Şimdi Ondan Vaz mı Geçmeliyim. Masal Olup Yola Devam mı Etmeliyim...

UslanmazvPrenses

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
12
0
Konuya nasıl gireceğimi anlatmaya nerden başlıyacağımı hiç bilmiyorum ama eğer bu konuda fikir almazsam kafayı yiyecegim bir kesin.. nese ben ufaktan söze başlasam ii olacak...
Yaklaşık 7 yıl önce yani ben 14 yaşındayken komşumuzun oğlu yani hikayemin asıl kahramanı beni görüo ve o dakikadan itibaren peşime düşüo, beni etkilemeke için elinden gelen her şeyi yaptı, sırf bana ulaşmak için evimize kadar gelip numarasını bir kagıda yazıp anneme verme cesaretinde bile bulndu :KK70: o sıralar benim böle işlerle alakam olmadığı için pek fazla umurdamadım çıkmaya başladığımızda her defasında bir bahane bulup ondan ayrıldım bana göre o komşumuzun oğluydu ve apartmanda duyulsa hiç ii şeyler olmayacaktı. her defasında kırarak ayrıldım ondan benden nefret etsin die uzun bir süre görüşmedik ama hep bir yada iki mesaj atardı sonra aramalar tamamen kesildi aradan 4 yıl geçti o 19 ben 18 yaşlarımıza gelmiştik büyümüştük her şeyin farkındaydık ya da biz öle sandık...benim için o kadar çok şey yapmıştı ki beni hala sevip sevmediğini merak ediyordum farklı bir msn adresi açıp onu ekledim tesadüfen bi gün açıktı ve konuşmaya başladık ilk konuşmamız beklediğim gibi geçmişti yani içinde hala bana karşı bişe vardı ama arada mesafede vardı o akşam öle geçti ertesi gün yeniden msndeydi bu sefer beni bekliyordu emindim buna :KK70: uzun uzun konuştuk sonra bi daha bi daha derken beni okula görmeye geldi artık resmen çıkıoduk ve ben 4 yıl önce her defasında azarladığım çocuğa sırılsıklam aşık olmuştum çok vakit kaybettiğimizi söylüodu çıktıktan iki hafta sonra sözlendik o kadar mutluydu ki elimi tutmaya bile korkuodu içi titriodu beni kaybedicek korkusuyla ve ben her gün daha fazla aşık oluodum ona aşık oldukça onu kimseyle paylaşamaz hale geldim kendimden bile kıskanıodum böle tam 8 ay çıktık ama beraber olduğumuz süre boyunca acıyıda tatlıyıda beraber gördük beraber ağladık beraber güldük sonra bi gün benim kıskançlık krizim yüzünden kavga ettik ve bana bunu yaptpğın için çok pişman olacaksın dedi ve her şeyi bitirdi üstelik oda çok seviodu uzun süre kopamadık birbirimizden ayrı olduğumuz halde sokaklarda el ele gezdik uzun uzun sarıldık ve her defasında ağlama krizlerine girdik bişe bize engel oluodu bir araya gelemioduk.. sonra kopmak için o telefon kullanmamaya başladı ben o kadar kötü olmuştum ki intiharlara kalkıştım çünkü onsuz geçen her günüm bi bıçak gibi kalbime saplanıodu acıdan ölüyordum bileklerimi kestiğimde beni hastaneye yetiştiren o olmuştu o kadar zor ir şeydiki tarifi yok o acının... günlerim böle geçip gitti ondan habersiz o yıl ikimizde üniversite sınavına girecektik tabi ben o durumda hiç bişe yapamadım o ise sırf benden bağını koparmak için 2 yıllık başka bir şehirde bölüm yazdı ve gitti tabi bu sıralarda benim arayıp sormalarım ve onun beni terslemeleri devam etti .. oraya gittiği her gün aramaya başladı beni belli ki merak ediyordu ama bu sefer ben gurur yapmıştım aradığında ona soğuk davranıodum deli gibi severken çünkü biliodum ki onu sevdiğimi sölesem hemen yine başlama ben onun için aramadım diyecekti .. benden sonra hayatına kaç kişi geldi geçti her defasında oturup ağladım ama her defsaında konuşuyorduk hiç kopmamıştı bağımız her gün olmasa bile 3 günde bir mesajlasıyorduk ama ona sevdiğimi sölediğim zman biz artık olamayız diyordu böle söyleyince ben sinirlenip bi daha arama o zman diyordum.. 3 güne kalmıo yüzsüz gibi hiç birşey olmamış gibi nasılsın diyordu.. böle devam edip gidiorduk bana özledim seni diyordu ben yaptıkları yüzünden bende diyemiyordum ben diyordum bu sefer o gurur yapıo bende diyemiyordu.. bu sırada ben üniversiteyi kazandım biz hala konuşmaya devam ettik hiç koparmadık bağımızı ta ki geçen seneye kadar geçen sene mayıs ayında bi kızla tanıştı arkadaşının kardeşiymiş kız başka memlekette o ise başka yerde bu kızla konuşmaya başladı ilk 3 ay beniml konuşmaya devam etti bana yanlışlıkla mesaj gönderio numaraları yaptı sonra yine buraya döndü o kızla konuşmaya devam ediyor tabi benimle görüşmek istedi ama ben kabul etmedim hiç bir şekilde çünkü başkasıyla beraberdi ama ilk başlarda bu kızı hiç ciddiye almadım ciddiye almama sebeplerimden biri ailesine hiç uygun bi kız diildi ikincisi ise ikimizin ortak arkadası olan birine yarın kız arkadasım geliyor yarın merveyide al (bu arada merve benim ) gezelim demesi falandi çünkü o kızı gerçekten sevse bunlar olmazdı..sonra benim yüzüğümü taktığını gördüm benim yüzüğümü başka bir kız için takıodu başkasıyla çıkıodu ve benim yüzüğümü takıodu dünya başıma yıkıldı sandım ama hiç b ir şey yapamadım.. sonra bizim konuşmalarımız kesildi tam 3 ay ...bense tam onu unutmaya başlamıştım.. bir gün uyuyormusun diye mesaj attı 3 aydan sonra ... ne yapacağımı şaşırmıştım ne var yazdım aradı... ne için aradın dedim hakkı nı helal et dedı herkesten helallık istiyorum dedi o kadar sinirliydim ki ağızıma gelen her şeyi söledim telefonda her şeyi helal falan etmiorum bi daha arama diyip kapattım 2 gün sonra tekrar aradı ne var dediğimde lütfen hakkını helal et sen helal etmedikçe ben mutlu olamıorum dedi ve ağlamaya başladı sonra her şeyi anlatmaya başladı o kızı çok sevdiğini onun için her şeyi yapacağını falan söylüodu bana onu ne kadar bekleyeceğini anlatıodu benim beynim durdu onun ağlaması benim için hayatın durması demekti gözümden yaş aka aka ama ona bi o kadarda güçlü görünerek ona teselli verdim inşallah barışırsınız dedim kızı araştırcam dedim çünkü kız sivasın bi ilçesinde üniyi kazanmıştı kolaylıkla bulurdum sonra öğrensdim ki kız başkasıyla berbabermiş ona söledim umursamamaış gibi davrandı ama üzüldü o gece sabaha kadar konuştuk geçmişten yaşadıklarından bana hayatımda en çok onu sevdim dedi sonra senide çok sevmiştim dedi o kadar garipki o olaydan sonra çok soğudum ondan mesajlarına cevap atmamaya başladım ama o cevap atmadıkça ısrarla aradı aradı aradı ben beni yarabandı olarak kullandığını düşündüğüm için bunu yaptım..bi gün sevgilim var bir daha bana yazma dedim bir ay konuşmadık sonra bi şekilde yine konuşmaya başladık ve yine aynı şeler 1 ay önce bana oturup konuşalım mı dedi ben neden diye sorduğumda iki arkadaş gii konuşuruz benim için değerlisin dedi öle diyince biz arkadaş olamayız dedim ve değer vermen beim için önemli diil dedim konuşmayı kestim sonra onu kırdığımı düşünerek özür diledim ama ben değer verdiklerimi kaadeye alırım dedi şimdide arada mesaj atıor ama umursamaz davranıor ne olacak bilmiyorum o kadar kafam karışıkkı şu an yan balkonda oturuyor ve ben buraya bu satırları yazıorum onun bu satırları yazdığımdan haberi bile yok.. tek bildiğim hala onu deli gibi seviyor olmam ve hala o kızı sevdiğini düşünüorum.. lütfen bana yardım edin kızlar ben ne yapmalıyım...

