Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gulmediniz mi ya, ya da herkese rezil olmadı mı?
imrenen özenen var mıydı allahaşkına?
bunlara özeniyorlar ya bir de çok garibime gidiyor ben de yapsam keşke diye, hani ben dunyayı gezenlere, ne bileyim yeni zelanda da yılbaşı kutlayanlara, mısır a gidenlere falan özeniyorum da, şaşalı kına geceleri, görkemli sunnetler falan çok utanç verici geliyor.
Yooo herkes gayet güzel bir sekilde salona geldi gece boyu costular olan kurtlarini biraktilar. Ama zaten türk parasını esas alırsak harcanan 10 15 bin parayla da oyle guzel yerlere gidilemezdi bir sekilde kendilerini tatmin ettiler. Hic bana göre olan seylerdr degil ancak var boyle seyleri sevenler. Kumandaya bile kiyafet giydirip, mutfagini evcilik oynar gibi düzenleyen bir milletiz. Ötesi yok bazi seylerin malesef
Hanımlar öncelikle iyi bayramlar. Sünnet için mehter takımı getirtmek hep hayalim olmuştur. İnternetten araştırdım ama sonuç alamadım. Aranızda bilen ya da bir fikri olan var ise Mehter takımı ortalama fiyatları ne kadar. Şimdiden teşekkür ederim
Bu arada eski konulariniza baktim. Oglunuz 3 yasinda. Sunu soylemeliyim ki 2-6 yas araliginda sunnet yaptirmak tavsiye edilmiyor. Cocuk psikolojisi acisindan. Yani hevesinizi biraz ertelemenizi tavsiye ederim.
Çünkü pipi kesilecek, kutsal erkeklik daha da yüceltilecek. Oğluuuumm var oğğluumm aha bu da pipisi. Çal davulcu pipi şenliği var bugün heyoooo.
Bir de sünnet annesi topuzu, uzun gelinliği andırır elbise, gururlu yürüyüş...
Paraya yazık.