyil cok belli.
yoksa eski sevgilisinin adini anmaz, kiskanclik ta yapmaz.
evlenince bunlarin kac katini yapicak.

KV resminize yorummu yapmış sosyal medya aktif yani benim KV annem hiç anlamazlar sizinkinin gözü açıkmış ve oğluna bağımlı kolay gelsin.Benimde abimin karısı derdi beni şu istedi bu istedi diye anlatırdı anneme bana bunun kadar saçma KV nin anlattığı var böle gereksiz insanlar napcan ya durak ya orda bırak

Ne derse desin kaynananız eski sevgiliyi övse anlatsa ne olacak nişanlın seni sevmiş seninle oma şikayet tarzında derseniz nişanlında inadına annene birşey der bırak oğlunu sevsin resimde benim kaynannam neler dedi ne eski sevgililer ne güzellikleri kaldı eşime gülerek dedim hep hiç cevap vermedim mesafe koymadım diz yapmayın o da yapmasım erkekler annen şunu dedi bunu dedi vay resimde bana iltifat etmedi sevmezler yani. Herşeyi takar yansıtırsanız daha çok sorun yaşarsınız

Evlenincede olur canım ne olacak ki sevgilinin yaptığı sacma kıyaslamaları dinler oturursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…