Terbiyesize bak ya ne mal adammış. Konuşma daha ne konuşuyorsun. Gitmiş aşk yaşadığı eski sevgilisine başkasını ne kadar çok sevdiğini anlatıyor. Çok acı bir durum. Sen de napıcam diyorsun. Şaka gibisin valla. Sana gelip başkasını seviyorum diye ağlayan birinden ne umuyorsun? Arkadaş bile kalman saflık. Hem seviyorsun bir de aşk hikayelerini mi dinleyeceksin...? Hayatına tamamen onsuz yeni bir kapı aç.

biliyorum bu yaptığı hiç affedilir bişe diil ama ben ben senden başka hiç kimseye anlatamıorum bende böyleyim demişti o an hiç bişe söyleyemedim... o kadar çok denedim ki yeni bi sayfa açmayı ama her seferinde karşıma çıktı herkes ama herkes ondan bahsediyor bana çünkü herkes onunla olan ilişkimizi biliyo ve potansiyel olarak onunla bişey olması gerektiğini düşüyorlar buna onun aileside dahil.. ve bu olay üstünden 8 ay falan geçmesine ragmen hala bana mesaj atmaya devam etti hayatına o kadar kişi geldi geçti ama bi tek benimle konuşmaya devam etti i.. ama ben söylediklerinin o kadar etkisindeyim ki hala o kızı sevdiğini düşünüyorum o yüzden ne yapacagımı bilmiyorum son zamanlarda mesajlarına cevap vermiorum bu sefer ablasını falan bize gönderio anlamıorum gerçekten kafam karman çorman

Bir tek sana anlatabiliyor çünkü arkadaşlığınız laçka olmuş. Sizi herkes potansiyel sevgili olarak görüyorsa başkalarına anlatmaya yüzü yoktur. Sana anlatabilmesi de sana saygı duymamasından. Çünkü normal bir insan bunu anlatmaktan çekinir, utanır. Onun sadece seninle paylaşmasının altında bir iyi niyet arama. Kendine hakim ol iletişime geçme illa ki geçer...

bnde orta okul aşkımla yani ilk aşkımla böyle bişi yaşadım.aklıma geldi şimdi bi hüzünlendim sanırım :KK31: üzerinden 4 yıl geçti şimdi bilmiyorum kimle ne yaptıgını gerçi muhtemelen askere gitmştr...oda biz ayrıldıktan sonra arada sırada konuşmaya başlamıştık.senin sesin bana iyi geliyo derdi.başlardı olanı biteni anlatmaya bnden yorum beklerdi gülüşünü duyayım bi derdi falan cocukluk aşkı ama güçlüdü cok ya..bitmeseydi şimdi ne güzel olurdu..olurmuydu ki harbiden :KK1: böylesi daha iyi nese aklma geldi işte..

seninkide bi acayipmş..boşver gitsin.nası yakmış canını baksana.eski sevgiliye gelipte bi başkasını cok sevdigini ama senide cok sevmiştim demek karaktersizlk başka ne olcakki...

İnan bana geçmişe bir çizgi çekip hayatına bakınca o kadar rahatlıyosun ki
Geçimişe dönüp baktığında hatırladığın bir tane bile güzel anı kalmıyor
Hep acı hep ayrılık hep hüzün
Bunları geçmişte bırakırsan tekrar yaşamaya başlarsan herşey daha güzel olucak
Bende böyle oldu çünkü
Kendimle başbaşa kalınca huzur denen şeyi yeniden hatırladım
Hayat bu kadar üzülmek için çok kısa
Lütfen sende bir an evvel kendine gelmeye bak

bnde orta okul aşkımla yani ilk aşkımla böyle bişi yaşadım.aklıma geldi şimdi bi hüzünlendim sanırım :KK31: üzerinden 4 yıl geçti şimdi bilmiyorum kimle ne yaptıgını gerçi muhtemelen askere gitmştr...oda biz ayrıldıktan sonra arada sırada konuşmaya başlamıştık.senin sesin bana iyi geliyo derdi.başlardı olanı biteni anlatmaya bnden yorum beklerdi gülüşünü duyayım bi derdi falan cocukluk aşkı ama güçlüdü cok ya..bitmeseydi şimdi ne güzel olurdu..olurmuydu ki harbiden :KK1: böylesi daha iyi nese aklma geldi işte..

seninkide bi acayipmş..boşver gitsin.nası yakmış canını baksana.eski sevgiliye gelipte bi başkasını cok sevdigini ama senide cok sevmiştim demek karaktersizlk başka ne olcakki...

sorma nasıl acı bir duygu olduğunu anlatamam.. üstelik burnumun dibinde her gün görüyorum o kadar zor bişey ki

İnan bana geçmişe bir çizgi çekip hayatına bakınca o kadar rahatlıyosun ki
Geçimişe dönüp baktığında hatırladığın bir tane bile güzel anı kalmıyor
Hep acı hep ayrılık hep hüzün
Bunları geçmişte bırakırsan tekrar yaşamaya başlarsan herşey daha güzel olucak
Bende böyle oldu çünkü
Kendimle başbaşa kalınca huzur denen şeyi yeniden hatırladım
Hayat bu kadar üzülmek için çok kısa
Lütfen sende bir an evvel kendine gelmeye bak

kendi başıma kalmama izin vermedi ki hiç ben sildim seni desemde aramaya devam etti bunda evlerimizin yan yana olması çok büyük etken onu sürekli görüosun ne kadar silebilirsin ki her gördüğümde aklıma geliyor

kendi başıma kalmama izin vermedi ki hiç ben sildim seni desemde aramaya devam etti bunda evlerimizin yan yana olması çok büyük etken onu sürekli görüosun ne kadar silebilirsin ki her gördüğümde aklıma geliyor

Mecbursan herşeyi yaparsın hattını değiştirisin
Yan yanasın diye sürekli görmek zorunda değilsin
O balkondaysa sen evde otur istesen karşılaşmassın
Ayrıca adam başkasını seviyor unutmak için bundan güzel bir sebeb olamaz

Mecbursan herşeyi yaparsın hattını değiştirisin
Yan yanasın diye sürekli görmek zorunda değilsin
O balkondaysa sen evde otur istesen karşılaşmassın
Ayrıca adam başkasını seviyor unutmak için bundan güzel bir sebeb olamaz

onada sevmek denirse... ama başka çarem yok sanırım.. bu böyle gitmez. bi nokta koymak lazımm

X